Jen by mě zajímalo, proč většina lidí, co se údajně setkala s ufouny je popisuje jako šedé mužíčky s velkými hlavami a ještě většíma očima a to i lidé, co prý se s tímto popisem nikdy dříve nesetkali
Trocha vědy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MCZ, Yachiko: Co když jsou lidé jen parazité (něco jako švábi) v obrovských "domech" nějaké vyspělé a velké civilizace
? Četla jsem na toto téma dobrý škvár, jmenovalo se to Lidé a netvoři
Jen by mě zajímalo, proč většina lidí, co se údajně setkala s ufouny je popisuje jako šedé mužíčky s velkými hlavami a ještě většíma očima a to i lidé, co prý se s tímto popisem nikdy dříve nesetkali
že by nějaká podvědomá manipulace ze strany výzkumníků...?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mě by spíše zajímalo, proč ufouni unášejí jen amíkyVampiria píše:Jen by mě zajímalo, proč většina lidí, co se údajně setkala s ufouny je popisuje jako šedé mužíčky s velkými hlavami a ještě většíma očima a to i lidé, co prý se s tímto popisem nikdy dříve nesetkaliže by nějaká podvědomá manipulace ze strany výzkumníků...?
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ, Vampi: Odpovědi na vaše otázky jsou nasnadě: k únosům dochází a popis se shoduje protože za tím stojí americká vláda která vysílá agenty v převlecích za "šedé mužíčky s velkými hlavami a ještě většíma očima," aby unášeli americké občany, kteří to následně zveřejní a celá americká společnost si díky Tafifem zmíněnému společnému rysy začne myslet, že ufouni chtějí zlikvidovat USA. Vládě nakonec nezbude nic jiného než prohlásit nějakou planetu s nevinnými bytostmi za "semeniště zla a hrozbu pro Spojené státy" a vyhlásí jí válku, po vítězství ji ve jménu udržení pořádku vyplení a pro jistotu sem ještě dosadí svého guvernéra a označí ji jako americké území spadající přímo pod vládu.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: Ano, ale jak se potom dostanou na jinou planetu?
Anthrax: Jirka Keř je fajn chlapík, on přece ničí zlo.
A útok na jinou planetu ve jménu toho nejskvělejšího a nejdokonalejšího národa, amerického stylu života a Boha určitě zatím nechystá. Nemůže si dovolit meziplanetární válku, když je tady Kim Čong Il. Byl Kim Ir Sen jeho otec, že jo?
Anthrax: Jirka Keř je fajn chlapík, on přece ničí zlo.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.