Baldur's Gate 3 (spekulace i fakta)
- PostTrauma
- Sigilan
Re: Baldur's Gate 3 (čtěte jen na vlastní nebezpečí)
Nemyslím si, že by BGIII muselo mít cokoliv společného s BGI nebo II. Ani nezáleží na tom, jestli se to bude jmenovat BGIII nebo Luskan VIII, hlavně by to mělo být originální, s dobrým příběhem a hratelností. Nicméně bohužel pro nás Infinity fandy už není naděje : /. Z těch dnešních 3D enginů se mi dělá mdlo : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Přesně tak. Někdy si říkám že udělat hru s hracím systemem bg2 (zaseknutý pohled zezhora) a dát si práci s příběhem, byl by to hit.. BG2 S lepší grafikou a ještě víc promakaný, za to bych ty peníze i vyhodil..PostTrauma píše:Nemyslím si, že by BGIII muselo mít cokoliv společného s BGI nebo II. Ani nezáleží na tom, jestli se to bude jmenovat BGIII nebo Luskan VIII, hlavně by to mělo být originální, s dobrým příběhem a hratelností. Nicméně bohužel pro nás Infinity fandy už není naděje : /. Z těch dnešních 3D enginů se mi dělá mdlo : )
no jestli čtete recenze tak Dragon age: origin,má být údajně nástupce BG ,myslím dokonce že je to od bývalích členů týmu..
ale údajně..:)
yenn : prosímtě...co pak to je za hru co máš na ploše? vypadá moc zajímavě a hlavně hezká grafika..

ale údajně..:)
yenn : prosímtě...co pak to je za hru co máš na ploše? vypadá moc zajímavě a hlavně hezká grafika..

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=142955#p142955 atd.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- PostTrauma
- Sigilan
Welwet: Hm, pro změnu čistokrevná 3D akce. To si raději počkám na jiného nástupce BG.
ÏRMA: Stačilo by málo, ale dneska do toho nikdo nepůjde, protože by na tom akorát tratil. Navíc po dobrých příbězích už je tak trochu veta. PS:T se stejně žádný nevyrovná : )
ÏRMA: Stačilo by málo, ale dneska do toho nikdo nepůjde, protože by na tom akorát tratil. Navíc po dobrých příbězích už je tak trochu veta. PS:T se stejně žádný nevyrovná : )
- anticlovek
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hmm padli tu nějaký zajímavý návrhy :) já osobně bych uvítal kdyby v pokračování Baldur's gate ságy byly především příběhy hrdinů kteří s charname cestovali... jak si třeba po jeho přeměně zbudovali nějakou pevnost (školu) kde cvičí hrdiny aby udržovali rovnováhu ve světě nebo tak...
- PostTrauma
- Sigilan
Třeba by se mohl další příběh ovíjet kolem toho, co udělala Imoen a Viekang (hostinec v Trhově, hostinec v Saradushi) se svojí Bhaalovou esencí. Určitě by se našly i další přeživší děti.
Každopádně by bylo fajn narazit v nějaké hře na staré známé z BG série (Kivan, Branwen...).
Každopádně by bylo fajn narazit v nějaké hře na staré známé z BG série (Kivan, Branwen...).
ja bych udelal reset a spolecnyho by to melo jen a pouze nazev, pravidla a svet, nic vic. samozrejme nejaky ty utrouseny informace o tomdle a tamtodle a tak.
'I Wish I Had My Old Tabacco Pipe'
'Aaaaahhh, the flail of many heads it is. Ouch! Oooh, wrong head'
- anticlovek
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kyblik: to by nebylo špatný ale zase proč ještě trošku víc nevybrousit a nedoplnit už tak úžasnej a plnej herní svět? :)
štve mě že tak jako tak se toho nedočkáme :/ leda že by nějaká parta programátorů co se fakt nudí si todle přečetla a dala si prácičku hmmm? :D já bych si to snad i koupil :))
štve mě že tak jako tak se toho nedočkáme :/ leda že by nějaká parta programátorů co se fakt nudí si todle přečetla a dala si prácičku hmmm? :D já bych si to snad i koupil :))
1) ve Forgotten Realms uz se toho moc doplnit a vybrousit neda, leda, ze by se hra odehravala dle 4e D&D pravidel. coz nikdo nechce, ale jelikoz je 4e oficialne podporovano, tak by vyvojarum nic nezbyvalo..
2) tim resetem sem myslel totalne uplne novej pribeh, kde by o Bhaalovi nebylo ani prd na listu papiru. zadnej Child of Bhaal, zadna Imoen, zadnej Minsc a Boo, proste nic. se svetem to nema nic spolecnyho.
mno, a to, ze se toho nedockame, bych netvrdil. jak uz sem nekde psal, Atari ma stale licenci na hry podle D&D pravidel, 'Baldur's Gate'/'Icewind Dale' jmena z Forgotten Realms, takze pokud nejak nekrachnou, tak neco nekdy uvidime :)
2) tim resetem sem myslel totalne uplne novej pribeh, kde by o Bhaalovi nebylo ani prd na listu papiru. zadnej Child of Bhaal, zadna Imoen, zadnej Minsc a Boo, proste nic. se svetem to nema nic spolecnyho.
mno, a to, ze se toho nedockame, bych netvrdil. jak uz sem nekde psal, Atari ma stale licenci na hry podle D&D pravidel, 'Baldur's Gate'/'Icewind Dale' jmena z Forgotten Realms, takze pokud nejak nekrachnou, tak neco nekdy uvidime :)
- anticlovek
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
kyblik: jo můžem jen doufat že si na tu licenci vzpomenou :) ale tak jako tak už to nebude podle mě Baldurs gate jak bysme si ho přáli....
- PostTrauma
- Sigilan
Tohle téma by se mohlo klidně přejmenovat na Zbožná přání o BGIII : ) I kdyby někdy náhodou BG (Atari už dlouho zvěstuje) nebo IWD ožilo, tak by to bylo ve stylu dnešních 3D Witcherů, Oblivionů a já nevím kterých havětí. Nevím, jak vás, ale mě taková představa vůbec neláká.
- anticlovek
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
PostTrauma: ale tak zákonitě by to zase nemuselo bejt špatný... určitě bych to vyzkoušel ale samozřejmě kdyby to udělali "po staru" tak by to bylo nej :) ách jo, až dojedu Baldura tak si dám Icewind Dale a pak si seženu Neverwinter 2 a pak... spáchám sebevraždu
jelikoz skoro zadny jiny RPG nez (A)D&D nehraju, tak uvitam i witcherovinuobliviovinu s D&D pravidlama, hlavne, ze neco bude :)PostTrauma píše:Tohle téma by se mohlo klidně přejmenovat na Zbožná přání o BGIII : ) I kdyby někdy náhodou BG (Atari už dlouho zvěstuje) nebo IWD ožilo, tak by to bylo ve stylu dnešních 3D Witcherů, Oblivionů a já nevím kterých havětí. Nevím, jak vás, ale mě taková představa vůbec neláká.
a myslim, ze Atari udela BG jako Dark Alliance..