drake: *glumovým hlasem* ''no listening, no listening'' dohrál - šli mi titulky
Tak néé no A jak - odstopovat? To tu misi musím projít po svých? Udělal jsem po té poslední ještě to setkání v hospě a myslel jsem, že tím kampaň skončila..? Jak si hardcore verzi té mise zahraji..?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Killdozer píše:potrebuju nejakej dtdisk na csla? stahl sem si jednicku i dvojku. ale mam ofp v. 1,46
NA ČSLA II potřebuješ Resistance. Dá se ještě koupit za pár korun, pokud máš slušný počítač, rozohdně doporučuji koupit (a pokud ne, tak taky a počkej, než budeš mít slušněj počítač.)
AlieN: no kromě nějakých upravených, nových věcí (jednotky, zbraně, technika ...) a samozřejmě jiného příběhu a situací kolem něj (hraješ dokonce střídavě za obě strany) , tam jinak moc nového není . Ještě si vzpomínám na docela dlouhé intro u první kampaně, které snad ani nešlo skipnout a ČSLA II tak moc dobře projetou ještě nemám.
Člověk se na jistém fóru neukáže asi jen tak přes půl roku a najednou je tu nové fórum, ale se starými lidmi :).
Frosty píše:drake: *glumovým hlasem* ''no listening, no listening'' dohrál - šli mi titulky
Tak néé no A jak - odstopovat? To tu misi musím projít po svých? Udělal jsem po té poslední ještě to setkání v hospě a myslel jsem, že tím kampaň skončila..? Jak si hardcore verzi té mise zahraji..?
Ne, ale první, co tě napadne je ukrást Mi17. Nicméně to já neuznávám - takhle je to dohraný za dvě minuty. A Gastovski není zloděj. Ale když doběhneš k Blackhawku, tak tě vezme do Mortonu a z Mortonu jezdí auta zase jinam. Prostě klasický autostop.
Killdozer píše:potrebuju nejakej dtdisk na csla? stahl sem si jednicku i dvojku. ale mam ofp v. 1,46
NA ČSLA II potřebuješ Resistance. Dá se ještě koupit za pár korun, pokud máš slušný počítač, rozohdně doporučuji koupit (a pokud ne, tak taky a počkej, než budeš mít slušněj počítač.)
je slušnej počítač duron1,2Ghz, 192MB Ram, 32MB graf...?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
Myslíš v Resistance nebo čslaII? Asi obojí, textury jsou u některých zbraní detailnější ale nemusí to nutně znamenat že nároky půjdou astronomicky nahoru. Ale myslím že s 1,2 Duron? 32mb grafárny? Já to hrál kdysi na 1,2 Athlon a 128 mb graf a místy to se to hrálo těžko. Nevím je to tak jak v mém předchozím příspěvku.