Warcraft I, II, III + datadisky

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ale veď to bola úplne jednoduchá misia - stačilo si kúpiť od merchanta tých robotov - pracovali aspoň 5krát rýchlejšie ako peoni. :roll:
There is a limit to stupidity.
182
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

CrowX: Ano jakmile ty 'drtičky' dostaneš, jde to rychle tó je fakt.. Ale on ti je dá snad až zabiješ ty srstnatce, ne? A to ve chvíly kdy potřebuji většinu sil na dobití elfí základny a další na obranu báze - s kritickým nedostatkem zlata - no, celkem jsem se naběhal. Prostě to není kalsická betonárka.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Souhlasím, podle mě je to jedna z nejtěžších misí v původním Warcraftu.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Tak neviem, nepamätám sa na to, že by som mal v tej misii nejaké problémy. 8-)
182
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Tuhle misi bych asi nehodnotil jako nejtěžší ale rozhodně jako nejotravnější,to souhlasím...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Slayer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slayer »

No,já jsem nejdřív zabezpečil město,pak jsem najal roboty a potom jsem rushoval elfí báze a podařilo se mi zničit jim 2 stromy po 3000 dřeva a pak už to jelo jako po másle.A u toho Cenaria jsem se snažil hlavně ubránit toho co nejvíc a to byla možná ta hlavní chyba...
Ten, kdo ví, nemluví,
kdo mluví, neví.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Slayer: To asi jo 8-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Valgard
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valgard »

Ja som v tej misii s ťažbou dreva tiež nemal nejaký vetší problém myslím. Ak by bol, tak by si som si to asi zapametal :).

V misii s Cenariom som najprv nerobil vobec nič. Som si myslel, že keď na mňa na začiatku nabehne taká armáda (som myslel že nieje šanca poraziť), tak že to je ako súčasť deja, potom nabehne nejaká animácia a v pohode. Lenže nič také sa nestalo :-D .
tak som pekne restartoval misiu a začal betónovať. Staval som kopu veží a potom to už bolo v pohode.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

A přesně naopak je to zase ve druhé misy za krvavé elfy ve FT. Začnete betonovat alespon jednu ze základen na pevnině,vyčerpáte na to zdroje,nemrtví vás stejně porazí a pak bum-animace a na pomoc vám příjdou Nagové
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Mise s těžbou dřeva:
<ENTER>LeafItToMe<ENTER>
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Sbírání dřeva?
Jo to byla první mise kde jsem zkusil cheat ...bohužel jsem si pamatoval jen jeden na prachy a jeden na vylepšení zbraní, a když sem zjistil že jsem zbraně vylepšil i protivníkum, tak to byl i poslední cheat ve W3
Misi sem udělal asi na 3 pokusy
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

WARCRAFT 3 - The frozen throne

Příspěvek od Ithralsiel »

Vy jste tady snad všichni úplně vadný - píšete si tady o abslutně ujetejch hrách, který nikdo nehraje a o nejlepší real-time strategii ever ani zmínka. Vidět vás Illidan, tak ho trefí ještě dřív než mu břicho rozpáře arthas....
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

vždy stavím obrané věžičky do tvarů hákenkrojcíků, vypadá to geniálně ujetě a nepřítel vždy čumí jak puk :-D
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: WARCRAFT 3 - The frozen throne

Příspěvek od Jab »

Ithralsiel píše:Vy jste tady snad všichni úplně vadný - píšete si tady o abslutně ujetejch hrách, který nikdo nehraje a o nejlepší real-time strategii ever ani zmínka. Vidět vás Illidan, tak ho trefí ještě dřív než mu břicho rozpáře arthas....
Nejlešpí real-time strategie. ...To asi stěží. Je to otřesná nuda, jež nesahá takovému Starcraftu ani po paty. 8-)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Podľa môjho súkromného názoru je W3 lepšia ako Starcraft - aspoň príbehovo, SC ma ku koncu už pomerne nudil ale W3 ma držal až do konca.
182
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“