Silvestr

Zde se sbírá odpad z celého Sigilu. Klidně si přidejte i svoji hromádku, ale počítejte s tím, že věci se zde ztrácejí...
Odpovědět
PostTrauma
Sigilan

Re: Silvestr

Příspěvek od PostTrauma »

Doufám, že tady na nikoho klikat nebudeme : )

No, řekněme, že základy přežití znát budeme. Nebo budeme dost inteligentní na to, abychom poznali, že rychle se pohybující předmět (auto, tramvaj...) znamená smrt : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Rigor Mortis
Počátek mého života zůstává zahalen mlžným oparem tajemství, ale bylo mi řečeno, že moje matka byla Alu-fiend a otec základník. Někomu se možná takováto představa ,,mezidruhové lásky" pozdává nadobyčej romantickou, já však se spíše pokládám za plod svazku nemanželského. Několik rozvášněných pohledů alkoholem podlitých zornic, pár příjemně strávených chvil na seně - takhle se seznamuje na Sigilu a takhle jsem byl počat i já.
Matka se rozhodla dítě si ponechat; netřeba říkat, jak jsem jí za to vděčný. Sice mě pojmenovala ne zrovna hezky, ale na to si člověk zvykne.

Z mého ranného dětství si pamatuji jen velmi málo. Vyrůstal jsem ve městě Sigil, které tvoří střed všech sfér. Byl jsem vychováván Rilven, cestovatelkou sférami a jejím manželem, čarodějem Abakusem. Byli to jediní lidé, kterým jsem v té době mohl věřit. V mých 12 jsem se zapsal na Bardskou Akademii v Lazzovce, odkud jsem byl posléze vyhozen za špatný prospěch, nedostatečné projevování úcty k autoritám a tropení si šašků. Tehdy jsem se chtěl vrátil k lidem, kteří pro mě znamenali domov, k Abakusovi a Rilven, ale našel jsem pouze cedulku, ne které bylo naškrábáno že odjeli na pouť sférami a ať je na večeři nečekám. Po týdnu jsem ztratil trpělivost a vydal se je hledat. A tak začal můj život dobrodruha.

Na Sigil jsem se vrátil až za několik let, které jsem využil k dobrodruhování, cestování sférami a poznávání nových míst a lidí. Byl jsem bohatší o nejen o cenné zkušenosti, ale také o 40000 ve zlatě a smaragdech, které se za záhadných okolností vypařili z Cambionské pojišťovny. Tehdá jsem měl v plánu usadit se a nějak rozumně investovat poctivě vydělané peníze (například do akcií). Stále jsem ve skrytu duše doufal, že potkám Rilven a Abakuse a budu jim moci alespoň poděkovat.
Krásné plány mi zhatil lovec odměn, který na mě vyskočil z průjezdu jedné uličky poblíž Hadrníkova Náměstí. Dovedností, v níž jsem vynikal nad většinu svých vrstevníků byl odhad situace - vždy jsem perfektně vycítil, kdy se hodí vzít nohy na ramena.
Při útěku mi nešťastnou náhodou do kanálu sletělo oněch 40000 ve zlatě a smaragdech. Na druhou stranu mi to však neskutečně usnadnilo útěk, neboť lovec odměn skočil za vakem šipku s úmyslem ho zachránit a již se nevynořil.
To mi umožnilo za sebou velmi elegantně zamést stopy, ale půda Sigilu, středu sfér, se pro mě stejně stala nebezpečnou a proto jsem přijal nabídku třech podivných individuí, která měla zájem najmout si mě jako Průvodce na svoji cestu po Sférách.
Tehdy, když jsem po boku svých družníků mlčky vstupoval do jiskřícího portálu, jsem ani zdaleka netušil, jak tohle rozhodnutí ovlivnilo můj život...
-Rigor Mortis-Memoáry
Naposledy upravil(a) Tarreb dne 26.3.2010 17:47, celkem upraveno 2 x.
PostTrauma
Sigilan

Tarreb: Pěkné : )

No, zdá se, že ve středu se mi podařilo naverbovat jednu šílenou kamarádku, díky které bude o zábavu na akci postaráno. Umí zpívat, hrát, točit poikami, má zkušenosti z bitev a jiných šílených akcí, takže je mnohem ideálnější kandidátkou než já sám : ) (pravda, na mága jí chybí vousy) Odkážu ji na toto téma, aby získala lepší informace a budu očekávat, jak se vyjádří. Byl by to velmi pozitivní přírůstek, už proto, abychom nebyli samí muži : )
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

PsT: Skvělé, skvělé!! Tak ještě 1 člověk a jsme kompletní baldurovská družina ;-)
PostTrauma
Sigilan

No, nemusíme být baldurovská družina, 4 lidi by též stačili, ale ženský prvek nám dodá další důležitou rozmanitost : )

Ještě teda uvidíme, jestli jí zůstane nadšení. Když jsem jí o tom říkal, proudila jejími žilami řeka vína : ) Navíc nezná Faerun, natož Sigil nebo sféry, takže ji budu muset zasvětit : )

EDIT: Ale na kazoo ti určitě vytře zrak : )
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Ale na kazoo ti určitě vytře zrak
Sakrakurvadoprdeledohajzlu.... Konkurenci néé! :)
EDIT: Vlastně to nevadí, však jsem také bard vyhozený z akademie, že ;-)
Umí zpívat, hrát, točit poikami, má zkušenosti z bitev a jiných šílených akcí
Nějaký multiclass na hodně vysoké úrovni? :shock: Bojím...
Ještě teda uvidíme, jestli jí zůstane nadšení. Když jsem jí o tom říkal, proudila jejími žilami řeka vína
Na tvojí straně stojí argument silný jako pěst Chucka Norrise - ,,Přece jsi mi to slíbila".
4 lidi by též stačili
Bezpochyby mistře, ale čím víc tím líp. ;-)
PostTrauma
Sigilan

Ne tak docela slíbila, říkala něco jako "Jé, já chci taky. Že můžu taky?" : )

Klidně by se hodila ještě nějaká žena, abychom nevypadali jak královnina eskorta : )

Není třeba se strachovat, nakonec stejně bude každý dělat všechno.
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Klidně by se hodila ještě nějaká žena, abychom nevypadali jak královnina eskorta
Odměna 375xp za každou další přivedenou ženu!!
Navíc nezná Faerun, natož Sigil nebo sféry, takže ji budu muset zasvětit : )
Pro dobro její i tvoje ( i celé této akce) tě prosím, předsatv jí Sigil projevem verbálním a neposílej jí žádné čtení o sférách. Já cosi takového četl a když jsem skončil a šel se učit, tak mi oproti tomu připadala skripta z technologie pomalu jako beletrie. A to jsem v podstatě jen chtěl zjistit něco o Tieflingách tieflinzích - prostě something about Tieflings.
Není třeba se strachovat, nakonec stejně bude každý dělat všechno.
To bych se hádal. Minimálně moje postava se k některým věcem bude stavět velmi chladně. 8-)
PostTrauma
Sigilan

Carlos by si mohl najít svoji osobní prostitutku : )

Ano, plánuju ústní projev a nějaká videa z PS:T.

Hm, takže budeš zádumčivý? : )
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Carlos by si mohl najít svoji osobní prostitutku : )
Obrázek
Ano, plánuju ústní projev a nějaká videa z PS:T.
Informuj mě prosím, jak se u tvého výkladu tvářila :mrgreen: ;-) Pochybuji, že ji nadchnou videa z PS:T pokud ovšem není z matfyzu ;-)
Hm, takže budeš zádumčivý? : )
Možná si zkusím zahrát meladncholika, abych vytvořil protiklad zbytku družiny. Ale možná také ne, ještě prostě nevím.
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

PT: To snad ne, nejsem pasák, jsem ochránce dam ulice ;-) Spíš jde o to, že v okolí nemám žádnou slečnu, která by se o podobné videohry (neřkuli akce) zajímala.

Tarreb: Však já budu pěkně kyselá prdel :-)
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Carlos:Co přesně znamená termín ,,kyselá prdel"? :doh:

Bude někdo z naší družiny vysloveně evil?
Field Mouse
Sigilan

Příspěvek od Field Mouse »

Byl bych pro dozvědět se to až na místě dle chování a svoje přesvědčení nikomu neříkat - v "reálu" taky nikdo neřekne, že je neutral evil.
Vtip pak bude i v tom, že si budeme říkat, jestli je ten člověk takovej úchylák, nebo jen mistrný herec - kdybychom věděli předem, že chce hrát bisexuálního chaotic neutrála se strachem z výšek a knírků a nízkou inteligencí, přišli bychom o spoustu momentů překvapení.
Navíc člověk bez předem vyslovených charakteristik může hrát mnohem volněji :)
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Ty jo, už se docela teším...
PostTrauma
Sigilan

Tak, tak, bude vtipné nevědět, co člověk hraje a co je doopravdy : )

Chce to ale nějak dát dohromady ty questy. Dneska jsem na to koukal a je to zhruba kolem stránek 3-5 : )
Odpovědět

Zpět na „Hadrníkovo náměstí“