Ať si člověk vybere, co vybere, tak neprohloupí, to je celkem dobré
Moderátoři: Sadako, sevencreature
No, podle mě by možná tahle akce více získala tím, kdyby svou "podporu" jasněji přesunula z premiéra na celou vládu. Tedy přirozeně jedním ze skrytých cílů je (teoreticky) i to, aby Topolánka nenahradil ten zmetek Bém, jenž léta "mazal deku" se socany na zastupitelstvu Prahy (vč. Paroubka), ovšem chápu, že tenhle "cíl" nemusí chytit "za srdce" moc lidí.Ajantis píše:To je dobře. Kdo se má při cestě do školy pořád dívat na ty špinavé, mourem umazané a levným alkoholem páchnoucí odboráře?
Obávám se, že je to organizované trochu moc narychlo. Takže je otázkou, zda si vůbec všimneš, že tam je demonstrace a ne jen sraz pár lidí. Traktory a balíky slámy by se jim určitě hodili. Stejně jako ti profesionální protestující z řad odborářů.Ajantis píše:No já jsem to bral z toho hlediska, že tam konečně místo těch stále stejných odborářů (pracují vůbec někdy?) uvidím konečně nějaká hezká mladá těla (když je to ta skupina mladých lidí a - dokonce i? - občanů).

), a pak- čas dělat tak moc zbytečné věci jako je stávka - zbytečné
 ), a pak- čas dělat tak moc zbytečné věci jako je stávka - zbytečné  )
 ) 

Vallun píše: Sirien - a vysvětlíš nám, co pohledává slušný člověk v odborech, nebo mne chceš přimět k tomu, abych si poopravil názor na Tvou osobu?:)

Tohle u odborů tak úplně neplatí a právě to je to, co mi vadí...Podívej se třeba na to, jak ej ta věc řešena v zákoníku práce, odbory mohou prosazovat svou vůli i proti vůli konrkétního zaměstnance, kterého mají chránit, navíc si osopují právo mluvit i za osoby, jenž nejsou jejich členy...ostatně nemusím a nikdo mně nenutí souhlasit se vším, s čím některé složky a někteří odboráři chodí na světlo

)
 ) 
  takže dnes jsem celkem mírná a přístupná rozumným argumentům
 takže dnes jsem celkem mírná a přístupná rozumným argumentům