Vlastnosti

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Balduran
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlastnosti

Příspěvek od Balduran »

No já to dělám jednodušše, třeba si vezmu Minsca, když se podíváte na jeho moudrost tak zjistíte, že toho křečka nenosí jen tak pro okrasu, ale nýbrž proto že není zas tak chytrej. Takže přes SK mu to upravím aspoň na takových 16-17. Přece nemůžu mít hraničáře kterej je blbej jak poleno. Musí si aspoň pamatovat svý datum narození. :lol: :lol:
A glory for Amn.
Bhaall
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bhaall »

Mno moudrost a "chytrost" jsou podle mě uplně jiné věci, ale nevadí...

A oprava přes SK je imho docela zbytečná, ten jeden bodík snad člověk může oželit ne?
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
Shpiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shpiko »

alebo to skusit prejst bez cheatovania, taky skromny napad
Balduran
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balduran »

Hmm to je taky pravda ale kdo by taky chtěl blbýho hraničářa. Mě úplně stačí to s tim křečkem. Hned první den co sem začal hrát BG tak jsem se vále pod stolem smíchy u toho že mluví s křečkem.
A glory for Amn.
Podbi
Sigilan

Příspěvek od Podbi »

Balduran píše:...Mě úplně stačí to s tim křečkem. Hned první den co sem začal hrát BG tak jsem se vále pod stolem smíchy u toho že mluví s křečkem.
Ano a přesně o TOM je Minsc. :)
ЇЯMA

Příspěvek od ЇЯMA »

Vlastnosti: nahazuju třeba i tři hodiny, i když to bylo dřív. Ted tak hodku, pod 85 nejdu, max jsem jednou nahodil 100 (s paladinem, co mě v druhý kapitole hned omrzel :lol: ). Nikdy nedělam vlastnosti přes SK, je to prasárna, zkazí to celou radost z postavy si myslim. Bugy ve hře používam až na konci když všechno otočim a mam postavu na max lvl (čili dvojpovolání na 49 a 50), třeba že začnu hru jenom abych si došel k lumovu stroji pro vlastnosti a několikrát dakola (heheh, sem asi fanatik), ale když člověk chce postavu která dostojí příběhu a je skutečně polobohem, jiná cesta neni.

Jj, Minsc má parádní kecy když to hrajete poprvé. Od tý doby jsem ho ale v družině neměl. Představte si romanci s nim :lol:
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

ЇЯMA píše:Jj, Minsc má parádní kecy když to hrajete poprvé. Od tý doby jsem ho ale v družině neměl. Představte si romanci s nim :lol:
Hm, málo řečí a spousta fyzického kontaktu? Nebo ještě lépe - málo smysluplné konverzace a hodně svalnatého sexu (soudě dle statistik)?

Což je de facto totéž jako Anomen.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Hupr
Sigilan

Příspěvek od Hupr »

Nebyt tam ta romance s anomenem tak si myslim ze jednim z tech 5% :-D .
Welwet
Sigilan

Příspěvek od Welwet »

Nasel jsem novou techniku muceni,s kterou ziskate i od jamese bonda znacku spodar jeho babky..

nahazovat za pul orka,barbara staty nad 90 je opravdu vrcholnej vykon --- kdo se dostal nad 93 ma u me pivo..
po trech hodinach jsem dosahl 91, ted skousim znova a zatim jsem na 88 =(

jsem tak trochu zralej na nejakej hospital pro lidi na palicu :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

tak po par mintach po tomdle prispevku jsem zase nahodil 91...s timdle koncim a balim to co je..jeste bych fakt v nake lecebne.. :anxious: :pray:
Obrázek
Field Mouse
Sigilan

Příspěvek od Field Mouse »

Kašli na to, nahoď sedmdesát a douprav to v SK :D
Já se vždycky spokojím se součtem 90 :)
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
PostTrauma
Sigilan

Příspěvek od PostTrauma »

A mně tu na začátku vyčítali powergaming : ) Já se svými skromnými 84 body : ) A častěji spíš vítězí síla na 18/00.
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Welwet
Sigilan

Příspěvek od Welwet »

kdyz uz jsem prece jen ta hlavni postava ak aspon par bodu vrazim do moudrosti.. a jakoze reakce na meho barbara nejsou vzdy vesele , tak se to dost hodi :)

pres SK jsem si parkrat cheatl,ale hned jak jsem vypadl na povrch tak jsem obvikle smazal..bo jsem mel vzdy s nacheatovanou postavou divne pocity a hra me pripadala tuze nudna...
Obrázek
PostTrauma
Sigilan

Příspěvek od PostTrauma »

Moudrost je v BG úplně na nic (krom kněžských kouzel), stejně jako inteligence (krom mágových kouzel), takže to je lepší investovat do charisma (obchody, sem tam rozhovor). (Barbarovi nebude platný ani bonus na lore za vysokou Int a Wis)

Snad jediné, co ovlivní Wis je rozhovor s Beholdřím hlídačem v podmořském městě.

V tom tkví velká výhoda 3. edice, kde za Wis člověk dostane aspoň záchranné hody a za Int skilly.
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Welwet
Sigilan

Příspěvek od Welwet »

no hele ako nahodou pokud se nepletu v BG mas taky za wis zachrane hody..:) a kazdej burt i jelito ti reknou ze je zbytecne davat charisma kvuli tomu prstenu..jinak souhlasim take bych to dal raci do charisma...a ne vzdycky se me zda ze ten prsten plati pri rozhovorech...ale hold co uz no
Obrázek
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

To s tím prstenem je sviňárna... já osobně se při tvorbě postavy snažím chovat, jako kdybych nevěděl že tam ten prsten je.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“