Silvestr
- PostTrauma
- Sigilan
Re: Silvestr
Já se budu tvářit, že je to rozbité koště : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Tohle je asi nejrychleji rostoucí téma na Sigilu... Já už mám 0.88 příspěvků denně, mimochodem.
Na sebe navleču jen základ kostýmu, zbytek přinesu v nějaké igelitce, kterou posléze vyhodím, aby nerušila atmosféru. Pokud akci přežiji, tak si pak obstarám jinou igelitku, ve které to zase povezu domů.

Na sebe navleču jen základ kostýmu, zbytek přinesu v nějaké igelitce, kterou posléze vyhodím, aby nerušila atmosféru. Pokud akci přežiji, tak si pak obstarám jinou igelitku, ve které to zase povezu domů.
- PostTrauma
- Sigilan
Já plánuju kostým buď navléct na oblečení. Přenášet ho budu ve vaku, který mi bude i posléze sloužit jako vak : )
Btw já mám 3.35 příspěvku denně : D
Btw já mám 3.35 příspěvku denně : D
Anebo...??!Já plánuju kostým buď navléct na oblečení...
- PostTrauma
- Sigilan
Chyba v Matrixu, druhou možnost jsem zavrhl až poté, co jsem pro ni vytvořil prostředí : )
- Field Mouse
- Sigilan
schovávat kostým a tahat se pak s normálním oblečením se mi nebude chtít, na akci dorazím přímo převlečen, ať si lidi v dopravních prostředcích užijí pohled na cestujícího mnicha s mečem na záchech - aspoň budou mít co vykládat známým 

Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
U mě nejde ano o to, že bych se styděl, nýbrž o to, že plánuji jakožto zloděj nosit na těle poschovávané množství různých, více či méně použitelných zbraní (nůž, druhý nůž, kapesní nůž,palcát, jehla, trojbřitý škrabák, prak, rybička apod.) Nechci být označen jako atentátník 

Hmm, možná
Zjistil jsem, že ten zlodějský kostým je takový trochu (trochu dost) přehnaný. Možná takový trochu parodický.

Zjistil jsem, že ten zlodějský kostým je takový trochu (trochu dost) přehnaný. Možná takový trochu parodický.
- PostTrauma
- Sigilan
To není na škodu, jsme přece ze Sigilu a to je město, kde se dá narazit prakticky na cokoliv : )
Všimli jste si, že Perník Krucifix je jediná postava která měla normální dětství? Rigor Mortis nikdy nepoznal svoje pravé rodiče, Field Mousova postava byla svědkem smrti lidí, kteří ji vychovávali a Gadypus Špinavec s narodil jako, ehm, syn kurvy.
To bude zajímavé.
To bude zajímavé.

- PostTrauma
- Sigilan
Freud by si smlsnul.
Kde dáme sraz? Na Václaváku pod koněm?
Btw, musím pochválit PostTraumův vkus. Některé ty písničky se mi opravdu líbily.
Btw, musím pochválit PostTraumův vkus. Některé ty písničky se mi opravdu líbily.
- PostTrauma
- Sigilan
Souhlas, u zkamenělého jezdce.
Děkuji, však jsem se také snažil vybrat to nejlepší pro danou situaci : )
Děkuji, však jsem se také snažil vybrat to nejlepší pro danou situaci : )