Operation Flashpoint

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

He, tak jsem včera večer chtěl udělat tu misi se zatknutím Guby a nějako se mi to zvrhlo do cca 4 hodinového létání nad Kolgujevem v MI24 :oops: :-D
Párkrát mě sundaly šilky, ale momentálně to mám uložené v pozici, kdy jsem snad veškerou techniku (včetně scudu a člunu) zničil, s polovinou týmu létám v MI24 druhá polovina šmejdí v T80.
Mmch tohle je první mise kde jsem zeregistroval 'běh času', jelikož začala při západu slunce a po těch 4 hodinách už létám v naprosté tmě. Ale vypadá to skvěle, když se zapnutými reflektory hledám a 'lovím' pobíhající vojáky :twisted:
Ale k jádru čoklika - mám zatknout generála a mám obavu, jestli jsem ho už někde nesejmul - dá se to i potom dohrát? Resp. pokud by byl mrtvý - neměla už mise skončit? V té tmě se mi ho moc nechce hledat, ale asi budu muset.... počkat na denní světlo :doh:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Frosty: No, zabít jej samozřejmě můžeš (já to i udělal, a to z Rezistance mu nikdy nezapomenu, parchantovi :evil: ). Pokud jej ale nemáš zatčenýho (měl by být ve skupině), scoud je zničen a už je tolik hodin, divím se, že ještě neodplul z ostrova (to by byla mise neúspěšná) - asi je raněný/někde se zasek či tak. Hodně štěstí při hledání - necheš počkat na svítání? ;-) .
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Zrušil jsi nějaké to UAZ, které cestovalo po sz. okraji ostrova? Pokud ano a Guba vystoupil, tak než se tam doplahočí, tak máš času dost. Na druhou stranu ho těžko najdeš.
Žralok, který štěká, nekouše.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Ve tmě obzvlášť - už ve dne to je pověstná jehla v kupce sena ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

MCZ, drake: no - děkuji za info - skutečně růžové vyhlídky :lol:
Ano - jeho UAZe jsem asi zničil, ASI z toho i vyběhl, ale pár vteřin na to jsem začal mít na pilno s šilkami okolo a jak jsem je odrovnal, tak jsem hnedle letěl zničit tu loď - tedy odpolut nemůže...
Uf uf - tedy asi vážně budu muset čekat na svítání.. Ona tam totiž s večerem padla i mlha se mi zdá, takže nejspíš přesedlám na auto a pozemní hledání, bo občas ty stromy a kopce lízám jen tak tak :pray: (ale jak se trochu rozední - hupsnu zpět do vrtulníku :twisted:
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Frosty píše:MCZ, drake: no - děkuji za info - skutečně růžové vyhlídky :lol:
Ano - jeho UAZe jsem asi zničil, ASI z toho i vyběhl, ale pár vteřin na to jsem začal mít na pilno s šilkami okolo a jak jsem je odrovnal, tak jsem hnedle letěl zničit tu loď - tedy odpolut nemůže...
Uf uf - tedy asi vážně budu muset čekat na svítání.. Ona tam totiž s večerem padla i mlha se mi zdá, takže nejspíš přesedlám na auto a pozemní hledání, bo občas ty stromy a kopce lízám jen tak tak :pray: (ale jak se trochu rozední - hupsnu zpět do vrtulníku :twisted:
Pozor na jeho Spetz Nasy, jsou to opravdu tvrdí hoši!
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

drake: no, podle toho co Frosty píše, to vybatá, že na ostrově není s vyjímkou Guby živého Rusáka ;-) .
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

...''Je mi líto táto medvěde, nějak to nezvládl... řekněme ... nehoda ... přepínám'' :twisted: :lol:
Tak si můžu Flashpoint zařadit z rozehraných do dohraných :dancing: :-D Hra je to vskutku dobrá.
Nakonec jsem si tu misi dal od začátku. Během pár minut jsme odrovnal šilky, scud, člun, pak nějaká ta BVP a už jen čekal až se oběví UAZ... Sem Gubu ale vážně chtěl zatknout... nemůžu za to, že to auto nevydrželo krátkou dávku z kulometu :twisted: :whistle: :lol:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Frosty: tak tedy blahopřeji :applause: . A co bude dále? Dáš se mezi partyzány a zúčastníš se osvobozování republiky Nogova? ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

MCZ: děkuji :-D ... nj, pravda, ještě jsem neprojel všechny jednotlivé mise :think: ...tak to tedy bude muset rozehraný PS:T ještě chvilku počkat 8-)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Frosty píše:...''Je mi líto táto medvěde, nějak to nezvládl... řekněme ... nehoda ... přepínám'' :twisted: :lol:
Tak si můžu Flashpoint zařadit z rozehraných do dohraných :dancing: :-D Hra je to vskutku dobrá.
Nezapomeň na Status Quo a její hardcore verze! Pak teprv budeš mít hru dohranou.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

drake: eh - Status Quo a její hardcore verze..? What this?
Jinak za dohranou považuji hru, kde je hotova a dohrána tzv. 'hlavní část', té hry... Eh, to je kostrbatá věta - ale věřím, že mi rozumíš ;-)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Frosty píše:drake: eh - Status Quo a její hardcore verze..? What this?
Jinak za dohranou považuji hru, kde je hotova a dohrána tzv. 'hlavní část', té hry... Eh, to je kostrbatá věta - ale věřím, že mi rozumíš ;-)
Ne, Status Quo je plnohodnotná poslední mise kampaně. Její hardcore verze je ta, že si to hezky všechno odstopuješ, takže je to hra na několik hodin. Taková finální tečka za kampaní - bez toho jsi nedohrál OFP:CWC.
Fryn
Sigilan

Příspěvek od Fryn »

A co si myslíte o dvou kampaních ČSLA ? Trochu jsem to hrál a připadalo mi to celkem zajímavý (ty české úpravy vozítek, tichý dragunov, češi vs USA :-) ...).
Člověk se na jistém fóru neukáže asi jen tak přes půl roku a najednou je tu nové fórum, ale se starými lidmi :).
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Fryn: Já je ještě nehrál. Co je v nich novýho (kromě jednotek)?
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“