jo a taky je tam pěknější obrazek při loadingu
Warcraft I, II, III + datadisky
Moderátor: sevencreature
Mě taky přišla lehči-narozdíl od RoCH zde máš na výběr,jakou taktiku využiješ. V původním W ses mohl jen rozhodnout,jestli budeš betonovat sebe,nebo orky a lidiCrowX píše:to LA: mne práveže záverečná misia v FT prišla ľahšia ako v pôvodnom W3. Ak správne vo FT založíš základňu a hneď zničíš základňu nagov v pravom dolnom rohu tak je to v celku bez väčších problémov.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No ta poslední mise v původním warcraftu mi nepřišla něják těžká.Jednoduše jsem zabetonoval orky a pak sebe(a jako že betonování mi docela jdeLordArian píše:Mě taky přišla lehči-narozdíl od RoCH zde máš na výběr,jakou taktiku využiješ. V původním W ses mohl jen rozhodnout,jestli budeš betonovat sebe,nebo orky a lidiCrowX píše:to LA: mne práveže záverečná misia v FT prišla ľahšia ako v pôvodnom W3. Ak správne vo FT založíš základňu a hneď zničíš základňu nagov v pravom dolnom rohu tak je to v celku bez väčších problémov.
AlieN:Jo,je tam nový hero abbadon(death knight) a je celkem dost imba
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
Slayer: Tak tos byl holt asi lepší-já měl docela dost velké problémy při třetí elfské misy(nestihl jsem limit) a čtrvrté(ten nedostatek zlata mi vážně vadil). Tyhle mise jsem jel asi 3x a 4x. Závěrečnou jsem pak poprvé vůbec nedal a když jsem jí jel ted,dal jsem ji napoprvé...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No tak ty sem zrovna dal na poprvé,ale docela těžká mi přišla ta za orky,kde musíš zabít toho jejich poloboha Cenaria.NEmám rád,když mi někdo plení města!LordArian píše:Slayer: Tak tos byl holt asi lepší-já měl docela dost velké problémy při třetí elfské misy(nestihl jsem limit) a čtrvrté(ten nedostatek zlata mi vážně vadil). Tyhle mise jsem jel asi 3x a 4x. Závěrečnou jsem pak poprvé vůbec nedal a když jsem jí jel ted,dal jsem ji napoprvé...
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
Cenaria jsem zas naopak dal extrémně v klidu
. První utok je pohoda,když to umíš,zabijou ti jenom pár jednotek-pak rychle obnovit infrastrukturu a než na tebe začnou utočit-hup,už si u studánky a máš uprade na orky. A pak už jen malá army přímo k Cenariovi a byl bez šance. Netrvalo to déle než 40 minut...
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No,já to taky dal napoprvé,ale připadalo mi,že mě drancují celkem slušně...LordArian píše:Cenaria jsem zas naopak dal extrémně v klidu. První utok je pohoda,když to umíš,zabijou ti jenom pár jednotek-pak rychle obnovit infrastrukturu a než na tebe začnou utočit-hup,už si u studánky a máš uprade na orky. A pak už jen malá army přímo k Cenariovi a byl bez šance. Netrvalo to déle než 40 minut...
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak. Ihned na začátku stahnout všechny peony do dolní báze, nacpat je do dolu a okamžitě se začít připravovat na betonáž.
Mě snad větší škody nadělali jen chyméry, když jsem ještě neměl zabezpečené pobřeží věžěmi - ale nic vážného. Po upgradu orků už skutečně stačil jen jeden větší útok a C šel do kopru
To mě spíš dala více zabrat ta mise předtím, kde jsem měl nashromáždit 15k dřeva. Musel jsem se neustále přesouvat a bránit vždycky min. dvě místa zároveň. Sice jsem jí udělal na poprvé, ale těch ztrát

Mě snad větší škody nadělali jen chyméry, když jsem ještě neměl zabezpečené pobřeží věžěmi - ale nic vážného. Po upgradu orků už skutečně stačil jen jeden větší útok a C šel do kopru
To mě spíš dala více zabrat ta mise předtím, kde jsem měl nashromáždit 15k dřeva. Musel jsem se neustále přesouvat a bránit vždycky min. dvě místa zároveň. Sice jsem jí udělal na poprvé, ale těch ztrát
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...