Ve složce Override jsem nalezl jenom "ar1000.bcs". Mod myslim žádnej nemám, krom datadisku. Jesli bych přece jen měl nějakej mod, už by tam musel být od známýho, který mi hru věnoval. Pokud rada platí i pro soubor "ar1000.bcs", kam mám přesunout?Razfallow píše:Příkazy jsou brány přímo ze hry (BG + TotSC + patch). Pokud nefungují, musíš mít nainstalován mod, který to upravuje. Mrkni do složky override, jestli tam nemáš soubor ar0108.bcs a případně ho přesuň jinam.
Chyby, problémy a jejich řešení
Re: Chyby, problémy a jejich řešení
Ne, s ar1000.bcs nic nedělej.
Instaloval jsi patch? Jakou verzi hry máš (ve hře v options)?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
V1.3.5508 a patch jsem neinstaloval žádnej. Nevim, možná jsem to špatně pochopil, ale při výběru patchů jsem byl často upozorňovám, že pokud nechci hrát jen angličtině, nebo pokud nechci "TuTu", tak si patche instalovat nemám, protože už jsou obsáhlé v datadiscu...Razfallow píše:Ne, s ar1000.bcs nic nedělej.
Ignoruj taková upozornění a vždy si naistaluj poslední patch u jakékoliv hry, ušetříš si tím spoustu času, který bys jinak vynaložil na složité opravování/obcházení chyb ve hře. Čeština se dá vždy doinstalovat.
http://www.sigil.cz/download/patche/bg-totsc/
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Tak Razfallowe, já Ti opravdu vřele děkuji za spolupráci a že si měl trpělivost.Už by to mělo fungovat v pořádku. Animace se nepřehrává a Sarevak a spol. jsou na místě. Cejtim se jak vůlRazfallow píše:Ignoruj taková upozornění a vždy si naistaluj poslední patch u jakékoliv hry, ušetříš si tím spoustu času, který bys jinak vynaložil na složité opravování/obcházení chyb ve hře. Čeština se dá vždy doinstalovat.

Zdravím. Mohl byste mi někdo, prosím, poradit. Pokaždé, když scházím do Podtemna, celá hra mi komplet spadne a nemohu se tam tedy dostat. Pokud však uloženou pozici nakopíruji do jiného kompa, a tam odehraji Podtemno, po té opět překopíruji pozici zpět ke mně do PC, znova se mi rozběhne a můžu BG II dohrát až dokonce. Včem je tedy problém? Děkuji za rady.
Vyhodí to při spadnutí nějakou hlášku?
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Jj, sekne se to a pak to hodí hlášku, jestli se má odeslat zpráva o chybách s nabídkou odeslat a neodesílat, a to je celé.
Instalace na tom jiném kompu je naprosto stejná?
V čem se ty počítače liší?
V čem se ty počítače liší?
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Ten můj je o krapet lepší (grafika, velikost disku, možná i processor). Instalace jsou na obojím stejné a ze stejných CD. Nicméně, v minulosti mi Podtemno problémy nedělalo. Je fakt, že jsem zkoušel instalovat tutu, případně nějaké nové mody, ale to i na bráchovým PC. Tutu už nemám, jelikož mi to moc neběhalo, už nevím proč - jestli jsem nestáhl správné komponenty, fakt nevím.
Ahoj....Mal by som jeden dotaz, prosim vas pomozte...Hram BGT s viacerymi modmi (vsetko ide zatial tak ako ma)...problem mam len jeden...Ked postupim na novu uroven (tyka sa to len klerika konkretne viconii) a chcem si vybrat kuzla do spell booku tak napriklad kuziel z urovne 2 tam mam len niakych par na vyber (asi polovicu zo vsetkych klerickych kuziel urovne 2. zvysok musim nahadzovat do spell booku cez SK...a to sa mi nepaci)..neviete niekto cim to moze byt? Preco tam nie su naraz vsetky na vyber ale len niektore? Diki moc...
- dodo
- Sigilan
moze byt ze niektory z modov ti prepisuje klericke kuzla (pozri sa ci nahodu nemas nejaky mod ktory priamo ovplivnuje klerika), pokial si to vsak dokazes vyriesit cez SK tak az taky velky problem by som z toho nerobil (kedze to dokazes vyriesit).
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Ahoj všem, mám problém s Kangaxxem...
Poté, co jsem jej nemohl ve dvou lidech udolat ani za nic, tak jsem zbaběle použil svitek ochrany před nemrtvými...:( Jenže všechno sice funguje, leč Kangaxx ne a ne zemřít, zranění dostává, ale furt je jen téměř mrtev...a nechce zhebnout:(
Poté, co jsem jej nemohl ve dvou lidech udolat ani za nic, tak jsem zbaběle použil svitek ochrany před nemrtvými...:( Jenže všechno sice funguje, leč Kangaxx ne a ne zemřít, zranění dostává, ale furt je jen téměř mrtev...a nechce zhebnout:(
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- dodo
- Sigilan
no budes to musiet urboti bez toho zvitku. Ja som mal presne ten isty problem s Bodhi, ono problem je v tom ze ty nemrtvy si ta vobec nevsimaju tj. neutocia na teba ale ani s tebou nebudu komunikovat, a kludne moze byt ze prave niektory z tych rozhovor s kangaxom ,ktory sa tymto nespustil, mal za ulohu ho urobit smrtelnym. Ja osobne by som ti odporucal nechat aspon jednu postavu Nechranenu/Neovplyvnenu tym zvitkom Ochrany Pred Nemrtvymi aby si Kangax mal s kym pokecat a namiesto toho radsej pouzi svitok ochrany pred magiou.
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Princip toho triku nespočívá v tom, že neuvidí žádnou postavu, ale že nemůže opustit prostor kolem sarkofágu a ostatní postavy stojí u vchodu tak, aby je viděl, ale aby je nemohla zasáhnout kouzla (alespoň ne všechna). Zkus popojít s zbylou postavou\ami o kousek dopředu.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."