Povolání (true class, dualclass, multiclass)
Re: Povolání (true class, dualclass, multiclass)
Vzdy som pouzival brnenia pre bojovnikov s tym ze ked som siel pouzivat zlodejske schopnosti som si ho dal dole,,teraz momentalne mam plne platove +1,ktore moze pouzivat aj zlodej-neviem ci je to normalne alebo to ma za nasledok TweakP.
Hram multy.pov. 1krat takze som aj s tym znizovanim dovednosti myslel ze to mozno tak byt ma,,a hlavne mi je divne ze trebars dosiahnem v dvoch povolaniach novy lvl naraz a ked dam novy level rovno mi to obe povolania postupy s tym ze trebars mi prida len jeden zivot... :(
Hram multy.pov. 1krat takze som aj s tym znizovanim dovednosti myslel ze to mozno tak byt ma,,a hlavne mi je divne ze trebars dosiahnem v dvoch povolaniach novy lvl naraz a ked dam novy level rovno mi to obe povolania postupy s tym ze trebars mi prida len jeden zivot... :(
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Multipovolání může používat předměty jednotlivých povolání (kromě rasových či speciálních restrikcí). Pokud máš nasazené brnění a sundané brnění, tak jsou hodnoty těch dovedností stejné?
Dosažení levelu současně ve více povoláních je normální - některá povolání mají společné hodnoty zkušeností pro dosažení levelů (ač zpravidla různých levelů). To samé s 1 hit pointem za level - po dosažení (myslím) 10. levelu postavy (resp. součet všech levelů jednotlivých povolání v multipovolání se rovná 10) už přibývá pouze 1 hit point za level.
Dosažení levelu současně ve více povoláních je normální - některá povolání mají společné hodnoty zkušeností pro dosažení levelů (ač zpravidla různých levelů). To samé s 1 hit pointem za level - po dosažení (myslím) 10. levelu postavy (resp. součet všech levelů jednotlivých povolání v multipovolání se rovná 10) už přibývá pouze 1 hit point za level.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
ano su rovnake pri noseni aj pri zosadeni..od kedy sa mi to stalo tak si tie hodnoty sledujem,ked postupim o level tak si pozriem kolko mam atd...a zatial sa to neopakovao..takze fakt neviem kde bol problem...
Este by som sem vsunul jednu offtopik otazku ak mozem-mam uz kopu vlastnosti(myslim tie ked sa tukne na hviezdicku vpravo dole) a chcem vediet ci o ne pridem ked zyskam schopnost premeny na zabijaka,a ak ano tak ci nato nieje nejaky mod,,dik
Este by som sem vsunul jednu offtopik otazku ak mozem-mam uz kopu vlastnosti(myslim tie ked sa tukne na hviezdicku vpravo dole) a chcem vediet ci o ne pridem ked zyskam schopnost premeny na zabijaka,a ak ano tak ci nato nieje nejaky mod,,dik
- Elfoid Zkuřba
- Sigilan
Jakou má výhodu Kensai/mage oproti normálnímu F/M, protože já tam moc výhod nevidím, spíš jednu obrovskou nevýhodu, že nemůžu nosit brnění a tím pádem róbu Vecny, jediný co vidím jako výhodu je kai, protože bojový bonusy můžu v pohodě nahradit předmětama.
Róby se nepočítají do brnění, kensai/mág je může používat.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Elfoid Zkuřba
- Sigilan
Aha, tak to jsem vůbec netušil, to je potom jiná písnička... díky
Dvoj-povolání
Četl jsem si FAQ a znám proto dobře podmínky jak vytvořit dvoj povolání a kdy může být vytvořeno... Proč tedy jako bojovník na 29 lvl (člověk, neutrálně zlý) nemohu vytvořit jaakékoli dvoj povolání?
Děkuji
Děkuji
Re: Dvoj-povolání
Jestli chceš vytvořit dvojpovolání, musíš už na začátku, v průběhu hry to jde jenom v IWD2, které se řídí podle pravidel 3e
Re:
Sílu bez Crom Fayeru 18 a obratnost myslím také max. Ale čím to je to nevím...a je to docela nepříjemné, chrtěl jsem zkusit importovat z final save ToB postavu do SoA začít s ní hrát a dát dvoj-povolání třeba na zloděje....yenn píše:Borg: Jaké máš vlastnosti (síla, obratnost...)? (Ačkoli hádám, že těmi to nebude.)
Zero: Multipovolání si lze vytvořit jen na začátku hry, dvojpovolání jen v jejím průběhu.
Aha, a já myslel že je to to samé, jde vidět, že druhou edici moc neznám. Jaký je v tom tedy přesně rozdíl?
Re:
A pokud tedy máme Sarevoka na vyšším či podobném lvl a on může? Navíc já jsem zkušenostní limit zrušil.yenn píše:Borg: Možná je to omezeno „uměle“. Jakožto bojovník na 29. úrovni (tj. 5 250 000 xp) už by ses totiž kvůli zkušenostnímu stropu 8 000 000 xp v žádném povolání nemohl dostat na 30. úroveň.
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Chcel by som sa spytat, ci sa oplati hrat za F/M/T...na aku najvyssiu uroven sa dostanem v kazdom povolani? a ziskam aj nejake HLA? A kebyze hram za F/M/T a vezmem do druziny len 3 dalsie postavy, tak sa budem levelovat rovnako rychlo ako single povolanie so 6 clennou druzinou?