Silvestr

Zde se sbírá odpad z celého Sigilu. Klidně si přidejte i svoji hromádku, ale počítejte s tím, že věci se zde ztrácejí...
Odpovědět
Tarreb
Sigilan

Re: Silvestr

Příspěvek od Tarreb »

Dobrou noc, musím končit, přátelé ze sfér :-)
PostTrauma
Sigilan

Příspěvek od PostTrauma »

Aspoň nebudeme muset vymýšlet poznávací znamení : )

Do začátku se asi seznámíme a pak se dohodnem na základních pravidlech, než začnem hrát. Otázky, zda jet či nejet tou obludou, jež požírá a vyplivuje lidi, budeme řešit až jako postavy - třeba se nakonec osmělíme (ať už s lístkem nebo bez) : ) (Mohlo by být zajímavé hrát naši hru na revizora : D)

Carlos: "Je zajímavé, že každý, s kým se setkáme, se považuje za neobvykle příjemnou a inteligentní osobu." - Dale Carnegie
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

PT: To jo, ale u mě je to pravda :mrgreen:
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Hele ona je také i možnost, (když se budeme snažit) že budeme v televizi, že? :-D

PsT: Já nevím, asi mám na revizory smůlu, ale když jsem bydlel v Praze (cca. 5 let) tak jsem potkal tak 2 :-|

Po seznámení bychom mohli pokračovat do nějaké kavárny/čajovny/cukrárny (v hospodě bychom moc pozornosti nevzbudili :lol: ), kde by nám 1. quest zadala "tajemná postava sedící v koutě, bafající dýmku". Větší klasika(nebo klišé?) snad ani neexistuje. Navíc bychom na sebe pěkně upozornili občany 100věžatého města, a to hned zpočátku.
PostTrauma
Sigilan

Hlavně, abysme nepotkali Elminstera nebo Drizzta : ) Navrhuju, abysme se objevili na Václaváku (nejlépe u muzea, to je hezky ohrané) a všechno další se už bude více či méně odvíjet od našeho roleplayingu. Nezapomeňme, že jen těžko víme, co je čajovna nebo kavárna (pochybuju, že ve sférách existují čínské čajové a etiopské kávové plantáže).

Pokud na sebe chceme upozornit, můžeme po projití portálem spadnout ze schodů muzea : )
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

O čajovně- ve sférách snad hospody mají, minimálně něco podobného- můžeme si myslet že je to hospoda.
S tím co jsi říkal, na sebe určitě upoutáme spoustu pozornosti, zároveň se ale určitě vyskytne někdo, kdo se k nám vrhne,
nadraný poskytovat první pomoc. Takže si nemyslím,
že je to dobrý nápad.
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Napadl mě skvělý quest pro kněze, Carlosi :lol: - schválně jestli znáš takového toho pána, co na Karlově Mostě chodí přestrojený za čerta a kreslí (víš?). Zajisté to bude ubohá duše, trpící pod démonickým útlakem- a na knězi bude, aby z něj ty démony vyhnal. :twisted:

Anebo, pokuď na to klerik nebude mít žaludek, tak z něj alespoň vymámíme nějaké informace, jak se navrátit z5 do Sigilu- to bude určitě vědět,
vsadil bych svoje boty, že je to nějaký tiefling ;-) .

Taktéž se můžeme nechat najmout jako ozbrojená stráž na nějaký parník.
PostTrauma
Sigilan

Nezapomeň, že je to Praha : ) Ale nechci lidi podceňovat, navíc všechno záleží na dohodě. Na druhou stranu by se nám do začátku hodil někdo, kdo by nám chtěl pomoct : )

Vzhledem k počtu hospod, čajoven a kaváren je nejpravděpodobnější, že narazíme na hospodu, ale samozřejmě můžeme skončit i v Ovobaru, pokud nějaký potkáme : ) Hlavním kritériem je, abychom zvenku poznali, že je to něco na způsob hospody.

Tarreb: Dobrý quest : ) Navíc u karláku jsou taky ti černoši převlečení za námořníky, co dělají na něco reklamu. Námořníci vždycky znají nějakou dobrou krčmu : )
PostTrauma
Sigilan

Nuže, jak jsem řekl, posílám obrázky helmy, kdyby náhodou měl někdo zájem. Je to asi tak jediné, čím disponuji : )

Obrázek
Všimněte si vymakaného vnitřního polstrování : D

Obrázek
Ukázka, jak helma vypadá na modelu : )
Field Mouse
Sigilan

Příspěvek od Field Mouse »

PT: super helma! :D

Tady toho nějak přibylo - nechcete mi někdo sesumírovat, na čem jste se tu za poslední týden dohodli? nechce se mi to všechno zpětně pročítat :-)
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
PostTrauma
Sigilan

FieldMouse: Přibylo pár questů, posunuli jsme se v otázce příběhu a zápletky, rozebrali jsme financování naší akce a doufali jsme, že jsi dobrý muzikant : )
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Já ovládám hru na flétnu, kazoo, na trubku( nebo na libovolný roh), a na klavír. Na vše mizerně, ale mohl bych eventuelně barda "dabovat".
Field Mouse
Sigilan

Příspěvek od Field Mouse »

Zrovna hudební typ už nejsem (4 roky flétny před 15-11 lety) a i zpívání raději neprovozuji, dokud v sobě nemám pár skleniček vína. Mohl bych být maximálně bard, co svým zpěvem zmate nepřítele a žongluje s kuželkama :) Raději ale spíš nějaký mnich či kensai z důvodu malé náročnosti na převlek :)
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
PostTrauma
Sigilan

Takže bard asi nebude - a to je to takové dobré povolání na vydělávání peněz : )

Já si nechávám kostým ušít od kamarádky (doufám) : )
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Tak já budu multiclass hraničář/bard.
8-)
Odpovědět

Zpět na „Hadrníkovo náměstí“