Vždyť Yachiko to psal:Arronax píše:Tak nedá mi to a rýpnem do osieho hniezda - príkladom nám môže byť Zvl90... 15 rokov, ale píše hovadiny väčšie než moja sestra...![]()
![]()
Yachiko píše:Inteligentné príspevky môže písať rovnako 14-ročný ako 25-ročný a zase naopak - 25-ročný môže písať blbosti rovnako ako 14-ročný.
ZvL90 na BG.CZ píše:I am back!My nice Hamster is in ful power!And I speak Englisch
Minsc and Boo
Takže, kam nás zveš??? Je to přece jen jednou za život těch prvních -cet...Kong Bao-tan píše:Tentoměsí "plánuji" prvních -cet...
Muj taky,proto sem si ho vybral.Kong Bao-tan píše:´hoj Slither, pěknej avatar - muj oblíbenec Dak´kon
Já si taky nepripakam na (skoro) 20. spíš ak na 18, nekdy na 15 (málokdy) a někdy zas tak na 27...
Já někdy úplně zapomínám kolik mi je ve skutečnosti. Pak se podívám do zrcadla a vidím někoho vyspělějšího než ve 12ti a řeknu si kurva vždyť už je ti 14...a je mi smutno...Slither píše:Muj taky,proto sem si ho vybral.Kong Bao-tan píše:´hoj Slither, pěknej avatar - muj oblíbenec Dak´kon
Já si taky nepripakam na (skoro) 20. spíš ak na 18, nekdy na 15 (málokdy) a někdy zas tak na 27...![]()
Tak to ja si na vic teda skoro nikdy nepripadam...spis si rikam ze kdyby mi bylo 14 tak by to bylo tak akorat.
Bender píše:Já někdy úplně zapomínám kolik mi je ve skutečnosti. Pak se podívám do zrcadla a vidím někoho vyspělějšího než ve 12ti a řeknu si kurva vždyť už je ti 14...a je mi smutno...
Ne, na občance vypadám na 10Frosty píše:Ajantis:![]()
![]()
'věčný občankář' ?