Zakat: forbidden.
Ale aspoň sem dám tri moje obľúbené vtipy, ktoré rád opakujem

Mám veľmi rád tému "manžel sa vráti skôr z práce..."
Poznáte to, príde manžel skôr z práce, manželka s milencom, tak ho rýchlo šupne do skrine.
Manžel vojde do spálne, ona tam leží nahá, tak sa jej pýta
-Hej, čo tu robíš na posteli takto nahá?!
-Jak čo, no... No nemám čo na seba!
-Akože nemáš! - Otvorí skriňu a vraví -Jedny šaty, druhé šaty, tretie šaty, ahoj Feri, štvrté šaty...
A ešte další taký
Colník sa vráti skôr z práce, veď máme šengen tak načo ho tam, no nie? A jeho manželka mu zatiaľ zahýba. Tak keď otvára dvere, ona zašije milenca pod posteľ, no a colník vojde do spálne.
-Čo tu robíš? A nahá?! HA1 Ty máš milenca, no však ja ťa nájdem ty jeden bastard!
Tak začne hľadať, pozrie sa do skrine, "V skrini som už bol..." Pozrie sa na balkón, "na balkóne tiež nič", tak sa mrkne pod posteľ a ztade sa vynorí taka ruka s 5000korunáčkou, "pod posteľou tiež nič nieje..."
A posledný - sľubujem, m;j najobľúbenejší
No zasa, manžel sa vráti skôr, manželka zoberie milenca do kuchyne, nasype na neho múku a nech sa tvári že je socha.
No a manžel príde do spálne, manželka nahá, tak sa s ňou ešte pohrá no a vyhladne... Tak sa poberie do kuchyne, že si spraví niečo pod zub. Pozerá, "Socha, odkedy máme sochu?" A manželka mu odpovedá "ehh, kúpila som dnes v obchode, pekná, že?", "hm, hmm.." pomyslí si manžel a začne si robiť obovský sendvič, hranolky, vyberie heineken s chladničky, položí to na tácku, ešte tam dá aj nejakú opečenú slaninku, no proste jedna báseň... Zoberie tú tácku, položí soche do rúk a vraví "Na tu máš, minule som takto u susedovcov stál tri hodiny a ani napiť mi nedali."
No snáď to bolo vtipné no