Silvestr

Zde se sbírá odpad z celého Sigilu. Klidně si přidejte i svoji hromádku, ale počítejte s tím, že věci se zde ztrácejí...
Odpovědět
PostTrauma
Sigilan

Re: Silvestr

Příspěvek od PostTrauma »

Nemusíš se ožírat tak, abys poblil koberec nebo nedošel domů po svých. I když takových lidí je dost. Ale taky nemusíš pít vůbec, pokud to nepotřebuješ.

Ne-e, nechápeš mě dobře : ) Vyhýbat se oslavám a hospodám nebo nevyhýbat se oslavám a hospodám : ) Hospody teď i často vyhledávám, jelikož moc lidí nechce chodit do čajovny : ) Já totiž nepiju : )

Dort jsem měl asi dvakrát, odhaduji, že to bylo na desítiny a na patnáctiny. Teď na dvacetiny jsem se tomu neštěstí naštěstí vyhnul : ) Nemám rád většinu dortů. Ale můžu medovník a marlenku : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Ne-e, nechápeš mě dobře : ) Vyhýbat se oslavám a hospodám nebo nevyhýbat se oslavám a hospodám : ) Hospody teď i často vyhledávám, jelikož moc lidí nechce chodit do čajovny : ) Já totiž nepiju : )
Furt nechápu. Jde ti o ty lidi, takže chodíš do hospody často, pouze piješ, hmm, třeba čaj?
Nemusíš se ožírat tak, abys poblil koberec nebo nedošel domů po svých. I když takových lidí je dost. Ale taky nemusíš pít vůbec, pokud to nepotřebuješ.
Ech, nevím jak to myslíš. Samozřejmě, že potřebuji pravidelný přísun tekutin, pouze nepiji alkohol.
Dort jsem měl asi dvakrát, odhaduji, že to bylo na desítiny a na patnáctiny. Teď na dvacetiny jsem se tomu neštěstí naštěstí vyhnul : ) Nemám rád většinu dortů. Ale můžu medovník a marlenku : )
Medovník je dobrota!
PostTrauma
Sigilan

Furt nechápu. Jde ti o ty lidi, takže chodíš do hospody často, pouze piješ, hmm, třeba čaj?
Tak nějak, dávám si točenou kofolu : )
Ech, nevím jak to myslíš. Samozřejmě, že potřebuji pravidelný přísun tekutin, pouze nepiji alkohol.
Myslím tím, že tě nikdo nenutí pít (alkohol) a když piješ, nikdo tě nenutí pít v takovém množství, abys z toho zvracel. A pokud nepotřebuješ pít, aby ses bavil, tím líp, aspoň ušetříš.
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

A co Ty? Ty nepiješ ze zdravotních důvodů? : )
Tak nějak, dávám si točenou kofolu : )
V hospodách je kurevsky drahá, ne?
Myslím tím, že tě nikdo nenutí pít (alkohol) a když piješ, nikdo tě nenutí pít v takovém množství, abys z toho zvracel.
Ano, vím. Ale pít jen tak, abych se "dostal do nálady" mi přijde poněkud, hmmřekněme , zvláštní.
PostTrauma
Sigilan

A pokud nepotřebuješ pít, aby ses bavil, tím líp, aspoň ušetříš.
...

Kofola stojí 25 za O,5L, pivo stojí 19-28, podle značky. Já si velmi zřídkakdy dám víc než dvě. Stává se, že jsem venku do 3 a stojí mě to 50 za dvě kofoly : )

Já nepiju z mnoha důvodů:
- špatný příklad od otce, ale i od jiných
- je to drahé
- nechutná mi to
- mám rád kontrolu nad svými činy
- dokážu se dost dobře bavit i bez toho

Nepiju od svých 14, tedy přes 6 let, ale nejsem nijak striktní, nebráním se ochutnat občas něco, co jsem ještě nepil, nebráním se přípitkům na Silvestra nebo tak, ale nikdy si nic nekupuju.
Field Mouse
Sigilan

Příspěvek od Field Mouse »

Pít, aby se člověk dostal do nálady, mi náhodou přijde ok - je lepší být v náladě, než bez ní (a pokud je člověk v náladě i bez pití, tak je buď v náladě, nebo v náladě, takže je to jedno :-) ). Jakožto jihomoravák navíc vím, že občasný pohárek vína je mooc zdravý :) Pivo pak má tu výhodu, že je levné a nechutná mi, takže dlouho vydrží za málo peněz - do restaurace jdu ne pít, ale pokecat či dělat tam jiné aktivity, takže koupit si tam něco hodně levnýho, co vydrží, je 100% ideální. No a když se k tomu přidá nějaký ten alkohol, co ve dvou pivech za večer je, tak to náladu taky nezkazí, ačkoli není hlavním motivem.
Samozřejmě něco úplně jiného je, když člověk pije skoro-jen kvůli alkoholu a pravidelně a dělá pak kraviny (či dokonce pije už s tím, že potom bude kraviny dělat). I když nikdy nezapomenu na to, jak jsme se na maturitním rozlučáku napili se spolužákem a pak se ve dvě ráno zkoušeli na ulici z literatury :D
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Samozřejmě něco úplně jiného je, když člověk pije skoro-jen kvůli alkoholu a pravidelně a dělá pak kraviny (či dokonce pije už s tím, že potom bude kraviny dělat). I když nikdy nezapomenu na to, jak jsme se na maturitním rozlučáku napili se spolužákem a pak se ve dvě ráno zkoušeli na ulici z literatury :D
:-) :-D :lol:

Ale jo, já se třeba té abstinence někdy vzdám, ale to plánuji až po 18ti. ;-)
PostTrauma
Sigilan

Podporuji FieldMouseovo tvrzení. Pití není zlé, jen se to musí umět.

Lidi, co pijí v naději, že jim to zlepší náladu (mám na mysli zapíjení žalu) a lidi, co pijí v naději, že se ožerou jako dobytek, rozhodně nejsou příklady umu pít : )
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Pití není zlé, jen se to musí umět.
No, že je zlé jsem snad neříkal, ne?

Slayšel jsem mimochodem zajímavý názor: Měli bychom náš průvod zaregistrovat jako demonstraci.

:applause:
PostTrauma
Sigilan

To je zajímavý názor. Pokud byl pronesen ve smyslu dodržení zákona, pak je to sprostý plk, pokud byl pronesen ve smyslu povzbuzení, tak je to hezké, ale nevidím v tom účel : )
Field Mouse
Sigilan

To bychom museli naverbovat hoodně družiníků :Đ
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
PostTrauma
Sigilan

Část Revoluční ligy nejlíp : )

Třeba se nám povede naverbovat pár turistů : )
Field Mouse
Sigilan

Na turisty bych moc nesázel, ti chtějí spíš turistovat.. vlastně nevím, kdo by se k nám přidal. Možná nějaký teenager, který zrovna bude venku za žádným účelem :)
PostTrauma
Sigilan

Aspoň tedy zevlující mládež ochráníme před vlivem drog : )

Btw mám špatné zprávy, neboť kamarádka mi nemůže ušít kostým, což znamená, že budu muset silně improvizovat : ) Uvažoval jsem o kouzelníkovi ve stylu Šamana, kdy bych šel jen v kalhotách a plášti : D
Tarreb
Sigilan

Příspěvek od Tarreb »

Přece pocházíš z nějakého barbarského kmene, tak proč ne? :lol:

Budu vám vyprávět, jak jsem dneska unikl smrti, pokud chcete, ale až večer. Teď jdu něco zdlábnout.
Odpovědět

Zpět na „Hadrníkovo náměstí“