Warcraft I, II, III + datadisky
Moderátor: sevencreature
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
CrowX: Ano jakmile ty 'drtičky' dostaneš, jde to rychle tó je fakt.. Ale on ti je dá snad až zabiješ ty srstnatce, ne? A to ve chvíly kdy potřebuji většinu sil na dobití elfí základny a další na obranu báze - s kritickým nedostatkem zlata - no, celkem jsem se naběhal. Prostě to není kalsická betonárka.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Slayer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No,já jsem nejdřív zabezpečil město,pak jsem najal roboty a potom jsem rushoval elfí báze a podařilo se mi zničit jim 2 stromy po 3000 dřeva a pak už to jelo jako po másle.A u toho Cenaria jsem se snažil hlavně ubránit toho co nejvíc a to byla možná ta hlavní chyba...
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
kdo mluví, neví.
Ja som v tej misii s ťažbou dreva tiež nemal nejaký vetší problém myslím. Ak by bol, tak by si som si to asi zapametal :).
V misii s Cenariom som najprv nerobil vobec nič. Som si myslel, že keď na mňa na začiatku nabehne taká armáda (som myslel že nieje šanca poraziť), tak že to je ako súčasť deja, potom nabehne nejaká animácia a v pohode. Lenže nič také sa nestalo
.
tak som pekne restartoval misiu a začal betónovať. Staval som kopu veží a potom to už bolo v pohode.
V misii s Cenariom som najprv nerobil vobec nič. Som si myslel, že keď na mňa na začiatku nabehne taká armáda (som myslel že nieje šanca poraziť), tak že to je ako súčasť deja, potom nabehne nejaká animácia a v pohode. Lenže nič také sa nestalo

tak som pekne restartoval misiu a začal betónovať. Staval som kopu veží a potom to už bolo v pohode.
A přesně naopak je to zase ve druhé misy za krvavé elfy ve FT. Začnete betonovat alespon jednu ze základen na pevnině,vyčerpáte na to zdroje,nemrtví vás stejně porazí a pak bum-animace a na pomoc vám příjdou Nagové
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
WARCRAFT 3 - The frozen throne
Vy jste tady snad všichni úplně vadný - píšete si tady o abslutně ujetejch hrách, který nikdo nehraje a o nejlepší real-time strategii ever ani zmínka. Vidět vás Illidan, tak ho trefí ještě dřív než mu břicho rozpáře arthas....
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Re: WARCRAFT 3 - The frozen throne
Nejlešpí real-time strategie. ...To asi stěží. Je to otřesná nuda, jež nesahá takovému Starcraftu ani po paty.Ithralsiel píše:Vy jste tady snad všichni úplně vadný - píšete si tady o abslutně ujetejch hrách, který nikdo nehraje a o nejlepší real-time strategii ever ani zmínka. Vidět vás Illidan, tak ho trefí ještě dřív než mu břicho rozpáře arthas....