No KOTR 2 bol len nedorobený lebo vydavatel tlačilMinsc píše: Ale zato kotor mi připadá lepší než kotor2, což znamená, že mi je bioware asi prostě při chuti! Nemůžu si pomoct!
Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: Volná diskuse
Hrdinovia umierajú,legendy žijú naveky. - BEOWULF
www.kocogel.info
www.kocogel.info
Nejhorší je, když se hry dělají s pistolí u hlavy...
"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc

JJ stým súhlasím ale KOTR 2 bol ešteten lepší prípad
www.kocogel.info
www.kocogel.info
V tom případě bych nechtěl vidět další případy.scorpioo píše:JJ stým súhlasím ale KOTR 2 bol ešteten lepší prípad

Ale je to výkon vydat druhý díl rok po prvním...
Není to tak špatný,ale nemá to už ten náboj
Zobrazit spoiler
a ta babice mi byla podezřelá už od začátku, což ve finále nepřineslo moc velké překvapení...
a ta babice mi byla podezřelá už od začátku, což ve finále nepřineslo moc velké překvapení...

No pokiaľ viem dobre tak aj FALLOUT 2 vznikla ani nie rok po 1 a dopadla dobre.Jab píše: Ale je to výkon vydat druhý díl rok po prvním...
www.kocogel.info
www.kocogel.info
Mohla dopadnout i lépe (pokud by se o něco více podařilo "sladit" jednotlivé lokace). Ale najdou se btw mnozí, kteří dvojku považují za tak o 20-30% horší.scorpioo píše:Jab píše:No pokiaľ viem dobre tak aj FALLOUT 2 vznikla ani nie rok po 1 a dopadla dobre.
Viem a sú taký i na tomto fóreJab píše:Mohla dopadnout i lépe (pokud by se o něco více podařilo "sladit" jednotlivé lokace). Ale najdou se btw mnozí, kteří dvojku považují za tak o 20-30% horší.
www.kocogel.info
www.kocogel.info
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Dopadla naprosto příšerně - z technického hlediska. Retail byl jeden velký bug, chyby se tam daly prakticky přehazovat vidlemi, třešnička na dortu byly ty šílené nahrávací časy. Tj. co se kvality produktu týče, tak bych řekl, že KotOR 2 se k tomu dá docela přirovnat. Jinak mám ale F2 rád (a patch 1.02 hlavní problémy vyřešil).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Na velké RPG je ten rok prostě málo, stačit na kvalitní a odbugovanou hru může maximálně tak u akce jako byl Max Payne.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kéž by si z toho vzali všichni vývojáři a vydavatelé příklad a vydávali "po roce vývoje" jen takové hry jako Fallout 2 nebo KotOR 2! Rok či dva na odbugování si klidně počkám.
A ne že by na tom moc záleželo, ale dle Wikipedie byl KotOR 2 ve vývoji 17 měsíců, t.j. cca o 40% delší dobu. BG2 na tom ostatně s 22 měsíci nebyla o mnoho lépe. To se holt jinak vyvíjí s už hotovým enginem.
A ne že by na tom moc záleželo, ale dle Wikipedie byl KotOR 2 ve vývoji 17 měsíců, t.j. cca o 40% delší dobu. BG2 na tom ostatně s 22 měsíci nebyla o mnoho lépe. To se holt jinak vyvíjí s už hotovým enginem.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Mluvil jsem o druhém dílu, měl jsem dojem že vyšel už rok po prvním - ale teď se dívám že to byly roky dva.
Nemohl jsem odolat a z nudy jsem si přečetl sérii zaklínače! Docela jsem se do toho zažral a na konci mě ovládl sentiment a málem jsem uronil slzu...
Zobrazit spoiler
Taky jsem docela nestíhal hrad Stygga, kde všichni z Geraltovi družiny, kteří šli osvobodit Yenn, zdechli do jedenoho.. Prostě maso!
Taky jsem docela nestíhal hrad Stygga, kde všichni z Geraltovi družiny, kteří šli osvobodit Yenn, zdechli do jedenoho.. Prostě maso!
Naposledy upravil(a) Minsc dne 3.3.2009 19:58, celkem upraveno 1 x.

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dali by sa tie spoilery použiť ako zámienka na Minscov ban? 

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.