Silvestr
Re: Silvestr
Tak o víkendu bude "na zkoušku" takováhle akce v Boleslavi. Budu Vás informovat, pokud chcete.
- PostTrauma
- Sigilan
Tarreb: Jo, informuj. Každá rada nebo myšlenka dobrá : ) A umíš žonglovat? : )
Btw zkouška dopadla za 2, takže jsem spokojen a můžu se soutředit na přípravy : )
Btw zkouška dopadla za 2, takže jsem spokojen a můžu se soutředit na přípravy : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
PsT: Gratuluju!!
Žonglování ovládám leda s 1 míčkem a zpívám asi jako ork na mučidlech. Ale zase mám jiné bardské dovednosti, například bluf nebo imitaci. :)
Na té pražské akci se budeme holt asi muse s Field Mousem doplňovat
Už mám hotový( z větší části, žel zapůjčený) kostým. Jdu za tuláka (rogue).

Žonglování ovládám leda s 1 míčkem a zpívám asi jako ork na mučidlech. Ale zase mám jiné bardské dovednosti, například bluf nebo imitaci. :)
Na té pražské akci se budeme holt asi muse s Field Mousem doplňovat

Už mám hotový( z větší části, žel zapůjčený) kostým. Jdu za tuláka (rogue).

- PostTrauma
- Sigilan
No, tulák se na to hodí - může mít něco z barda a něco ze zloděje, a když bude potřeba, tak i cokoliv jiného : ) Přecijen ta povolání nemusí odpovídat D&D (a bude asi i lepší, když nebudou).
Tak to tě musím opravit: tulák je běžný překlad Rogue
. Takže půjdu za zloděje.

- PostTrauma
- Sigilan
Tarreb: To ano, ale v D&D je Rogue jen označení skupiny Bard a Thief, není to povolání jako takové. Právě proto se to hodí, protože budeš spojovat obě tato povolání podle potřeby : ) Ale o terminologii je vcelku zbytečné se dohadovat, realita stejně bude jiná : )
Heh, to máš recht
. Tak mi drž palce, po škole vyrážíme... doufám, že neskončím v base 

- Field Mouse
- Sigilan
Když skončíš v base nebo v blázinci, tak určitě zažiješ super dobrodružství, když se budeš dostávat ven! 

Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
To moji rodiče určitě také.Field Mouse píše:Když skončíš v base nebo v blázinci, tak určitě zažiješ super dobrodružství, když se budeš dostávat ven!

Tak za 5 minut už pro mě přijedou, kostým nachystaný, zbraně připravené... když jsem slyšel co je v plánu v neděli tak... tak doufám v toleranci katolické církve

Za smrtí a slávou!
Za Sigil!!!

