Hlavně, že maj peněz jak želez, ale do něčeho pořádnýho peníze dát nechtěj!
  Hlavně, že maj peněz jak želez, ale do něčeho pořádnýho peníze dát nechtěj!Film
Re: Film
Nějaký úchylové z Bioware mi to napsali! Šel jsem přímo na stránky Bioware a našel na ně kontakt v otázce byznissu a oni mi napíšou tohle!  Mohl jsem proslavit jejich hru po celém světě, nevděčníci!
  Mohl jsem proslavit jejich hru po celém světě, nevděčníci!

Mohl jsem proslavit jejich hru po celém světě, nevděčníci!
  Mohl jsem proslavit jejich hru po celém světě, nevděčníci!"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc

V žádném případě! Film se bude normálně natáčet, akorát bude s menším rozpočtem... Speciální efekty nahradí talent našich herců! 

"Měli bychom si odpočinout, Boo začíná veverkovatět", Minsc

Jak proslavit? Většina lidí, co znám Baldurs Gate nezná nebo o něm ví díky mě! Myslím, že je co vylepšovat!  

P.S.: Efekty jsou úplně jednoduché! Třeba u ohnivé koule- při vytváření bude postava skoro zahalena září, střih, někdo podpálí louku, střih, a vypadá to, že jí seslala ona!

P.S.: Efekty jsou úplně jednoduché! Třeba u ohnivé koule- při vytváření bude postava skoro zahalena září, střih, někdo podpálí louku, střih, a vypadá to, že jí seslala ona!

Tak se holt domluvíme s jedsním vidlákem, kterj bude pálit trávu na zahradě a jeden záběr tam natočíme! Když to musí být legální... 

Ziadne podpalovanie luky na natocenie fireballu :D to spravi pocitac :D jedine co potrebujeme na natacanie je zelene alebo modre platno... alebo mozno este cervene :D

No a kdyby nešlo podpálit louku, tak možná použijem modré studio...  Jo mimochodem je mi líto, ale slovák hlavní roli v tomto filmu hrát nemůže! Kdyby jste se neoddělili, tak by mi to bylo jedno, ale takhle máte smůlu!
  Jo mimochodem je mi líto, ale slovák hlavní roli v tomto filmu hrát nemůže! Kdyby jste se neoddělili, tak by mi to bylo jedno, ale takhle máte smůlu! 

Jo mimochodem je mi líto, ale slovák hlavní roli v tomto filmu hrát nemůže! Kdyby jste se neoddělili, tak by mi to bylo jedno, ale takhle máte smůlu!

Je to ale bohužel pravda!  Sice jsem se narodil v Československu, ale teď jsem čech, když se slováci za každou cenu chtěli oddělit! A jestli si myslíte, že teď když jste si uvědomili, co jste udělali za hovadinu, se zase s úsměvem na tváři připojíte, TAK NA TO ZAPOMEŇTE!!!
  Sice jsem se narodil v Československu, ale teď jsem čech, když se slováci za každou cenu chtěli oddělit! A jestli si myslíte, že teď když jste si uvědomili, co jste udělali za hovadinu, se zase s úsměvem na tváři připojíte, TAK NA TO ZAPOMEŇTE!!!   Tohle téma bych radši dál nerozebíral, pak už bychom se k filmu špatně dobírali, prostě si buď vyber jinou roli nebo si nech udělat český občanství a do srpna se nauč bravůrně česky!
  Tohle téma bych radši dál nerozebíral, pak už bychom se k filmu špatně dobírali, prostě si buď vyber jinou roli nebo si nech udělat český občanství a do srpna se nauč bravůrně česky! 

Sice jsem se narodil v Československu, ale teď jsem čech, když se slováci za každou cenu chtěli oddělit! A jestli si myslíte, že teď když jste si uvědomili, co jste udělali za hovadinu, se zase s úsměvem na tváři připojíte, TAK NA TO ZAPOMEŇTE!!!
  Sice jsem se narodil v Československu, ale teď jsem čech, když se slováci za každou cenu chtěli oddělit! A jestli si myslíte, že teď když jste si uvědomili, co jste udělali za hovadinu, se zase s úsměvem na tváři připojíte, TAK NA TO ZAPOMEŇTE!!!   Tohle téma bych radši dál nerozebíral, pak už bychom se k filmu špatně dobírali, prostě si buď vyber jinou roli nebo si nech udělat český občanství a do srpna se nauč bravůrně česky!
  Tohle téma bych radši dál nerozebíral, pak už bychom se k filmu špatně dobírali, prostě si buď vyber jinou roli nebo si nech udělat český občanství a do srpna se nauč bravůrně česky!