Slintárna...
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Slintárna...
A další kluk podle mýho gusta...

...vokály taky lepší, než kdejaká "by nature a girl, not a boy"...
http://www.youtube.com/watch?v=xQUsAMm7Sv0
http://www.youtube.com/watch?v=wITPmmYa2UE
Li Yu Gang vládne.
Navíc, když zrovna zpívá jako kluk, zní trochu jako Roman Tam, za což jsou body k dobru.

...vokály taky lepší, než kdejaká "by nature a girl, not a boy"...

http://www.youtube.com/watch?v=xQUsAMm7Sv0
http://www.youtube.com/watch?v=wITPmmYa2UE
Li Yu Gang vládne.

Navíc, když zrovna zpívá jako kluk, zní trochu jako Roman Tam, za což jsou body k dobru.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Cesare: Hmmmmmm samí pěkný mongoloidky, tobě by se u nás líbilo, tam jich je habaděj...
Tohle jsem objevil na internetu a hned jsem zbistřil! Docela zajímavé, neříkáte?(akorát Minsc by měl mít obouručák)
Chvilku jsem myslel, že tam Boo chybí, ale pak jsem ho uzřel...

Tohle jsem objevil na internetu a hned jsem zbistřil! Docela zajímavé, neříkáte?(akorát Minsc by měl mít obouručák)
Chvilku jsem myslel, že tam Boo chybí, ale pak jsem ho uzřel...

"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc

Mám takový pocit, že ty obrázky nejsou mongoloidky, ale mongoloidi... 

- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
sedět v tomhle
a dát si dogfight s tímhle, to by byl adrenalin panečku
i když bojovat se stealth stíhačkou proti skvělému, byť přece jen "viditelnému" Super Flankeru zas taková zábava není
a dát si dogfight s tímhle, to by byl adrenalin panečku
i když bojovat se stealth stíhačkou proti skvělému, byť přece jen "viditelnému" Super Flankeru zas taková zábava není

So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Krása

Přivádí mě to na takovou myšlenku.Jak se při přetížení řeší brýle/kontaktní čočky?Nebo "slepejše" do letadel radši nepouštěj....
A když jsme u té techniky...

- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Schleitr: Na zrak mají u letectva až nechutné nároky, takže s brýlemi tak možná k čištění podvozků
IS-3 vypadá zajímavě, zvlášť ten lomený čelní pancíř. A co se Pantheru týče, statistika "jeden zničený Panther = osm zničených Shermanů" mluví za vše...

IS-3 vypadá zajímavě, zvlášť ten lomený čelní pancíř. A co se Pantheru týče, statistika "jeden zničený Panther = osm zničených Shermanů" mluví za vše...
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
ááách, krásná a temná Viconia, co víc si přát?

- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Li Yuan asi udělal krok vpřed v kariéře, protože změnil jméno na Li Dong Xue.
Čumáček je to každopádně pořád.

Cheng se pořád jmenuje Haofeng a mění toliko frizuru (na jeho totální čumáčkovitosti se to nikterak nepodepsalo).

Yang Mi - okouzlující stvoření:

A tuhle ženskou přímo zbožňuju - Crystal Tin:

Čumáček je to každopádně pořád.

Cheng se pořád jmenuje Haofeng a mění toliko frizuru (na jeho totální čumáčkovitosti se to nikterak nepodepsalo).

Yang Mi - okouzlující stvoření:

A tuhle ženskou přímo zbožňuju - Crystal Tin:

Cesare: No nevim, na první pohled jsem nerozpoznal ty v šatech(asi samičky) od toho skina(asi sameček)
Nemůžu si odpustit další pubertální prasárnu, a tak sem dávám link na mou vyvolenou, která bude mít tu čest hrát ve filmu Baldurs Gate Viconii... úplně z ní šílím, jen se mrkněte!
http://www.youtube.com/watch?v=O6t3xDBWJsY

Nemůžu si odpustit další pubertální prasárnu, a tak sem dávám link na mou vyvolenou, která bude mít tu čest hrát ve filmu Baldurs Gate Viconii... úplně z ní šílím, jen se mrkněte!
http://www.youtube.com/watch?v=O6t3xDBWJsY

Naposledy upravil(a) Minsc dne 4.9.2009 19:05, celkem upraveno 1 x.

- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Což je ovšem tvůj problém, kamaráde...Minsc píše:Cesare: No nevim, na první pohled jsem nerozpoznal ty v šatech(asi samičky) od toho skina(asi sameček)![]()