Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Illuminating
- Sigilan
Re: Volná diskuse
To by se ale potom dalo říct o všem 

- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Na nepříjemnej pocit v ústech a lehčí nevolnost mi bohatě stačí půl litru obyč slazený coly. Prostě je mi z ní blbě...:-]Minsc píše:Pokud toho nevychlastáš denně na x litrů, tak je to stejně jedno, né?
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak tos a ja musím pridať k Cesare... Keď kola, tak light, väčšinou Coca-Cola Light, ale keď sa dá tak aj klasickú kofolu zhltnem...
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
KOfola se dá pít jen originál, tam bych bez cukru nepil, ale když už Colu bez cukru, tak Cola zero!
"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc

Tak jsem teda vyzkoušel a musím říct, že do Dr. Peppera to má daleko, kdybych tohle nečetl tak mě nějaká podobnost ani nenapadne. Což je škoda, Dr. Peppera jsem v ČR neviděl už pěkně dlouho. Nicméně je to podle mě lepší než Cherry Coke, tak aspoň něcoMinsc píše:Zduřte lidi! Tak už jste koštovali tu novou třešňovou kofolu? Mám takový dojem, že je to kofolový Dr.Pepper a chuťově je od něj k nerozeznání!

Er det ikke sådan, at enten har man en samling, eller en forskning? Videnskaben, professor Bondo. Videnskaben.
JJ, dr.peper to byl úžasný vynález a dlouho jsem jej neviděl až do té doby, než jsem jej viděl u vietnamčíků v sámošce! Je to asi jediný pozitivum jejich pobytu u nás... 

- Illuminating
- Sigilan
Já si myslim, žeee .... Vietnamci mi nevadí 

Zatím...Illuminating píše:Já si myslim, žeee .... Vietnamci mi nevadí

- Illuminating
- Sigilan
Možná máš pravdu, možná ne 

- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zajtra máme nejakú konferenciu, robili sa prezentácie, zopár žiakov vybrali, nech to robia, a ja medzi nimi... Tak mi držte palce, nech sa nestrápnim...
Mimochodom bude to na UPJŠke
Heh, oblek budem mať na sebe prvýkrát od matkinho pohrebu, dnes som ho kupoval, robím prezentáciu na tému palivový článok(vodíkový), tak snáď mám všetko dobre
Mimochodom bude to na UPJŠke

Heh, oblek budem mať na sebe prvýkrát od matkinho pohrebu, dnes som ho kupoval, robím prezentáciu na tému palivový článok(vodíkový), tak snáď mám všetko dobre

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
palivový článok

- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Na hutnickej... Myslim ze to tu mam aj v profile...
A neucime sa to, temou bola cista technologia-cista zem...
Ja som vlastne stale nejako elektrotechnicky orientovany, takze som sa rozhodol pre palivovy clanok z vodika... A dopadol som dost dobre, z prezentovanych prezentacii(medzi nasimi ziakmi aj vysokoskolaci, z frydku-mystku tam tiez boli) som skoncil piaty...
a sry za diakritiku, zvycajne ju rpave kvoli sigilu zapinam, ale dnes som mimo svojej koze, tak sa ospravedlnujem
A neucime sa to, temou bola cista technologia-cista zem...
Ja som vlastne stale nejako elektrotechnicky orientovany, takze som sa rozhodol pre palivovy clanok z vodika... A dopadol som dost dobre, z prezentovanych prezentacii(medzi nasimi ziakmi aj vysokoskolaci, z frydku-mystku tam tiez boli) som skoncil piaty...
a sry za diakritiku, zvycajne ju rpave kvoli sigilu zapinam, ale dnes som mimo svojej koze, tak sa ospravedlnujem

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-hm, a kam se stratili Neferit a spol?

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vánoce 2008
Mno, rok se sešel s rokem a Vánoce klepou na dveře. Někdo se málem věší, někdo se těší, někomu to je jedno - asi jako se vším, obzvlášť v cynické éře internetu, ztracených iluzí, vzorů, ideálů, představ, nadějí, vkusu, očekávání, nevědomosti a originality (a těch zbylých věcí, které jsem vynechal nebo zapomněl).
Uff, takže povinný textový spam, který slouží k odlákání pozornosti a zamaskování faktu, že veškerým účelem příspěvku je pouze upoutávka na Vánoční přání provedené metodou "soused má pěkné auto, předstírej na chvíli, že je moje". Eh, no nic.
Šťastné a veselé svátky míru a kaprů
http://fc36.deviantart.com/images2/i/20 ... tmas__.jpg
Uff, takže povinný textový spam, který slouží k odlákání pozornosti a zamaskování faktu, že veškerým účelem příspěvku je pouze upoutávka na Vánoční přání provedené metodou "soused má pěkné auto, předstírej na chvíli, že je moje". Eh, no nic.
Šťastné a veselé svátky míru a kaprů

http://fc36.deviantart.com/images2/i/20 ... tmas__.jpg
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.