Volná diskuse

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Minsc
Sigilan

Re: Volná diskuse

Příspěvek od Minsc »

Zakat píše:Dragon Age:Origins byl odložen na podzim.
Sakra! Ještě v sobotu v Game Page říkali, že vyjde v březnu! A já už po tom slintal... :-|
"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc
Obrázek
Obrázek
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Minsc: já slyšel, že už je téměř hotový, ale EA jej prostě potřebovala odložit (mám za to, že kvůli krizi, úsporám atd.). Snad aspoň bude hezky odladěný.

Popravdě bych ale raději viděl třetí KOTOR. (Kdo ne? :-))
Minsc
Sigilan

Příspěvek od Minsc »

Aby to nakonec nedopadlo jako BG3... :evil:

JJ, Kotor už bych taky rád viděl obložený na mém pc stůlku s pořádným kusem kofeinu v krvi pro několika denní paření v kuse, áááách... Už mě moc nebaví hrát kotorI a II 5x za dobro a zlo, chce to nový kus masa!
Obrázek
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

MCZ píše:Kdo ne? :-)
Já vlastně ani ne, po posledních BioWare hrách. Leda, že by z toho udělali docela dobrou FPS s RPG prvky (podle všeho Mass Effect do tohohle směru docela nakročil?).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Minsc
Sigilan

Příspěvek od Minsc »

? NEchci nic říkat, ale připadá mi, že BioWare svoje úkoly plní na 1 a je perfktní nástupce black isle! Které tituly se ti nezdají?
Obrázek
Obrázek
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Minsc: mně se nezdá to slovo nástupce :-). Obě studia byla založena víceméně ve stejnou dobu (BI dle wiki dokonce o rok později). Nástupcem je spíše Obsidian.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature: No tak si zahraj ten Mass Effect (který se skutečně ubral oním směrem) a nekaž mi tady KotOR sérii. :-)

A vůbec, proč by na případném KotOR3 měli dělat právě BioWare? Mohli by se do něj pustit zase Obsidian Ent.
Minsc
Sigilan

Příspěvek od Minsc »

Mně Kotor či nwn vůbec nepřipadá špatné a nevidím důvod proč měnit výrobce!
Obrázek
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ajantis: Já jsem ale vycházel především z tvých dojmů :wink: Psal jsi (doufám?), že se ti akční části a boje v MA zdály povedené a zábavné?

Tenhle směr by mi nějak nevadil - vývoj od KoORu k Jade Empire je dle mě spíš degenerace než zlepšení.

Obeně dle mého názoru jsou největším problémem Bioware dialogy a questy (hlavně jejich absence originality a zábavnosti - vrcholu to dosáhlo v JE). Navíc když uvážíme vývoj NWN -> KotOR -> Jade Empire -> Mass Effect, tak mi nepřijde, že by se Bioware mělo tendenci vracet (kromě neustálé recyklace questů a dialogů samozřejmě).

Věci, které bych si přál vidět v budoucí Bioware hře:

- méně jejich krmných questů a standardních dialogů (Copy&Paste, Search&Replace)
- přestat se opičit po jRPG co se družiníků týče - tj. styl jako v BG sérii - omezená velikost družiny na počet, které můžete používat (odstranit debilní prokecávací kolečko a potenciální zvýšení replayability)
- systém inventáře, který je použitelný a ne tu idiocii, která se vyskytuje už od KotORu, dále méně balastu (to by ale bylo ošetřeno lepším inventářovým systémem, hádám)
- rozhodnout se jestli použít tahový nebo realtimový systém, toho se držet a pořádně ho propracovat (v MA to dopadlo dobře?) - ne prasopsa jako v Jade Empire
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:Psal jsi (doufám?), že se ti akční části a boje v MA zdály povedené a zábavné?
Ano, jenže já chci RPG a ne FPS s RPG prvky. Na ME2 už s takovou ani nesáhnu.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ajantis: No, doufám, že je tvůj optimismus (očekávání?) ohledně budoucí Bioware hry oprávněný... :-|
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature: To není optimismus ani očekávání, to je jen zbožné přání, u něhož jsem smířen s nenaplněním.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

V mojich očiach je Mass Effect omnoho lepší ako obidva Kotory dokopy. Jedna z mála hier, ktorá ma v poslednom čase skutočne dokázala zaujať . Ten akčný súbojový systém je v celku dobrý, ale trpí na veľmi dementnú AI spoločníkov ako aj nepriateľov, desivý a user-unfriendly interface, avšak boje sú aj tak omnoho zaujímavejšie ako tie trápnosti v Kotor hrách. Ak by dokázali vylepšiť AI + interface v MA2 budem iba rád. :mrgreen:
There is a limit to stupidity.
182
scorpioo
Sigilan

Příspěvek od scorpioo »

Minsc píše:Mně Kotor či nwn vůbec nepřipadá špatné a nevidím důvod proč měnit výrobce!
2 Minsc : No ale práve tieto dve prebral OBSIDIAN ;-) Tak NWN 2 a KOTR 2 robili oni a s BioWare už len spolupracovali.
Hrdinovia umierajú,legendy žijú naveky. - BEOWULF
www.kocogel.info
Minsc
Sigilan

Příspěvek od Minsc »

No, nwn2 jsem nehrál, takže nemůžu ho porovnat s nwn1! Ale zato kotor mi připadá lepší než kotor2, což znamená, že mi je bioware asi prostě při chuti! Nemůžu si pomoct!
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“