Silvestr
Re: Silvestr
Neznáš ještě něco podobně úžasného jako ty písničky od Blind Guardianů, nebo ten Downstream? 

- PostTrauma
- Sigilan
Zkus jiné písně stejných interpretů, jinak ti můžu nadhodit Dún an Doras, Hammerfall, Rhapsody of Fire, Sentenced, Nightwish, Within Temptation, Meat Loaf, Grave Digger. Některé jsem nikdy neposlouchal, některé už neposlouchám, některé jsem poslouchat začal a některé jsou úplně jiné, než to, oč jsi žádal : )
Jinak kamarádce se líbily naše životopisy a návrhy na questy, nyní se pokusí vymyslet svoji postavu. Zasvěcení do světa D&D neproběhlo tak hladce, jak jsem si představoval, vlastně jsem skoro nic nestihl, natož jí pouštět videa. Budu muset najít nějaké vhodné : )
Jinak kamarádce se líbily naše životopisy a návrhy na questy, nyní se pokusí vymyslet svoji postavu. Zasvěcení do světa D&D neproběhlo tak hladce, jak jsem si představoval, vlastně jsem skoro nic nestihl, natož jí pouštět videa. Budu muset najít nějaké vhodné : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Raději si s ní to D&D zahraj, to bude lepší než nějaká presentace. A lepší než videa.Jinak kamarádce se líbily naše životopisy a návrhy na questy, nyní se pokusí vymyslet svoji postavu. Zasvěcení do světa D&D neproběhlo tak hladce, jak jsem si představoval, vlastně jsem skoro nic nestihl, natož jí pouštět videa. Budu muset najít nějaké vhodné : )

- PostTrauma
- Sigilan
Nah, hrát mě ani nehne. Mám teď BG pokrk. Musím si dát trochu pauzu od překladu BGT, natož ještě dělat recenze na mody nebo někomu ukazovat krásy hraní BG : )
Bylo by užitečnější ji nechat přečíst některé pasáže pravidel.
Bylo by užitečnější ji nechat přečíst některé pasáže pravidel.
- PostTrauma
- Sigilan
Zvláštní, Sigil je umístěn na vrcholu sloupu (Spire), v jehož blízkosti nefunguje magie ani božské a vrozené síly a další vychytávky. Tyhle rušící efekty působí do 1200 mil, nicméně v PS:T se zdá, že žádná taková omezení v Sigilu neplatí. Zajímalo by mě, jak daleko je Sigil od sloupu (vznáší se nad jeho vrcholem) a jestli to je méně než 1200 mil, proč tam funguje magie a všechno.
Na obyč wiki je nakonec docela dost počtení o sférách. Třeba astrální a éterická mi nedává ani moc smysl, jen jsem pochopil, že obě využíváme, když cestujem : )
Na obyč wiki je nakonec docela dost počtení o sférách. Třeba astrální a éterická mi nedává ani moc smysl, jen jsem pochopil, že obě využíváme, když cestujem : )
Jestli říkáš Nah, tak bys sis měl opravdu dát od překladů pohov.Nah, hrát mě ani nehne. Mám teď BG pokrk. Musím si dát trochu pauzu od překladu BGT, natož ještě dělat recenze na mody nebo někomu ukazovat krásy hraní BG : )
Owww.

Heh. Pochybuji.Bylo by užitečnější ji nechat přečíst některé pasáže pravidel.
Ono to ani není pro hru nijak důležité, IMHO. Všechny tyhle kvazielementární a paraelementální sféry a podobné chuťovky.Na obyč wiki je nakonec docela dost počtení o sférách. Třeba astrální a éterická mi nedává ani moc smysl, jen jsem pochopil, že obě využíváme, když cestujem : )