ty jo =o) ale vite co nechu vam do toho kecat, ale ono je to dost o tom jak pusobyte real na lidi ,ne o tom jak pisete na foru, nechcu nikoho urazit ale treba do me nikdo nerekne ze jsme takovej jak vystupuju tady =o)..
takze spise podle toho by jste se mohli rozdelit.,
jinak je jeste nejake volne misto ?
takze spise podle toho by jste se mohli rozdelit.,
jinak je jeste nejake volne misto ?
- PostTrauma
- Sigilan
Welwet: Tím myslíš tu volbu povolání? Tentokrát to právě nebude o tom, jak normálně působíme na lidi, ale o tom, jak se budeme snažit působit, jelikož to bude roleplaying : ) Zda se nám podaří ostatní přesvědčit, že jsem doopravdy čaroděj, Tarreb je tulák, Carlos kněz a FieldMouse nějaký bojovník či mnich, to je už na našich hereckých schopnostech (skilly persuade, perform, bluff) : ) Pak se do toho budou projevovat i různá přesvědčení a jiné psychologické faktory našich imaginárních postav : )
Jinak volné místo je, zatím jsme stále jen my čtyři. Kamarádka sice neřekla ne ale ani ano, takže s tím nepočítám.
Btw jestli už máte někdo vymyšlenou postavu, tak sem klidně dejte zákaldní údaje a popis.
Jinak volné místo je, zatím jsme stále jen my čtyři. Kamarádka sice neřekla ne ale ani ano, takže s tím nepočítám.
Btw jestli už máte někdo vymyšlenou postavu, tak sem klidně dejte zákaldní údaje a popis.
aha....tak to ano =o)
jen ale teda nechapu, lidi neznaji skoro vlastne vas zamer? to jim to chces vysvetlovat ?
me to moc nejde dohromady, snazit se nekoho o necem presvedcit a jeste neco pozadovat..tim myslim qesty.
jinak kdyby byl zajem tak bych take zesmolil nejake hadry, zalezi ale jak verne to chcete mit..?
napada me paladin a ranger,paladin by byl hodne tezkej na obleceni, ranger by uz takove dramo nebyl =o/
ehm...aha tak to ano uz evidentne chapu, jako carodej ches podpalit vanocni stromecek na namesti, ten tulak vykaradne banku a knez pozehna celemu okoli ...ach tak =oD
tak to neni tak spatne no =oD jen me nejde do hlavy jak to udelat treba u toho bojovnika =oD
jen ale teda nechapu, lidi neznaji skoro vlastne vas zamer? to jim to chces vysvetlovat ?
me to moc nejde dohromady, snazit se nekoho o necem presvedcit a jeste neco pozadovat..tim myslim qesty.
- tim mysleno zlodej?Tarreb je tulák
jinak kdyby byl zajem tak bych take zesmolil nejake hadry, zalezi ale jak verne to chcete mit..?
napada me paladin a ranger,paladin by byl hodne tezkej na obleceni, ranger by uz takove dramo nebyl =o/
ehm...aha tak to ano uz evidentne chapu, jako carodej ches podpalit vanocni stromecek na namesti, ten tulak vykaradne banku a knez pozehna celemu okoli ...ach tak =oD
tak to neni tak spatne no =oD jen me nejde do hlavy jak to udelat treba u toho bojovnika =oD
- PostTrauma
- Sigilan
Welwet: Záměr je sledovat reakce nic netušících lidí a dobře se bavit - ať už těmi reakcemi, samotným roleplayingem nebo vymýšlením questů a podobně. Spoléháme na to, že se někdo chytne a bude hrát s námi, přestože nebude vědět, o co vlastně jde : )
Tulák (Rogue) je skupina povolání v D&D. Do této skupiny patří zloději a bardi.
Klidně se připoj. Nemusíš mít přesně stanovené povolání. Když zabrousíš do starších příspěvků, dozvíš se, že Carlos bude klerik bez vyznání, já jsem mág, jehož kouzla budou k ničemu a Tarreb s FieldMousem budou taky nejspíš mix. Nejlepší je asi řídit se podle Planescapu (pokud zůstaneme u toho příběhu), odkud budeme pocházet (můžeš být třeba Vnímavý, Harmonický, Dustman nebo něco podobného).
Tulák (Rogue) je skupina povolání v D&D. Do této skupiny patří zloději a bardi.
Klidně se připoj. Nemusíš mít přesně stanovené povolání. Když zabrousíš do starších příspěvků, dozvíš se, že Carlos bude klerik bez vyznání, já jsem mág, jehož kouzla budou k ničemu a Tarreb s FieldMousem budou taky nejspíš mix. Nejlepší je asi řídit se podle Planescapu (pokud zůstaneme u toho příběhu), odkud budeme pocházet (můžeš být třeba Vnímavý, Harmonický, Dustman nebo něco podobného).
