Sporty
Artmedia je od zápasu k zápasu lepšia - ja myslím, že ak sa znova nezľakneme, tak Inter Miláno bude mať čo robiť...
A to myslím vážne, Inter doma s Glasgowom vyhral biedne 1:0 a trápil sa, v Porte prehral a doma sa s Portom zase trápil a ledva ukpoal remízu... myslím, že je ten správny čs na prekvapenie pre papierovo 2. najlepší klub na svete...

A to myslím vážne, Inter doma s Glasgowom vyhral biedne 1:0 a trápil sa, v Porte prehral a doma sa s Portom zase trápil a ledva ukpoal remízu... myslím, že je ten správny čs na prekvapenie pre papierovo 2. najlepší klub na svete...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Bude to Artmedie diametrálne odlišný zápas než ten prvý. Ja myslím, že každým zápasom sa lepší. A ak bude hrať ešte naozaj lepšie ako včera, tak Inter bude mať problémy gigantického charakteru...
Artmedia mä množstvo hráčov výborných v kombinácii a technike - Kozák, Borbély, Fodrek, Obžera a výborne sa ukázal v poslednom zápase aj Urbánek ( český kolegovia: Myslím, že je ten najlepší čas povolať ho zpiatky do repre...
), ktorí môžu predčiť aj tie milánske pseudosuperhviezdy...
Uvidíme, ja myslím, že sa je na čo tešiť...

Artmedia mä množstvo hráčov výborných v kombinácii a technike - Kozák, Borbély, Fodrek, Obžera a výborne sa ukázal v poslednom zápase aj Urbánek ( český kolegovia: Myslím, že je ten najlepší čas povolať ho zpiatky do repre...

Uvidíme, ja myslím, že sa je na čo tešiť...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já ho neviděl poněvadž sem se musel učit, jinak bych se koukal.Nicméně táta řikal, A hrála dobře, takže asi jo.Yachiko píše:IVdel ten zápas vlastne ešte niekto okrem mňa a Arthaliona?
Sparta neměla šanci ,Arsenal hraje v pohodě a S má problémy, je tam vidět rozdíl v kvalitě hráčů ,viděl jsem posledních 20 minut zápasu a hra S byla jeden velkej chaos.
K Artmedii: Čo hovoríte na jednotlivých jej hráčov? Kto sa vám najviac páčil? A čo hovoríte na divákov? Úžasné, nie?
K Sparte: Ten zápas som pozeral tak útržkovito, hra Sparty sa mi nepáčila, Arsenal hral to, čo mu stačilo na pohodové víťazstvo. Akosi mi v Sparte chýba kvalita. Tí hráči sú málo technicky a kombinačne vyspelí... obstojne imho hrali len Matušovič, ktorý bol však vďaka neschopnosti záložníkov úplne eliminovaný a ešte Petraš hral celkom dobre... BTW Kisel nehral? Nebolo ho na ihrisku vôbec vidieť...
K Sparte: Ten zápas som pozeral tak útržkovito, hra Sparty sa mi nepáčila, Arsenal hral to, čo mu stačilo na pohodové víťazstvo. Akosi mi v Sparte chýba kvalita. Tí hráči sú málo technicky a kombinačne vyspelí... obstojne imho hrali len Matušovič, ktorý bol však vďaka neschopnosti záložníkov úplne eliminovaný a ešte Petraš hral celkom dobre... BTW Kisel nehral? Nebolo ho na ihrisku vôbec vidieť...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
No Kisel totiž nie je až taký dôležitý reprezentant... postrehol som, že nie je nominovaný na zápas so Španielskom, ale myslel som, že to je čiste s výkonnostných dôvodov...
BTW Pre Spartu to musela byť celkom citeľná strata, v domácom zápase to bol totiť jeden z tých pár hráčov, ktorý sa naozaj snažili hrať futbal...
BTW Pre Spartu to musela byť celkom citeľná strata, v domácom zápase to bol totiť jeden z tých pár hráčov, ktorý sa naozaj snažili hrať futbal...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...