Trocha vědy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Věda to vysvetlit nemůže, co je na tom k nepochopení ? Nemůžeš fyzikálně vysvětlit něco, co se vymyká fyzice...Tafif píše:Nanaki: Právě o to mi jde. Pořád se říká vědecká teorie a náboženská teorie vzniku vesmíru, světa. Ala ona ta vědecká je stejně nedokončená jako ta náboženská. Žádná nevysvětluje úplný počátek.
AlieN: Radši ne.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vezmi si tyhle dva přístupy:
A řekl Bůh: "Budiž světlo!", a bylo světlo, ...
"Nelze to popsat pomocí fyzikálních zákonů, takže to nevíme. Myslíme si s určitou možností chyby, že to mohlo být takto:".
Mně se líbí víc vědecký, když to nevím, tak to přiznám a nesvádím všechno na někoho šikovnějšího než my sami.
A řekl Bůh: "Budiž světlo!", a bylo světlo, ...
"Nelze to popsat pomocí fyzikálních zákonů, takže to nevíme. Myslíme si s určitou možností chyby, že to mohlo být takto:".
Mně se líbí víc vědecký, když to nevím, tak to přiznám a nesvádím všechno na někoho šikovnějšího než my sami.
Žralok, který štěká, nekouše.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jako bysme věděli všechno o černých dírách. Akorát to, že když tam spadnem, tak nám nebude veselo.Nanaki píše:Aby jsi poznam skutečnost, musel by sis jí prožít. To asi v nejbližší době nebude možnéAlieN píše:Ale to je jen teorie, skutečnost zatím neznáme.Můžeš pouze popsat pomocí něčeho podobného, např zde podle černých děr...
Žralok, který štěká, nekouše.
No, určitě víc, než o VT...drake127 píše:Jako bysme věděli všechno o černých dírách. Akorát to, že když tam spadnem, tak nám nebude veselo.Nanaki píše:Aby jsi poznam skutečnost, musel by sis jí prožít. To asi v nejbližší době nebude možnéAlieN píše:Ale to je jen teorie, skutečnost zatím neznáme.Můžeš pouze popsat pomocí něčeho podobného, např zde podle černých děr...