předem dik za odpovědi

Nejedná se o Bhaalovy ale Balduranovy předměty - patřily hrdinovi Balduranovi, který založil Baldurovu Bránu, podle které se hra jmenuje.Neither píše:V bg II jsem celkem nováček a tak by mě zajímalo když jsem našel ve vězení bhaalovu helmu a pak v obchodě hned měč tak esli když složim všechny jeho itemy tak budu mít za to ňáký bonusy nebo ne.![]()
předem dik za odpovědi
Letmým pohledem do SK databáze předmětů zjistíš, že je hodně takových, které neznáš či u kterých vůbec nevíš, co dělají. Jedná se o různé zbraně a předměty, které po smrti svého nositele zmizí, nebo o předměty, které nakonec ve hře nebyly použity. Ale je fakt že u předmětů, které za něco stojí, bych ti asi věřil. I když - už jsi někdy měl hůl arcimága? To je asi nejméně snadno obdržitelný "normální" předmět z celého BG...ЇЯMA píše:Jaj já už si rikal co to je za predmety co neznam a on myslí baldurana.. Ksakru, jako by nějaký předměty co neznam existovaly..
Tam sú rukavice obratnosti, ak si dobre pamätám. (po nasadení nastavia obratnosť na 18)ЇЯMA píše: Bojové rukavice - myslim že v kultu beholdera je místnost se správcem zombií a někde tam vzadu