Úplně špatné fotografie jsou o ničem, takových vyrobí každý do hodiny stovku... ale co takhle fotografie které jsou sice totálně zmršené co do původního záměru, ovšem nějakým zvrhlým způsobem se i přesto (či snad právě proto) povedlo, že vypadají velice zajímavě?
Kupříkladu ode mně z nedávného Dead Dolls Disco v Brně:
Co se týče mě a fotografování - Bavilo mě to vždy, už od prvního kompaktu který jsem dostal někdy v sedmi letech a během prvního večera vyplácal na naprosto neznámé a nezajímavé lidi celý, tehdy docela drahý, film. Ovšem aspoň trochu pořádně (tzn ne na úplně lamerské úrovni) jsem se mu začal věnovat až před cca rokem a půl, kdy už mě přestalo bavit půjčovat si všude možně různé ultrazoomy a kompakty, a koupil si zrcadlovku Olympus E-410 u které jsem kupodivu vydržel doteď... a mám na ni nově už i jedno docela použitelné sklo
Sirine
Když chceš na net hodit jen pár fotek na ukázku, tak většinou bohatě stačí dát je na
http://www.imageshack.us Jen je dobré je zmenšovat a doostřovat u sebe v pc ještě před uploadem, to jejich interní zmenšování s fotkou občas dokáže udělat solidní zvěrstva... i když rajče je na tom podobně (i tak na něm ale pořád jsem

) a Facebook speciálně je v tomhle (a nejen tomhle, způsob uploadu větších alb taky dost bolí) naprosto příšerný.