Volná diskuse

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
scorpioo
Sigilan

Re: Slintárna...

Příspěvek od scorpioo »

Minsc píše:MCZ: Ja, mein Führer!
:lol: :applause: Iba tolko som chcel, že si vyjadril to čo mi u v poslednej dobe pripomína toto fórum teda pardón niektorý ľudia.Človek sa niečo spýta tak mu odpíšu nech si to najde a keď napíše 2 príspevky za sebou tak ho zdrbú, že to má spojiťa pár detailov.Pokiaľ viem tak fórum je otom aby ľudia komunikovali a nie sa báli niečo prispieť lebo vedia, že ich buď zato zdrbú alebo neodpovedia...skoro ako na istom nemenovano warfóre
Hrdinovia umierajú,legendy žijú naveky. - BEOWULF
www.kocogel.info
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: Slintárna...

Příspěvek od MCZ »

scorpioo: nechápu, co je na takovém upozornění tak fašistického, jak se zřejmě snažíš tvrdit. Mám za to, že solidní uživatelé si to vezmou k srdci a víc už se k tomu nikdo nevrací.

Chceš ban? :-D
scorpioo
Sigilan

Re: Volná diskuse

Příspěvek od scorpioo »

2 MCZ : NIe ban nechcem :-D Nenarážal som teraz presne na ten dotičný príspevok ale na viacej vecí.Mne osobne sa zdá, že funkcia fóra ako takého tu v poslednej dobe hrozne stagnuje.Človek niečo napíše ale neodpovedá sa mu poprípade sa mu odpovie nech si to najde sám (mám na mysli konkrétneho užívatela kto ho spozná :-D ) Nie som na tomto fóre dlho to je pravda ale za ten čas som tu tak sa mi zdá, že tunajšia komunita upadá.
Je to môj osobný postreh a neviem či to podobne vnímajú aj iný.
www.kocogel.info
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

Pokud může fórum Sigilu zachránit pouze tolerance dementních příspěvků, tak ať raději zahyne...
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
scorpioo
Sigilan

Příspěvek od scorpioo »

Nie týmto som nemyslel dementné príspevky
www.kocogel.info
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

No, Minsc (resp. některé jeho příspěvky) mě tu a tam nadzvedne ze židle - ale zrovna ten post o křečcích mě nikterak nepohoršil. I když by se možná líp vyjímal v auditku o fauně a domácích mazlících.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Minsc
Sigilan

Příspěvek od Minsc »

Zdravím! No, vidím, že jste ze mě pohoršeni! Myslím, že sem zatím nedávám tak pikantní příspěvky, jak bych mohl (protože by mi to vůdce smázl...), takže se nelekejte- bude hůř.... :twisted:
"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc
Obrázek
Obrázek
scorpioo
Sigilan

Příspěvek od scorpioo »

Nič si stoho nerob aj mne zmázli pár príspevkov..nbapriklad linka na ALBION atd. ale inak mam tých ludí rád 8-)
www.kocogel.info
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

scorpioo píše:Nič si stoho nerob aj mne zmázli pár príspevkov..nbapriklad linka na ALBION atd. ale inak mam tých ludí rád 8-)
Minsc je trochu specifický případ. Ještě na baldursgate.cz byl pro urážky a spam zabanován (několikráte). De facto se periodicky vrací na fórum (na to či ono). Teď už u něj není problém s vulgaritou, nicméně stále je třeba mít s hodně jeho příspěvky trpělivost. Pravděpodobně se ještě nezbavil do určité míry posunutých měřítek na to, co je hodno sdělení. Což je vzhledem k jeho věku (18 let?) celkem překvapivé. A trudné...
scorpioo
Sigilan

Příspěvek od scorpioo »

Jab píše:
scorpioo píše:Nič si stoho nerob aj mne zmázli pár príspevkov..nbapriklad linka na ALBION atd. ale inak mam tých ludí rád 8-)
Minsc je trochu specifický případ. Ještě na baldursgate.cz byl pro urážky a spam zabanován (několikráte). De facto se periodicky vrací na fórum (na to či ono). Teď už u něj není problém s vulgaritou, nicméně stále je třeba mít s hodně jeho příspěvky trpělivost. Pravděpodobně se ještě nezbavil do určité míry posunutých měřítek na to, co je hodno sdělení. Což je vzhledem k jeho věku (18 let?) celkem překvapivé. A trudné...
Aha mno tak vulgarity sa pokúšam vystríhať a sem tam keď ripnem do fungovania fóra...to nemyslím zle ale svoj názor si holt treba povedať lebo inak to človeka zabije ak to dusí v sebe :mrgreen:
Neviem napríklad pochopiť úplnú nenávisť niektorých ľudí tu na fóre k WAREZU a pritom bez warez scény by hry neboli ani zdaleka také populárne ako sú a určite by malo toto fórum cca 4 uživateľov....akože aj ja si kúpim hru ale zase nie každú ktorú chcem hrať
www.kocogel.info
Minsc
Sigilan

Příspěvek od Minsc »

Musíte některé příspěvky brát s nadhledem, myslel jsem, že pochopíte, že něco z toho je recese... :twisted:
Obrázek
Obrázek
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Pochybujem, že je niekto tak naivný, aby bral Tvoje príspevky vážne; problém je skôr v tom, že sú skutočne otravné. (a ocenil by som, keby ti niekto vytrhol výkričník z klávesnice, ale to len tak na okraj.)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Minsc: Já bych ocenil kdyby ti někdo vytrhl celou klávesnici, ale vzhledem k tomu že sem v poslední době píšeš většinu příspěvků jen ty, tak už je mi to vlastně jedno... což je na tom to nejsmutnější.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Souhlasím s příspěvky výše. A btw označit takové výtvory za "recesi" mi tedy přijde hodně, eh, sebevědomé.
Minsc
Sigilan

Příspěvek od Minsc »

Jj, asi se mě jen tak nezbavíte! :twisted:
Jab: jen tak pro zajímavost- jaký avatar jsi měl na baldursgate.cz?
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“