chtěl bych se zeptat, jestli nějaký mod umožňuje multiclass sorcerer/fighter. Nebo zda-li je nějak možné,to přes nějaký soft editnout a vytvořit toto dvojpovolání. Díky za odpovědi

Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Mam pocit ze sem se to dozvedel tu na foru, pochopil jsem ze staci byt ukryt ve stinu a mit zbran, kterou muze pouzivat zlodej.Razfallow píše:Kyjem lze taky probodávat, ovšem zajímalo by mě, jaktože jako C/R můžeš používat probodávání, když to je schopnost zlodějů(aspoň v BG1).
Maximální level postav je v BG omezený zkušenostním limitem 89 000 XP, což je pro zloděje 8. úroveň. Takže pokud nehraješ bez modu, jenž limit odstraňuje, je dobré na to pamatovat. Zkušenosti obou povolání se u dualclassu do limitu sčítají, takže od určité úrovně už nemá smysl povolání měnit - nedokážeš získat dostatek levelů v novém povolání, abys mohl používat i schopnosti svého dřívějšího povolání. Anebo budeš čekat prakticky celou hru, než dáš dohromady dost zkušeností a pak už bude vlastně konec.insane píše:Jeste bych se chtel zeptat na Imoen. V jednom threadu Geralt doporucoval dualclass na maga. Na jakem levelu zlodeje bych ji mel dualnout (nevim jaky je max level po dohrani), aby byla pouzitelna?
Když hraješ s Tactics, Ascension, Big Picture a podobnýma modama, tak AC v podstatě nehraje roli, jelikož tě stejně všichni trefí díky dost vysokým bonusům na útok. A nevím, kdo dneska hraje vanilla hru z hlediska obtížnosti soubojů.Mecker píše:Nó, mě AC ve více jak polovině bojů život zachrání (záleží samozřejmě hlavně jak padnou kostky), ale s -20 tě i středně těžcí bojovníci trefí jen při kritickém zásahu, což z AC dělá podle mě důležítou věc. (Melisan mého zloděje zbraní ani neškrábla, měl sem min. -24, teď již přesně nevím). Jinak kensai/zloděj je už velmi dobrá kombinace, teď ale nevím jestli je možná.