Některé ty pasáže na mě působily jak s učebnice jaderné fyziky.
Nemyslel jsem BG, ale D&D ale to je jedno.někomu ukazovat krásy hraní BG : )
- PostTrauma
- Sigilan
Nah občas používám už nějakou dobu, v mluveném slově se to většinou ztratí, tady to teď bylo poprvé : )
Jasně, není třeba znát sféry, ale postavy, které hrajeme, by o nich mohly až měly něco vědět, zvlášť, když se věnují cestování jimi : ) Bylo by docela trapné, kdybych nevěděl nic o zemích, ve kterých jsem byl. Každopádně jde ale jen o základy (v podstatě jsem popsal, co je třeba vědět o astrální a éterické sféře). Osobně mě to docela zajímalo, už když jsem hrál PS:T, takže jsem rád, že si o tom mohu trochu přečíst.
Vím, žes myslel D&D obecně, ale ona zná princip dračáku, takže jde jen o obraz toho světa, na což by bylo nejlepší nechat ji zahrát BG nebo lépe PS:T. Každopádně jsem jí odkázal na wiki článek o Planescapeu, tam jsou všechny potřebné informace pro správného Sigilana : )
Rozhodl jsem se, že si vymyslím, které sféry má postava navštívila a co v nich zažila, aby o tom v případě zájmu mohla vašim postavám vyprávět : )
Jasně, není třeba znát sféry, ale postavy, které hrajeme, by o nich mohly až měly něco vědět, zvlášť, když se věnují cestování jimi : ) Bylo by docela trapné, kdybych nevěděl nic o zemích, ve kterých jsem byl. Každopádně jde ale jen o základy (v podstatě jsem popsal, co je třeba vědět o astrální a éterické sféře). Osobně mě to docela zajímalo, už když jsem hrál PS:T, takže jsem rád, že si o tom mohu trochu přečíst.
Vím, žes myslel D&D obecně, ale ona zná princip dračáku, takže jde jen o obraz toho světa, na což by bylo nejlepší nechat ji zahrát BG nebo lépe PS:T. Každopádně jsem jí odkázal na wiki článek o Planescapeu, tam jsou všechny potřebné informace pro správného Sigilana : )
Rozhodl jsem se, že si vymyslím, které sféry má postava navštívila a co v nich zažila, aby o tom v případě zájmu mohla vašim postavám vyprávět : )
To je jedině dobře, já si to také rozmyslím.Rozhodl jsem se, že si vymyslím, které sféry má postava navštívila a co v nich zažila, aby o tom v případě zájmu mohla vašim postavám vyprávět : )
Pochybuji, že BG do akce stihne dohrát, PS:T nevím....na což by bylo nejlepší nechat ji zahrát BG nebo lépe PS:T.
Co myslíš že by nám diagnostikoval ? : )Freud by si smlsnul.
- PostTrauma
- Sigilan
Když si dá FieldMouseův speedrun... : )Tarreb píše:Pochybuji, že BG do akce stihne dohrát, PS:T nevím.
Nedostatek sexu : )Co myslíš že by nám diagnostikoval ? : )Freud by si smlsnul.
To je u něj diagnóza poměrně universální, což?Nedostatek sexu : )

Pokud dá speedrun, tak se otěch sférách zase nic nedozví. Udělej raději nějakou přednášku ve škole.Když si dá FieldMouseův speedrun... : )

- PostTrauma
- Sigilan
Kdybych udělal přednášku o sférách, sály by jistě praskaly ve švech : )
Ano, sex je podle Freuda univerzální příčinou. A v té době to jistě bylo řešení 99% případů. I dnes tomu tak často je. Záleží, jak moc se snažíme, abychom našli spojení mezi problémem a sexem : )
Ano, sex je podle Freuda univerzální příčinou. A v té době to jistě bylo řešení 99% případů. I dnes tomu tak často je. Záleží, jak moc se snažíme, abychom našli spojení mezi problémem a sexem : )
Právě čtu od Freuda "O výkladu snů". Je to fakt docela nářez. V jistých momentech mám pocit, že si ze svých klientů (v situacích které popisoval) dělal nehoráznou prdel.

Přišel bys ty, ta tvoje kamarádka, já, moje rodina, nějací lidé ze Sigilu a moje třída (třeba bych to ukecal jako přednášku k fantasy literatuře.). To už je na menší přednáškový sál. No tak!Kdybych udělal přednášku o sférách, sály by jistě praskaly ve švech : )

- PostTrauma
- Sigilan
Já jsem četl Sebrané spisy I, to byl taky docela nářez, nicméně mnozí by mu mohli jen závidět způsob, jakým to dokázal jednoduše vysvětlit.
Ano, kdybychom posbírali zájemce o přednášku z celého světa, jistě by se do posluchárny ani nevešli : )
Ano, kdybychom posbírali zájemce o přednášku z celého světa, jistě by se do posluchárny ani nevešli : )
To bys potřeboval tlumočníka. A myslíš moc dopředu, už bys chtěl pořádat celosvětové přednášky, pff.Ano, kdybychom posbírali zájemce o přednášku z celého světa, jistě by se do posluchárny ani nevešli : )

Ehm.... jo?nicméně mnozí by mu mohli jen závidět způsob, jakým to dokázal jednoduše vysvětlit.
- PostTrauma
- Sigilan
Jo, jo, já jsem neměl problém mu porozumět, přišlo mi, že se vyjadřoval docela jasně a měl tam i pěkné příklady. Ale už je to přecijen dávno, co jsem to četl, od té doby jsem možná zhloupl nebo zmoudřel : )
Přednáška by se v takovém případě samozřejmě odehrávala v angličtině : )
Přednáška by se v takovém případě samozřejmě odehrávala v angličtině : )