Silvestr
- PostTrauma
- Sigilan
Re: Silvestr
Však krom toho kouření jsem schopný se se vším nějak porvat : )
Ano, ano, ročně je zranění od lidských umělých drápů zaznamenáno v 895 případech a 12 z nich je smrtelných : )
Ano, ano, ročně je zranění od lidských umělých drápů zaznamenáno v 895 případech a 12 z nich je smrtelných : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Smím-li být tak indiskrétní a zeptati se, to znamená že se ještě budeš snažit? Nebo bys nedovedl přenést přes srdce, že by ti pasivní kouření pomalu ukrádalo roky života?PostTrauma píše:Však krom toho kouření jsem schopný se se vším nějak porvat : )
- PostTrauma
- Sigilan
V současnosti se neperu, protože ta dívka je zadaná a já jsem proti rozvracení vztahů. Nicméně kdyby byla volná a kouřila, přesvědčil bych ji, ať toho nechá. Co se týče pointy té otázky, tak pochybuji, že bych to přenesl přes srdce. A co teprv, kdybych se s ní měl líbat : )
- Field Mouse
- Sigilan
Je to vědecky dokázaný i empiricky ověřený fakt. Hladce oholené části těla evokují části těla dítěte a vzbuzují v ženách spíše mateřské pudy, což je poněkud asexuální.Tarreb píše:To si myslíš, nebo to víš?Field Mouse píše:...(dospělým) holkám se nejvíc líbí strniště, neboť je to znak mužnosti a sexuální zdatnosti...![]()
Jak poznají podle strniště sexuální zdatnost? Ženská empatie je dokanalejší než jsem si myslel...![]()
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
- PostTrauma
- Sigilan
FieldMouse: A co ohanbí? : D
Když už jsme u toho, co vadí vám na dívkách a co máte naopak rádi?
Když už jsme u toho, co vadí vám na dívkách a co máte naopak rádi?
PostTrauma píše:FieldMouse: A co ohanbí? : D

Co se nám líbí a co nám vadí? Máme psát fysické, nebo psychické vlastnosti?
- Field Mouse
- Sigilan
Ohanbí je specifické, protože podle něho si dívka nevybírá v davu :)
Dá se ale říct, že většina dívek má raději muže spíše chlupatější na všech částech těla, i když zde již existuje poměrně početná skupina výjimek. A i většina mužů preferuje, pokud má žena úhledně zastřižený landing strip, než vůbec nic.
Co se mi nelíbí na holkách - nalakované nehty, minisukně a vůbec jakýkoli styl oblékání, který říká "I'm easy", když mě nutí poslouchat nesmyslné drby, když na ně není spolehnutí, když kouří a i když pijí o dost víc, než já.
Líbí se mi naopak zvlněné vlasy - jak jednou zrýmovala moje kamarádka, "ať je blbá, ať je šit, zvlněné vlasy musí mít"
Dá se ale říct, že většina dívek má raději muže spíše chlupatější na všech částech těla, i když zde již existuje poměrně početná skupina výjimek. A i většina mužů preferuje, pokud má žena úhledně zastřižený landing strip, než vůbec nic.
Co se mi nelíbí na holkách - nalakované nehty, minisukně a vůbec jakýkoli styl oblékání, který říká "I'm easy", když mě nutí poslouchat nesmyslné drby, když na ně není spolehnutí, když kouří a i když pijí o dost víc, než já.
Líbí se mi naopak zvlněné vlasy - jak jednou zrýmovala moje kamarádka, "ať je blbá, ať je šit, zvlněné vlasy musí mít"

Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
- PostTrauma
- Sigilan
Jak psychické, tak fyzické.
Ano, s nehty souhlasím, s oblékáním souhlasím, kouření jsem už kritizoval, ale s tím pitím bych to měl tuhé, jelikož sám nepiju vůbec : ) Ale rozhodně nemám rád, když holka pije hodně. Ne že by bylo hezké, když kdokoli pije hodně, ale chlapi jsou mi tak nějak ukradenější : ) Ještě nemám rád make-up - většinou je to přehnané nebo nevkusné a stejně to ty holky nepotřebujou.
Líbí se mi, když s holkou můžu mluvit o všem, včetně svých filozofických úvah : ) A že to není lehké takovou Xantipu najít : )
Ano, s nehty souhlasím, s oblékáním souhlasím, kouření jsem už kritizoval, ale s tím pitím bych to měl tuhé, jelikož sám nepiju vůbec : ) Ale rozhodně nemám rád, když holka pije hodně. Ne že by bylo hezké, když kdokoli pije hodně, ale chlapi jsou mi tak nějak ukradenější : ) Ještě nemám rád make-up - většinou je to přehnané nebo nevkusné a stejně to ty holky nepotřebujou.
Líbí se mi, když s holkou můžu mluvit o všem, včetně svých filozofických úvah : ) A že to není lehké takovou Xantipu najít : )
ANOANO! Více takovýchto zpráv, ať mi rodiče zakážou jet!
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... azdil.html
Mám rád, když nějaká holka sdílí můj smysl pro humor, mám rád optimistky, dívky s vlastním názorem a pevnou vůlí, se kterými se dá dobře mluvit a dá se jim věřit.
Vlasy se mi líbí klasické hnědé, hnědé s takovým tím odstínem do béžova, a hnědé lehce nazrzlé.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... azdil.html
Podobnou slabost mám já pro zelenoočky.Field Mouse píše:.
.... "ať je blbá, ať je šit, zvlněné vlasy musí mít"...

Souhlas!Ještě nemám rád make-up - většinou je to přehnané nebo nevkusné a stejně to ty holky nepotřebujou.
Mám rád, když nějaká holka sdílí můj smysl pro humor, mám rád optimistky, dívky s vlastním názorem a pevnou vůlí, se kterými se dá dobře mluvit a dá se jim věřit.
Vlasy se mi líbí klasické hnědé, hnědé s takovým tím odstínem do béžova, a hnědé lehce nazrzlé.
Nejsi sexuolog?Ohanbí je specifické, protože podle něho si dívka nevybírá v davu :)

- Field Mouse
- Sigilan
Budoucí manažeři musí mít základy ve všech společenských vědních oborech :)Tarreb píše:Nejsi sexuolog?
- PostTrauma
- Sigilan
Tarreb: Takovéhle zprávy jim rozhodně neukazuj a zařiď, aby se k nim nedostali : )
Pro mě jsou na vzhledu důležité oči, řekl bych, ale jinak asi nemám žádné zvláštní preference, na barvě vlasů nezáleží. To nejdůležitější je stejně celkový dojem a kouzlo. Na tom má ale dost velkou část psychika. Musím si s tou holkou rozumět, jinak to nemá cenu.
Taková, co mě nepřitahuje, ale rozumím si s ní, může být aspoň kamarádka, ale co s takovou, která tě přitahuje, ale nedá se s ní mluvit?
Pro mě jsou na vzhledu důležité oči, řekl bych, ale jinak asi nemám žádné zvláštní preference, na barvě vlasů nezáleží. To nejdůležitější je stejně celkový dojem a kouzlo. Na tom má ale dost velkou část psychika. Musím si s tou holkou rozumět, jinak to nemá cenu.
Taková, co mě nepřitahuje, ale rozumím si s ní, může být aspoň kamarádka, ale co s takovou, která tě přitahuje, ale nedá se s ní mluvit?
Pokud jsi moc, moc zlý tak, z ní můžeš mít matraci.PostTrauma píše:...ale co s takovou, která tě přitahuje, ale nedá se s ní mluvit?

- PostTrauma
- Sigilan
Matracáci jsou nebezpeční tvorové. Ne, vskutku nejsem zvíře, děkuji : )
Re:
Carlos píše:Ve všech společenských bobrech?Field Mouse píše:Budoucí manažeři musí mít základy ve všech společenských vědních oborech :)Tarreb píše:Nejsi sexuolog?

Teď mi přišlo na mysl několik vtipů o manažerech a jejich sekretářkách, ale raději se jich moudře zdržím....
Zajímalo by mě, jestli nekdo bude mít i kostýmové boty. Já osobně tedy beru botasky, nebo jinou sportovní obuv. Možná bude tulák s takovouto obuví anachronismem, avšak na druhou stranu botasky jsou pohodlné a dávají bonus 20% k tichému pohybu.
Možná tak přispěji k vyvrácení hloupé pověry, že pořádný zloděj musí nosit holinky, či kozačky