PinHead: K francouzáku vede trochu složitější cesta.
Zobrazit spoiler Na předměstí Vault City je dítě, které hledá Nixona (figurka Richarda Nixona), kterou můžeš najít za hospodou (vypadá jako malá krabice na zemi). Promluvíš si dítětem, to poděkuje (jenom plovoucí text nad hlavou) a čekáš, dítě si pokecá s medvídkem o tátově schovaném nářadí i o místě, kde ho zašilo (,napadná hromada kamení' někde po pravé straně mapy) - tobě stačí so ho jen vyzvednout.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
zdravim hraju fallouta 2 poprvé a chtěl sem se zeptat ve vault city takej ten týpek co zadává ten úkol ohledně prozkoumání oblastí kolem gecka na mě jen tak útočí já mu nic neudělal ale dyž k němu přídu tak to do mě začne kropit a zbytek města taky je to normální? a taky ten malej kluk co chce tu hračku pana nixona zmizel prostě nikde tam neni.....a taky jak je možný zjistit cestu do NCR?
cicin píše:....vault city takej ten týpek co zadává ten úkol ohledně prozkoumání oblastí kolem gecka na mě jen tak útočí já mu nic neudělal ale dyž k němu přídu tak to do mě začne kropit a zbytek města taky je to normální?...
Pokud jde o tohle, tak to se stane když někoho z Vault city krouhneš, jde pak po tobě celý město....
Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
cicin: ještě pokud si pamatuju tak po tom co vstoupíš za ten plot tak musíš chodit beze zbraně, potom taky stříleli, jinak jestli ani to, tak bude asi bug a stahni nový patche....
cicin: pokud se nemejlim, tak tam jezdili nějaký karavany, ke kterejm si se moch přidat a ještě ti zaplatili, ale kde k tomu přijdeš, to už si nepamatuju, už sem to dlouho nehrál....sorry