Povolání (true class, dualclass, multiclass)
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povolání (true class, dualclass, multiclass)
:) to napadlo aj mna, ale pride mi to ako blbost, ved aspon obycajne sipky na posunutie v oblasti ramceka by stacili.
- Field Mouse
- Sigilan
Mágovské HLA nedostaneš, protože nemáš s mágem 3M exp, abys mohl kouzlit kouzlo 9. úrovně. Teda pokud nejsi zlý cheater. S takovou alternativou ale lawful good autoři nepočítali, takže se jí ani při udělování HLA nezabývali
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
S magom som mal na konci 6 kuziel na lvl 9, takze HLA sa mi mali objavit uz davno pokial viem.
- PostTrauma
- Sigilan
Autoři asi nepočítali ani s XP cam removerem.
F/M/T má na konci 17. level (2666666 EXP) mága a nemůže kouzlit 9. úroveň kouzel. Takže v HLA se mu zobrazí jenom přidat kouzlo 6., 7. a 8. úrovně. Ostatní HLA by byly zbytečné, protože se zařazují mezi kouzla právě 9. úrovně.
F/M/T má na konci 17. level (2666666 EXP) mága a nemůže kouzlit 9. úroveň kouzel. Takže v HLA se mu zobrazí jenom přidat kouzlo 6., 7. a 8. úrovně. Ostatní HLA by byly zbytečné, protože se zařazují mezi kouzla právě 9. úrovně.
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ano, ale mne sa nepridali ani tie 6./7./8. bonus kuzla.
- Field Mouse
- Sigilan
Ty 6. 7. 8. kouzla jsou samozřejmě chybou autorů, které si nevšimli a hamba na ně za to. Magické HLA ale jdou dosáhnout s nějakým modem, bohužel teď nevím kterým (tweaks, fixpack..?)
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
- PostTrauma
- Sigilan
Field Mouse: Kdyby tam nebyly ty kouzla 6., 7., 8. úrovně, tak pak nemáš nárok na žádné HLA, protože ani jedno povolání nedosáhne 3M EXP. Takže podle mě tam tyhle mágovo HLA naprosto patří. Pak by to odpovídalo tomu, že HLA dostaneš za 3M EXP postavy, nikoli povolání.
Frco: Tak to už je asi nějaký bug : )
Frco: Tak to už je asi nějaký bug : )
- anticlovek
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
poprvé paladin, tedka podruhé mág a mág je teda mnohem zábavnější :)
Jak pro koho:Danticlovek píše:poprvé paladin, tedka podruhé mág a mág je teda mnohem zábavnější :)
btw, musi to bit zabava-to co paladina jenom skrablo, maga posle na onen svet...
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tarreb: Ne nutně, pokud si člověk dobře osvojí systém ochran a hlavně spouští či pořadačů. To potom co paladinovi sebralo polovinu HP mága ani neškrábne.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
- anticlovek
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tarreb: jako jooo no, musel jsem trošku změnit strategii pochopitelně a taky jsem zařval víckrát než bych si přál (vždycky mě to táhlo spíš k bojovným povoláním) ale nějak jsem se do toho vžil a je to pecka :P
- PostTrauma
- Sigilan
Když jsem hrál za solo vejtahu/mága, tak jsem se hodně rychle naučil používat Stoneskin a další ochranná kouzla. Když jsem ale dostal Hůl mágů a mohl zas používat zlodějské schopnosti, kouzla už byla většinou jenom na urychlení soubojů : )
Hmm, mozna taky zkusim maga, nebo spis zaklinace...anticlovek píše:Tarreb: jako jooo no, musel jsem trošku změnit strategii pochopitelně a taky jsem zařval víckrát než bych si přál (vždycky mě to táhlo spíš k bojovným povoláním) ale nějak jsem se do toho vžil a je to pecka :P
- Field Mouse
- Sigilan
Mág a o to víc zaklínač je v BG příliš silný na to, aby mohlo být nějaké povolání lepší. Kvůli PfMW, která podle mě měla být kouzlem 9. levelu a ne jen 6. a kvůli tomu, že nepotřebuje vůbec žádné předměty na to, aby byl naprostým bijcem. Nepřátelé v BG sérii jsou navíc zoufale nepřipravení poprat se s jeho soubojovými ochranami (například by mohli začít sekat normální zbraní proti PfMW ochraně) a za použití taktiky zakouzlím všechno co mám ve dvou soubojích - spím a znovu, která bohužel funguje, je mág - alespoň vůči AI nepřátelům - jasně nejsilnějším povoláním. Aby měli ostatní bossové alespoň malou šanci na úspěch, musí pak dostávat takové cheaty jako imunitu na magické zranění atd. No a vrcholem všecho je róba vecny a hůl mágů :)
Hmm, jenze to neni uplne muj styl hry, hazet na sebe spousty ochran a sledovat trapné smrtelníky jak se snaží poškodit vaší fysickou schránku....Field Mouse píše:Mág a o to víc zaklínač je v BG příliš silný na to, aby mohlo být nějaké povolání lepší. Kvůli PfMW, která podle mě měla být kouzlem 9. levelu a ne jen 6. a kvůli tomu, že nepotřebuje vůbec žádné předměty na to, aby byl naprostým bijcem. Nepřátelé v BG sérii jsou navíc zoufale nepřipravení poprat se s jeho soubojovými ochranami (například by mohli začít sekat normální zbraní proti PfMW ochraně) a za použití taktiky zakouzlím všechno co mám ve dvou soubojích - spím a znovu, která bohužel funguje, je mág - alespoň vůči AI nepřátelům - jasně nejsilnějším povoláním. Aby měli ostatní bossové alespoň malou šanci na úspěch, musí pak dostávat takové cheaty jako imunitu na magické zranění atd. No a vrcholem všecho je róba vecny a hůl mágů :)