Kedysi, ak si spomínate som tu spomínal túto hru ako nielen príbehovo veľmi stupídnu. Názor som na ňu nezmenil, ale tým, že som trošku upgradol PC, tak som neodolal a túto kravinu som si nainštaloval. Mimo iné tiež preto, lebo mám omentálne divné chute - mimo iné tiež na fantasy dungeon mlátičku a tým rozhodne DL je. Neviem aké máte s touto hrou od Heuristic Parku skúsenosti, ale každopádne by som potreboval pomôcť. Samozrejme sem môžete postovať aj názory na hru, aj keď preto ten thread nezakladám. Ono ostatne by bol len preto asi zbytočný...
Môj problém vyzerá asi takto:
Som v pravdepodobne poslednej miestnosti Ancient elven Trialu. V takej kruhovej s troma pentagramami na zemi, kde sa summonovalo množstvo Elven knight spiritov, ktorých som pobil. Hore vysoko v miestnosti sú 3 balkóny, v ktorých je striedavo sa teleportujúci/ohnivé strely hádžúci Elven wizard spirit, ktorého som skúšal zabiť lukom, ale uberám mu tak 2-4 a on má HP neskutočne veľa, až tak, že nepredpokladám, že by som ho mal zabíjať. Človek by čakal, že tie kruhy s pentagramami budú fungovať ako výťah, ale nič sa nedeje... nemám dúfam zavraždiť toho wizarda, lebo to by som asi skôr zabil tvorcov hry...

Skôr to podozrievam z bugu... skúšal som si nájsť návod, ale nikdyn a nete ani v cheateri nie je. Anglický to isté... teda aspoň myslím, ak nie vyvedte ma z omylu. Patch mám 1.3, 1.4 ( neviem či je vôbec oficiálny ) mi nejde inštalnúť... neviete mi niekto poradiť?