"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
Alien - no, to mě teď žene dopředu už jen motivace nafarmit nejsilnější tank a vrátit to těm šmejdům, od kterých se moje střely jen výsměšně odráží Člověk si konečně nafarmí prachy na PzKpfw IV s dlouhým kanonem a když se těší, že začne ty srágory v Panzerech III a BT-7 odstřelovat jednoho za druhým, tak ho ta hra začne házet do boje proti ISům 1,2,3 a Königstigerům
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
Já už jsem přešel na War Thunder, od té doby už mě WoTko absolutně neláká.