Ale dělali a dostali nás do s*aček a zabili několikaNÁSOBNĚ více lidí než náckové. Ale to je OT, jinak neonáckové mi vaděj hodně, straý nacisti jsou pro smích.Anthrax píše:Mě osobně komunisti tak moc jako náckové nevaděj, bo nechoděj po městě a nemlátěj lidi.
Volná diskuze - archív č. 1
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Že komunisti vyhladili víc lidí mě teď už moc nebolí, ale že můžu v noci cestou domů dostat přes hubu ad nějakejch plešek (a že jich v Trutnově není málo, dokonce dělaj "ochranku" na punkových koncertech
) mě docela jebe.

Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že jde spíše o ty lidi než nějakou ideologii. Prostě jsou lidé, kteří potřebují dělat problémy, tak jestli se zaštíťují fašismem, ancismem, komunismem či Islámem, to už je jedno...
Ale komunisty bych poslal do gulagů, aby si prohlédli svůj režim zblízka... a nácky bych jim přibalil na cestu, aby mohli vést zasvěcené "politické diskuse"
Ale komunisty bych poslal do gulagů, aby si prohlédli svůj režim zblízka... a nácky bych jim přibalil na cestu, aby mohli vést zasvěcené "politické diskuse"

Samozrejme, že ide o ľudí. Lenže aj tá filozofia samotná je zlá. Necháva im jednak priestor a nebezpečná je už len z princípu. Títo ľudia potrebujú naozaj robiť problémy, asi majú často poruchy osobnosti sú gresívni, netolerantní a hľadajú oporu v skupine. Potom sa cítia silní. A zastrešuje ich táto debilná ideológia.
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: