Protože samotný popis obrázů obsahuje již víc než dost textu, úvod tohoto zbytečného příspěvku vezmu zkrátka. Sestavit tuto minigalerii nebyl velký problém. Stačilo vybrat pár zajímavých obrázků z mé bohaté kolekce na... teda vlastně, co to mektam? Chci říci, že jsem na ně náhodou narazil, když jsem hledal něco o Nietzscheho filozofii uvědomnělého bytí a studoval nejnovější pokroky v kvantové teorii tunelového jevu u kausálních smyček časové pěny, vzhledem k teoretické možnosti změny Planckovy konstanty pod vlivem extrémních gravitačních polí singularit. Šok, jenž mi způsobilo vytržení z intelektuálního rozjímání a nenadále vržení do ubohého světa nízkých pudů, se nedá dost dobře popsat. Snad se tedy z tohoto otřesného zážitku vzpamatuji díky terapii kolektivního prožitku, jehož jádrem je obeznámit i vás s tímto nevábným fotografickým materiálem. Ještě bych snad podotkl, že odkazy na odvážnější fotografie jsou psány menším písmem, což je zajímavá inverzní asociace s ohledem na to, jaký budou mít na některé z vás možná vliv...
Dehyrdovaná - Snad každý někdy slyšel o pověstných zápasech v bahně, kdy spoře oděné ženy ladných tvarů bojují proti sobě v této nevábné hmotě vysoké viskozity. Myslím že nebudu daleko od neuchopitelné objektivní pravdy, když tuto podívanou označím za šovinistickou zábavu chabé estetické hodnoty. Zvláštní jak málo stačí, aby se tato činnost jako mávnutím pověstného kouzelného proutku proměnila v zábavu s výrazně vyšší kulturní hodnotou. Stačí trocha času a Slunka...
Mazaná - Některé mazané ženy dokáží i s naprostým minimem šatstva zakrýt vše potřebné
Okloboučněná poprvé - Klobouk - základní část oděvu každé správné ženy
Okloboučněná podruhé - klobouků není nikdy dost
Zlata - Spousta můžů oslovuje své dražší polovičky slovy jako "zlatíčko". Tato si to - narozdíl od mnoha dalších - nepochybně zaslouží
Modrásek - Modré dredy jsou prý in
Stín - kvůli troše toho stínu jsou některé nezodpovědné osoby schopny sabotovat i okolní floru
Sošná - jestli se dá o nějaké ženě říci, že je sošná, tak o této
Kuk - některé oděvy skýtají zřejmá nebezpečí odhalení
Portrétovaná - zvláštní, že portréty žen jsou povětšinou brány z větší dálky, než podobné fotografie mužů
Pokud někdo někdy zabrousil na některý z četných wallpaper serverů, asi si musel všimnou že sekce "girls" je povětšinou přecpaná známými supermodelkami a celebritami, povětšinou v dosti kýčovitě modelkoidních polohách, s výrazem tváře svědčícím buď o orgasmu, nebo o požití vyššího množství narkotik. Nicméně i tyto celebrity se občas dostanou před objektiv fotografům, které již podobné "umění" unavuje a jsou ochotni zkusit vytvořit něco hodnotnějšího. Pár takových případů se mi již poštestilo spatřit a tři z nich spatřéte i vy.
Anna Kurnikovova - není to sice moc dobře poznat, ale je to ona
Victoria Heckham - trní mezi růžemi
Naomi Campbell - tento wallpaper jsem zde kdysi dávno již linkoval, ale domnívám se, že jeho opětovné umístění nikomu neublíží
Nemohlo mi - i přes mé pozorovací schopnosti - uniknout, že velká část zdejších příspěvků se orientuje na všeobecně známé osobnosti. Protože je to v podezřelém kontrastu s tím, jaké povětšinou anonymní nuly zde linkuji já, pokusím se částěčně tuto skutečnost nenápadně napravit. A to díky osobě, jejíž půvab a křehkost je až trapně profláklá.
Audrey Hepburn poprvé - elegance sama
Audrey Hepburn podruhé - úsměv
Protože nerad špiním zdejší diskusi mnoha příspěvky najednou, pokusím se za pomoci prohřešení proti zařazování správných příspěvů do vhodných tém, zcuknout dva příspěvky do jednoho.
Snad každý RPG pozitivní hráč někdy slyšel o legendárním Dungeon Masteru. Podle mých tajným informací se chystá další díl s názvem Dungeon Master: Estetic adventure. Dle předběžných informací poběží na připravovaném Unreal 4 enginu, jenž nezůstal nic dlužen svému jménu. Tak jako se hry postavené na třetím díle tohoto enginu nevyznačovali příliš vysokou barevnou paletou, tak i Unreal 4 engin pokračuje v tomto trendu. Ba co víc, jde ještě dál. Ostatně můžete se podívat sami. První přísně střežené screenshoty se dostali až na můj HDD a díky mé blahosklonosti, máte i vy šanci potěšit své zraky nadcházejícím králem RPG žánru. Jen pro lepší orientaci uvedu, že jde o screenshoty ze začátku hry, jenž ukazují hru za postavu zloděje, jenž - jak je pouhým okem patrné - zatím nedisponuje přílišnou výbavou.
Rozcvička - protažení, a vylepšování vlastní postavy vůbec, bude součástí celého soukolí bohatého vývoje postavy. Postava je to vskutku vyvynutá
A jdem na to - Vstup do tajemných dungeonů nikdy nebylo napínavější
Namáhačka - rozcvička se nám teď hodí
Opatrně - obezřetné vykukování zpoza rohů je pro zloděje typické
Logika - a v neposlední řadě přijde řada i na řadu řádných hlavolamů
Díky této hře nejspíš přehodnotím svůj kritický podled na hry z pohledu třetí osoby. Domnívám se, že jako first person RPG, by tato hra ztratila velkou část svého kouzla.