Sporty
- crovax en-vec
- Sigilan
nejlepsim sportem je ted pro me hokej. a byt primo na stadaku... a divat se na brachu jak chyta. nj "b" tym ted vede tabulku "b" tymu tretich trid o 4 body. v sobotu porazili dosud suvereni vitkovice 8:3. ani jedna prohra, to je potom ta spravna euforie.
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
O hodne si prisel, fakt peknej zapas... Smyth pekne zajel najezd a ten Rituv gol... najizdel po levym kridle, Divis stal u blizzsi tycky a zapestim ji dostal ke vzdalenejsi... Divis stal a ani se nepohnul, proste jen bum a gol :DAjantis_CG_thief píše:Coby182: bohužel neviděl. Já mám v Praze špatný přístup k informacím- na internet se dostanu jen občas, na TV vůbec :-/
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nesnáším fotbal a nenávidím fotbalisty, jsou to paka vylízaný - čest vyjímkám - znám asi ...2...
Já aktivně provozuji bojové umění - UPOZORNUJI že to není v žádném případe sport - na to jsem DOST háklivej - zato bych sekal hlavy. Venuji se už nějaký ten pátek (vlatne pondělí a středy + bonusy) Karatedo.
Pubbing taky vůbec, páč jsem zarytý abstinent... Jít si s někým někam sednout jo (ale nealko), ale nasávat někde everyday, na to nemám buňky.
Já aktivně provozuji bojové umění - UPOZORNUJI že to není v žádném případe sport - na to jsem DOST háklivej - zato bych sekal hlavy. Venuji se už nějaký ten pátek (vlatne pondělí a středy + bonusy) Karatedo.
Pubbing taky vůbec, páč jsem zarytý abstinent... Jít si s někým někam sednout jo (ale nealko), ale nasávat někde everyday, na to nemám buňky.
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Kong Bao-tan: No športovci väčšinou nebývajú príliš inteligentní to musím priznať. Avšak nájdu sa medzi nimi aj výnimky - a myslím, že ich nie je zase až tak málo. Živým príkladom je napríklad kapitán slovenskej hokejovej repre - Miro Šatan - podľa toho aké rozhovory som čítal - t.j. jeho názory, postrehy atď ( samozrejme tie rozhovory a vyjadrenia neboli len o športe...
) usudzujem, že je veľmi inteligentný a mnoho ne-športovcov schová dokonale do vrecka.
Takže bola by veľká chyba všetkých športovcov dávať do jedného vreca a označovať ich za tupých.

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: neřel jsem všichi. řekl jsem většina a taky čest vyjímkám. Jeden můj dobrý kamarád je taky fotbalista. Přesto většina vyznavačů tohoto sportu mi přijde poněkud omezená.
Yachiko: Toho pána bohužel neznám. A jak říkám. Netvrdím, že vichni sportovci jsou paka. To bych byl i proti sobě. Jen říkám že většina fotbalistů, tketé u nás v Teplicích potkávám, jsou donebevolající hovada
Jinak všem sportovcům a sportu obecne zdar.
Yachiko: Toho pána bohužel neznám. A jak říkám. Netvrdím, že vichni sportovci jsou paka. To bych byl i proti sobě. Jen říkám že většina fotbalistů, tketé u nás v Teplicích potkávám, jsou donebevolající hovada

Jinak všem sportovcům a sportu obecne zdar.
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Tak reportéri tiež často na tom nie sú s inteligenciou najlepšie...
A je naozaj pravda, že množstvo športovcov nie je príliš inteligentných, ale o sa dá robiť... Predsa len akosi odmalička málo rozvíjajú iné činnosti než šport a prirodzene - kde im príroda dala, tak na opačnej strane zase ubrala... a samozrejme česť výnimkám - a tých tiež nie je málo...

A je naozaj pravda, že množstvo športovcov nie je príliš inteligentných, ale o sa dá robiť... Predsa len akosi odmalička málo rozvíjajú iné činnosti než šport a prirodzene - kde im príroda dala, tak na opačnej strane zase ubrala... a samozrejme česť výnimkám - a tých tiež nie je málo...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...