Sporty II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vallun
Dabus

Re: Sporty II

Příspěvek od Vallun »

Naprosto souhlasím s poslední větou, s tím, že skupina a zvl. domácí zápasy jsou mimořádně atraktivní, z hlediska ekonomického je to terno (lístky, TVpráva a spol.). Klíčoví duel bude v Žilině, pokud vyhrajeme, máme solidní šanci se procpat dále.. Trochu ej škoda, že Aston Villu nemáme doma až v posledním temrínu, v zmrzlé azasněžené Praze by se jim hrálo hůře...

Pokud jde o derby, tak krom deseti minut po Vackově gólu hrál jen jeden tým... Práce ve Spartě je specifická, protože Dan sKřetínský... Tlaky a očekávání jsou všade... Jediná rozdílná věc je, že ve Spartě se točí větší peníze, což trošku přispívá ek stresu, ale to si myslím,ž eby Lavička zvládl, ale jeden z jeho esenciálních požadavků byl příchod jednoho hotového a jednoho mladého stopera a dostla na hostování Kučeru, což je zvláště ve stoperské dvojici na dvě věci...

Co mne ale mnohem více trápí je vliv Sparty na Radu a pod... Dříve jsem třeba nominaci Kladrubského respektoval, proptože měl formu a hrál dobře, ale teď na ní prostě nemá pravo, Slepička předvádí malátné výkony od počátku sezony. Naopak Necid má formu jak z partesu, předvádí, že umí proti jakémukoliv soupeři a maká pro tým jako nikdo druhý (ostatně pod KJ to jinak nejde...) a prý je nezkušený... přitom mezinárodních zápasů odehrál více, než Slepičák...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Sparta je zvláštní...chce po trenérech, aby takřka hned s týmem vyhrávali a postupovali do ligy mistrů či čtvrtfinále poháru uefa, ale přitom trenérovi nedají čas sladit a sehrát tým. A nebo nejsou u nás kvalitní trenéři? A ani "fanoušci" rudým moc nepomáhají...viz útoky na bus atd. Chce to tam nějaký radikální řez, třeba odvolat vedení :-) I když...třeba Slávii tento stav může vyhovovat :lol:

Tlak Sparty na trenéra repre - bohužel asi nic nového. Slepička tam nemá absolutně co dělat, Kladrubského nemám za šmatlavce, ale teď hraje prd stejně jako celá Sparta. Snad každý jiný trenér v jakékoli zemi by neváhal a Necida povolal. Jenom u nás...není prostě zkušený. Takže je asi lepší být zkušený a nemít formu než být nezkušený a střílet góly jak na běžícím pásu :-|
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Naši fotbalisté jsou přední zástupci fotbalu typu "Když já nevim..." Když já nevim, esli mám vůbec běhat. Když já nevim, esli mám vůbec do těch soubojů jít. Když já nevim, esli to před tim útočicim Polákem mam ukopnout já nebo ten druhej.
Výsledek je k nim ještě milosrdný. Přihrávat se totiž učili evidentně až během hry. :-?
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

No, podali jsme naprosto otřesný výkon:( Zvláště pánové Plašil, Pospěch a Ujflauši vypadali, jako kdyby nastupovali za FK Diviš, FC Kunice B a podobně...

Jediný, kdo předvedl reprezentační výkon ze základní sestavy byl Rozehnal...

EDIT:Proti Slovinsku bych to viděl cca takhle

Drobný-Grygera,Rajnoch,Rozehnal,Kadlec-Vlček,Jarolím,Kladrubský,Šírl-Svěrkoš,Fenin
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Vydřená výhra. První poločas ještě docela zoufalý, naštěstí se ve druhém naši zvedli a Slovince takřka k ničemu nepustili. Docela se mě líbil Rajnoch, ne že by byl jeho výkon ideální, ale myslím že má repre v tuto chvíli co nabídnout. Nejslabší byl dnes asi Jarolím...chyboval vcelku často. Potěšil i Sionko a v útočné fázi to šlo i Jankulovskému. Jinak docela slušný výkon, hlavně druhý poločas to byl alespoň jakýsi náznak starých dobrých výkonů reprezentace.
Leaping over the gully
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Zakat - Nejslabší Jarolím??? Si děláš srandu? Vždyť právě DJ vymyslel gólovou akci, a v první půli především on dokázal podržet balon a získat faul, nebýt jeho,t ak bychom byli pdo takovým tlakem, že by Zítka určitě kapituloval...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

