Tak demoverze téhle hry mě ve své době uchvátila natolik, že jsem si prostě musel objednat originálku, která vlastně nastartovala moji dráhu RPG, dungeonů a vůbec fantasy..
A jakpak se tahle hra líbila vám
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 12.5.2006 20:12, celkem upraveno 1 x.
Hrál jsem ji asi jako 8letej nebo prostě hodně malej a uvízla mi v paměti jak tou "cizí" planetou na který ztroskotáš a kde jsem se hodně vyblbnul tak i prvním podzemím tý lodi. A ta exploze po tom co jste havarovali. Parádně atmosférická hra!
poprve kdyz sem ji hral sem ani nechapal, co t ovlastne je za hru......pohyboval sem s panackama po planetce a chodil do dungu.....poprvy sem si ji zahral na 486 a hru sem mel ze score nemylim li se 66.....do dneska na ni vzpominam....a je skoda ze uz se nedelaj az tak kvalitni hry jako byla tahle...
Albion je hra ke které se žádná neda srovnat ale ne jen provedením ale i kvalitou, atmosférou a stylem který už nejde s ničm srovnat ani opakovat. Je mi čám díl víc smutno když vím že herní giganti se ničeho takového už nedopustí
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Albion je perfektní hra u které jsem strávil spoustu času a nakonec nedohrál jako většinu her. Na Siobhan, Harriet či Siru s Mellthasem budu ještě dlouho vzpomínat.
Trhlá ve smyslu dobře trhlá - ta grafika, ty kočky přišlo mi to jako dobrý úlet.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.