Trocha vědy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Teorie chaosu? Zabýváte se někdo, umíte srozumitelně vysvětlit? Mě to docela zajímá, ale bohužel je to spojeno s matematikou, tedy mi dá dosti práce něco z toho chápat...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Chaos, hmmm..... ano ten je všude...... Bohužel nemohu sloužit, vím, že to existuje, ale nic o tom nevím. A rád se dozvím.Vampiria píše:Teorie chaosu? Zabýváte se někdo, umíte srozumitelně vysvětlit? Mě to docela zajímá, ale bohužel je to spojeno s matematikou, tedy mi dá dosti práce něco z toho chápat...
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
snad si nemyslis, ze sme v celom tomto STRASNE VELKOM tm vesmire sami? Ani tretinu polovice stvrtiny promile percenta bych tomu nedal :)LordArian píše:O teorii chaosu bohužel nic nevím,ale myslím,že se tu AlieN snažil rozjet debatu na téma-Jsou mimozemšťaně?? Ale byl jaksi přerušen. Šlo by se k ttomu vrátit...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Otázkou je, CO považovat za onen "inteligentní život". Např. Homo sapiens sapiens nemusí nějakému tvoru v kosmu přijít jako inteligentní a možná ani jako život..mohou být (a jistě také budou) na nějaké úplně bázi, mimo naše spektrum smyslů i přístrojů, třeba tu jsou a my jen nevidíme, oni nevidí nás a nějak paralelně existujeme vedle sebe ve svých "sféfách" vnímání...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Trochu mi připomínáš tu holky z Čarotvrze, Aphril nebo tak nějak.Vampiria píše:Otázkou je, CO považovat za onen "inteligentní život". Např. Homo sapiens sapiens nemusí nějakému tvoru v kosmu přijít jako inteligentní a možná ani jako život..mohou být (a jistě také budou) na nějaké úplně bázi, mimo naše spektrum smyslů i přístrojů, třeba tu jsou a my jen nevidíme, oni nevidí nás a nějak paralelně existujeme vedle sebe ve svých "sféfách" vnímání...

Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion