Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Volná diskuse
Sis hrál doma tak trochu na EMO, ne?MCZ píše:A nože nebrousíme, vina je na mé straně.
"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Keby si krájal cibuľu...MCZ píše:Jestli krájení sýru považuješ za emo...

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
No to se krájí sýr a najednou " uplavala" a už se slastně pižlá v žílách...
Z toho si nic nedělej, to se stává Vampirii(sadako) celkem často(kupodivu) 

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nekrájím si sýr ani cokoliv jiného, mám na to lidi. A proč bych si u všech všudy zrovna já měla řezat svoje vlastní žíly...Minsc šňupe cererit?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Tak sorry, asi jsem se zmílil v odhadu, když jsem se koukl na ten tvůj obrázek...
Co je to cererit? 

- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se po dlouhé době vrátil k SGW a musím říci, že mám špatné svědomí z toho, že jsem to zanedbával
. Každopádně brzy sem hodím refitovanou techniku s pár add-ony, tak jestli tu je ještě někdo, koho moje díla zajímají, ať se těší.

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Zduřte lidi! Tak už jste koštovali tu novou třešňovou kofolu? Mám takový dojem, že je to kofolový Dr.Pepper a chuťově je od něj k nerozeznání!

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, ne. Když jde o colu, zůstávám věrna Pepsi a Coke - a nehodlám na tom nic moc měnit...:-]
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
V tom případě, jsi jistě ale ochutnala Dr.Pepper, který vyrábí, mám takový dojem zrovna Pepsi!Cesare píše:Hmmm, ne. Když jde o colu, zůstávám věrna Pepsi a Coke - a nehodlám na tom nic moc měnit...:-]

- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Jistě. Jeden čas jsem do sebe Dr. Peppera a Cherry Coke hrnula po galonech, nicméně od tý doby, co jsem přešla na light, už je moc nedávám. ...I na mě moc sladký.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Cola light? Není to přeci je prznění Coly? Vždyť to nemá už to svoje původní kouzlo a chuťově to zaostává....Proti gustu ovšem žádný dišputát 

- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Prznění coly to možná je, ale moje zuby i můj žaludek snášejí umělá sladidla lépe. Ne že by aspartam taky nebyl svinstvo, ale nebývá mi z něj (bezprostředně) špatně.
Pokud toho nevychlastáš denně na x litrů, tak je to stejně jedno, né?