Sporty
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pojedu možná s Dakkonem, má ale ranní šichtu, takže by musel jít o dvě hoďky dřív z práce. Uvidíme jak to celé dopadne.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
LA: OK. Uvidím co se dá dělat. Není vyloučeno, že půjdem na pivo, takže nic neslibuju, ale pokusím se. 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Já neryju,to je jen holá realita-jen se na to podívej: Inter Milán už si podle mě postup pohlídá,ale Rangers a Artmedia se o postup ještě porvou-a nezapomeň na Porto. Artmedia hraje v Miláně,kde podle mého názoru prohraje,jestli poté nedojde k remíze,buď Rangers odskočí na osm bodů nebo Porto o jeden. Pokud vyhraje Rangers,moc velkou šanci bych už neviděl...
O Spartě se nemá cenu bavit,ta už to má ztracené dávno
O Spartě se nemá cenu bavit,ta už to má ztracené dávno
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arian: Si pesimista. Inter je v biednej forme. Videl som ich hrať posledný zápas s Portom a bola to veľká bieda. Prvý zápas s nimi sme boli zakríknutí, naši hráči si nevedeli čo si môžu dovoliť. Teraz je to niekde inde. Interu sa nedarí podľa predstáv a o Artmedii sa dá povedať absolútny opak. No však zase tipujte v neprospech Artmedie a zase sa nechajte prekvapiť. Akoby to bolo po prvý krát.
V tom mužstve sa skrýva obrovská sila, a každým zápasom to je lepiše - stúpajúca tenedncia sa už dávno potvrdila...
Takže ako vidím, neostáva mi nič iné len zase čakať na výsledok, lebo to je snáď jediné čo vás skutočne dokáže presvedčiť...

Takže ako vidím, neostáva mi nič iné len zase čakať na výsledok, lebo to je snáď jediné čo vás skutočne dokáže presvedčiť...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...