No, možná byl ještě horší Pospěch, ale mě se Jarolím opravdu nelíbil. Dělal chyby. Sice vymyslel gól, ale to na tom nic nemění. A šmitec :mrgreen:
Leaping over the gully
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jenže fotbal se nehraje na estetiku, ale na efektivitu a Jarolím efektivní je, včera patřil zvl. v první půli k nejlepším, nikoliv k nejhorším...Ostatně, kdyby byl tak špatný, jak z něj dělášč, tak by těžko tým, ve kterém jest kapitánem, vedl BL;)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vallun píše:Jenže fotbal se nehraje na estetiku, ale na efektivitu...
Tak s tímhle nesouhlasím. Arsenal sice už léta nic pořádného nevyhrál (byť velký tým to rozhodně je), ovšem hraje jeden z nejkrásnějších fotbalů na světě. Útočný, rychlý (hlavně kombinačně). A právě proto jim fandím. Je pravdou, že má občas i své výpadky, ale to je hlavně o nepříliš kvalitním kapitánovi a partě rychlonohých mladíků, kteří občas dostanou kapky, když se hraje více než hodně do těla. Naopak když se jim daří, tak soupeře totálně rozeberou. :-)
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Vallun: Mluvím jen a pouze k zápasu se Slovinskem. Rozhodně nedělám z Jarolíma nekvalitního hráče, v Hamburku hraje dobře, prostě si myslím, že neodehrál extra povedený zápas, v čemž spolu nesouhlasíme.
Leaping over the gully
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab - no právě:) Arsenal hraje nejhezčí fotbal a přesto nevyhrává, právě proto, že se hraje na efektivitu...

Zakat - a máš pro svůj názor nějaké argumenty? Já rozhodně netvrdím, že nedělal chyby, ale pořád jich bylo o dost méně než u ostatních...Naopak jeho hra měla velký přínos pro tým...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Vallun: Omlouvám se za pozdější reakci, jsem trochu přešlý, jak se u nás říká. Obrázek

No právě na můj vkus dělal chyby dost velké. Několikrát to znamenalo štiplavý útok Slovinců. Byl sice důrazný, ale velmi často bez efektu. Přece jen, měl to být lídr zálohy, který tým potáhne. Myslím, že Jarolím na tuto roli má, ale nějak to v reprezentaci nedokáže prodat. Tím nechci říct, že bych mu nedal šanci, on je to stále dost možná náš nejlepší záložník (soudím dle výkonů v klubech) - vyjma Rosického, samozřejmě.

btw - stejně je to zajímavé, takhle se neshodnout na výkonu jednoho hráče :lol:
Leaping over the gully
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Plzeň - Sparta: Za tohle by měli divákům platit. Je hrůzostrašné, že by tohle měly být dva přední české kluby. Hanba.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Zakat - že se neshodneme je naprosto normální, vždyť se většinou neshodnou, ani "profesionálové" tedy osoby za sledování fotbalu placené...:)

Ono je to taky těžké, je zkažená přihrávka chybou přihrávajícího nebo přijímajícího hráče? Zvláště v záloze je výkon jedince odvislý od ostatních a když máš vedle sebe nováčka Rajnocha, totálěn bez formy hrajícího Plašila a především Sionka*, tak je to těžké...(* - Libor není špatný hráč, snaží se, něco málo umí a je to poctivý bojovník, ale je to vyloženě hloupý hráč - situace řeší schématicky, nemá obzvlášť dobrou techniku a co neurve rychlostí ztratí).

Ajantis - pokud chceš vidět dobrý fotbal v české lize, tak musíš do Edenu;) Navíc včera to nebylo zdaleka nejhorší...sice nic extra, ale tak...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Kapitán Hamburku David Jarolím byl v německé fotbalové lize zvolen hvězdou utkání proti Schalke a dostal se do ideální sestavy kola magazínu Kicker.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“