Film - archív
Moderátor: sevencreature
- crovax en-vec
- Sigilan
Bender: jak díky? To jsem si vymyslel
Sry
Neviděl, ale slyšel, že je to dobrý film...

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- crovax en-vec
- Sigilan
A co dneska nejni "money talks"...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Uh, nemáš ty jinou verzi..?necrotising_ píše:Na filmu AvP bylo taky velmi zajimave, ze pri prvnim stretu alienu s predatory nemeli predatori prakticky sebemensi sanci, ale kdyz pak byl predator pouze jeden + ta zenska, tak si to davali bez problemu :).

Spíš mi tam vadili jiné věci. Krom toho, že lidské postavy tam měli inteligenci a intuici asi těžce v nadprůměru (prostě jako kdyby snad četli scénář či co

Jakmile začalo jít do tuhého, tak členové týmu p. Weilanda vytahli pušky a vědcům oznámili, že jejich práce skončila a jim začala. Tím bylo jasné, že o celé věci věděli mnohem víc - vysvětleno k tomuto však nebylo nic

Bender: no, hodnotit, jestli byl film natočen JEN pro peníze, podle toho jakou měl návštěvnost v kinech se dost dobře nedá, ale jedno je jasné - film to je v skutku skvělý

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Black
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ono "podobnejch moc neni" je proklate obecny... - ja bych rekl ze podobnych moc neni pce moc lidi si netroufne na 1984 sahnout... pce by tomu nedelali dobre jmeno... - nevim take "akcni" 1984. :(Bender píše:pro mě to je supr film protože podobnejch moc není a právě mi připomněl 1984.
Ticha kocka brehy mele...
- crovax en-vec
- Sigilan
Úplně s tebou souhlasím. Sice to bylo béčko, ale skvěle natočené... A jedním z mých nejoblíbenějších filmů je Matrix a to hovoří ve prospěch Equilibria. A taky Underworld je mi hodně líbil... Co vy říkáte na tenhle film?Bender píše:pro mě to je supr film protože podobnejch moc není a právě mi připomněl 1984.