Tak jsem zdárně zakončil další ročník školy a chtěl bych se pustit do překládání. Jak to tu vypadá? Dlouho jsem tu nebyl a vidím, že příspěvků moc nepřibylo. Funguje ještě překladatelský tým? Pokud ano, mohli bychom ten NPC projekt konečně dorazit. Trochu jsem projížděl to, co nám ještě zbývá, a s ohledem na to, že na to nejspíš budu sám. Vzal bych si na starosti veškeré zbývající NPC a vše ostatní, co nemá nějakou extrémní délku. Netvrdím, že to udělám tyhle prázdniny (i když času budu mít habaděj, zdravotní důvody), ale prostě budu překládat a uvidí se. Jedná se tedy o soubory (můžete mi je zazelenit):
p#brlt.tra
p#ciflirt.tra
p#crnpc.tra
x#addial.tra
x#ajantis.tra
x#ajantisaddlts_pr.tra
x#ajantisaddlts_pr_notosc.tra
x#ajantisbhaallts.tra
x#ajantisdreamlts.tra
x#ajantischallenges_pr.tra
x#ajantisiniflirts_pr.tra
x#ajantislts_pr.tra
x#ajantisnpc_talks_pr.tra
x#ajchal.tra
x#ajint.tra
x#ajpcfl_tmp.tra
x#alint.tra
x#alora.tra
x#aloran.tra
x#alorepl.tra
x#branw.tra
x#coran.tra
x#dynah.tra
x#dynaquest.tra
x#dyronpc.tra
x#edwin.tra
x#eldoth.tra
x#eldothn.tra
x#faldorn.tra
x#coint.tra
x#brint.tra
x#cosqu.tra
x#dybha.tra
x#dyint.tra
x#edint.tra
x#elint.tra
x#faint.tra
x#gaint.tra
x#garar.tra
x#garri.tra
x#garwyl.tra
x#challenge.tra
x#chop.tra
x#imint.tra
x#kaint.tra
x#kaqst.tra
x#khint.tra
x#kiint.tra
x#kiint_new.tra
x#kisequ.tra
x#kivan.tra
x#lake.tra
x#lp1rep.tra
x#lp2rep.tra
x#lp3rep.tra
x#miint.tra
x#mirc.tra
x#moint.tra
x#npcwait.tra
x#quayl.tra
x#quint.tra
x#rbaldu.tra
x#rumor.tra
x#safana.tra
x#sharteel.tra
x#shint.tra
x#skint.tra
x#tiax.tra
x#tiaxquest.tra
x#tiint.tra
x#totsc.tra
x#viconia.tra
x#viint.tra
x#xaint.tra
x#xan.tra
x#xanq.tra
x#xqxan.tra
x#xzint.tra
x#xzqu.tra
x#yeint.tra
Pak jsou tu tyhle 3 NPC. Ty prostě nezvládnu. Jde o to, že ten slang, kterým oni mluví, je prostě na moje znalosti angličtiny příliš. Takže to bude muset zbýt pro někoho jiného. Jsou to tyhle:
x#kagain.tra
x#montaron.tra
x#yeslick.tra
No a pak tu máme tuhle šestici. Jsou to monstrózní soubory, každý s více než tisícem odkazů. To nemám šanci udělat, u toho bych zestárl. Nechám je tedy na potom, ono pokud to překládání půjde od ruky a bude už zbývat jenom tohle, určitě to pár lidí strhne a pustí se do toho.
bg1npc_tmp.tra
p#corlt.tra.tra
x#dyro.tra
x#ict3.tra
x#shrom.tra
x#xanlt.tra
Nevím jak se souborem setup.tra, co z toho překládat a co ne. Nevím, co je součástí systému a nerad bych tam něco zmršil.
A pak tu jsou ještě soubory, které mají rozebrané Katie, Jab, Neferit a Raz. Jak to s vámi vypadá? Já jen jestli si je mám taky vzít.