Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem před chvilkou dokoukal AvP a celkem se mi to líbilo. Tedy - celkem líbilo - hned ten první fajtik A vs. P - 1 na 1 byl super
Jen mi přišlo, že ten film byl dosti krátkej, čekal jsem, že to bude delší... Ale jinak času u tohoto filmu stráveného vůbec nelituji...

Jen mi přišlo, že ten film byl dosti krátkej, čekal jsem, že to bude delší... Ale jinak času u tohoto filmu stráveného vůbec nelituji...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, nějakou atmosféru jsem ani moc neočekával, jelikož divák - pokud viděl alespoň 2 díl vetřelců a Predátora - dfcto ví do čeho jde a k čemu asi dojde. Některé scény se jim vážně povedly... a některé pravda méně. Ale jak říkám, hlavně jsem čekal něco 'zauzlovanějšího' - přišlo mi to dosti přímočaré - ale což - prostě HUNT no

Black: jj, tyhle rekvizitky bych taky rád domů

Black: jj, tyhle rekvizitky bych taky rád domů

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
necrotising_: jasný o tom žádná. Jsem velký fanda 'vetřelecké ságy' a první dva díly, měli atmosféru naprosto vynikající..
Teď jsi mě jen nepochopil - měl jsem na mysli - divák (pokud viděl) ví, jak vypadají, loví a chovají se oba dva druhy - tedy v tomhle tom, že žádné tajemno, či navození atmosféry strachu (ze strany těchto dovu) apod. asi nebude...
Teď jsi mě jen nepochopil - měl jsem na mysli - divák (pokud viděl) ví, jak vypadají, loví a chovají se oba dva druhy - tedy v tomhle tom, že žádné tajemno, či navození atmosféry strachu (ze strany těchto dovu) apod. asi nebude...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- crovax en-vec
- Sigilan
Mortal Combat je u mě klasika... Jako malej jsem to neuvěřitelně žral a i dnes to stále rád zkouknu...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- crovax en-vec
- Sigilan
Bender: Gewald 1.8...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...