- Field Mouse
- Sigilan
Co se týče mojí postavy, jediný alespoň trochu rozumný kostým mám čínský cvičební úbor (nikoli kimono), takže beru mnicha.
Pocházet budu ze základní materiální sféry, kde se za orko-elfské války trochu více spřátelil jeden elf a orkyně. Vzhledem k tomu, že takovýto pár byl jak elfy, tak orky považován za zrádce, byli rodiče brzy zabiti a sirotek, který kupodivu vypadal docela jako člověk, byl přijat skupinkou paladinů a mnichů, která si říkala Železné Květinky.
Tato skupina se ho ujala a vychovala jej podle svých zásad. Když bylo postavě tolik let, že již mohla začít s bojovým výcvikem, nastal však malý problém - mnichové ve skupině jej chtěli cvičit po mnišsku, paladinové po paladinsku. Kdyby se nejednalo o skupinu plnou cti, určitě by vše skončilo velkým krveprolitím. Ne však u Železných Květinek. Byl určen nejlepší šampion mnichů a paladinů a měli se utkat v kámen-nůžky-papíru o to, kdo poskytne postavě výcvik. Souboj to byl dlouhý a napínavý, nakonec však paladin svého soka udolal, když zvolil kámen a mnich nůžky.
Bylo rozhodnuto a paladinové začali chystat zasvěcovací obřad. Zrovna když byli v polovině, stala se však věc, kterou nikdo nečekal - na tábor zaútočil obrovský oddíl elitních orčích lučišníků. Všichni paladinové padli pod palbou jejich otrávených šípů. Mnichové, kteří dokázali šípy odrážet a byli imunní na jedy však přežili, vzali postavu na ramena a díky své vyšši rychlosti nakonec orčím pronásledovatelům unikli. Nakonec steskem po svých padlých kamarádech založili řád Květinek, ve kterém vyučovali umění odrážení střel a imunity na jedy tak, aby již nikdo neskončil jako jejich druhové z Železných Květinek.
A když bylo mojí postavě tak kolem mého skutečného věku, tak se vydala na cesty, dělat nábor a získávat členy pro školu Květinek. Čím víc, tím lépe!
Pocházet budu ze základní materiální sféry, kde se za orko-elfské války trochu více spřátelil jeden elf a orkyně. Vzhledem k tomu, že takovýto pár byl jak elfy, tak orky považován za zrádce, byli rodiče brzy zabiti a sirotek, který kupodivu vypadal docela jako člověk, byl přijat skupinkou paladinů a mnichů, která si říkala Železné Květinky.
Tato skupina se ho ujala a vychovala jej podle svých zásad. Když bylo postavě tolik let, že již mohla začít s bojovým výcvikem, nastal však malý problém - mnichové ve skupině jej chtěli cvičit po mnišsku, paladinové po paladinsku. Kdyby se nejednalo o skupinu plnou cti, určitě by vše skončilo velkým krveprolitím. Ne však u Železných Květinek. Byl určen nejlepší šampion mnichů a paladinů a měli se utkat v kámen-nůžky-papíru o to, kdo poskytne postavě výcvik. Souboj to byl dlouhý a napínavý, nakonec však paladin svého soka udolal, když zvolil kámen a mnich nůžky.
Bylo rozhodnuto a paladinové začali chystat zasvěcovací obřad. Zrovna když byli v polovině, stala se však věc, kterou nikdo nečekal - na tábor zaútočil obrovský oddíl elitních orčích lučišníků. Všichni paladinové padli pod palbou jejich otrávených šípů. Mnichové, kteří dokázali šípy odrážet a byli imunní na jedy však přežili, vzali postavu na ramena a díky své vyšši rychlosti nakonec orčím pronásledovatelům unikli. Nakonec steskem po svých padlých kamarádech založili řád Květinek, ve kterém vyučovali umění odrážení střel a imunity na jedy tak, aby již nikdo neskončil jako jejich druhové z Železných Květinek.
A když bylo mojí postavě tak kolem mého skutečného věku, tak se vydala na cesty, dělat nábor a získávat členy pro školu Květinek. Čím víc, tím lépe!
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
Ty jo =o) fesne zvrhle...
necerpal jsi u red dwarfa ? =oDSouboj to byl dlouhý a napínavý, nakonec však paladin svého soka udolal, když zvolil kámen a mnich nůžky