Adventury... tak nějak všeobecně :-)
Moderátor: sevencreature
- Anyndur Sannesem
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tak jiste.....ovsem fakt je ze napriklad ctyrka se neodehrava jen v CR ale i v jinych kontinentech sveta, zemich a v jinych casech....nawic zde ZS ackoliv jen ocividne testove zkusila navodit vaznejsi atmosferu, tak proc by tohle nemohli pochopit i jiny narody.......nezastavam se toho, ovsem, jde o naturu a zvyk ostatnich lidi......kdyz nekdo je zvyklej hrat jen nejnovejsi smazby typu D3, HL2, UT 2k5, NFS: U, THPS: U, a tedko ja pred nej postavim v jistym smyslu hru se silne paroduici grafikou tak to pro nej bude vcelku sok........stejnak jako kdyz se dneska nekdo divy cloveku co hraje UO.......pres 8 let stara hra a presto ji lidi kalej...a nikdo si nestezuje na grafiku...prave naopak...kdyz je novejsi spi chteji puvodni starou...MCZ píše:Anyndur Sannesem: to je jasný, že jiným národům se polda líbit nemusí - otázkou je - proč jej ale Zima zkoušela v zahraničí prodat?

Kdo chce psa bit, vzdycky si hul najde!
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: CO je to "klasický český humor"?
Mně se Polda nelíbil... lepší mi přišlo Ve stínu havrana
Mně se Polda nelíbil... lepší mi přišlo Ve stínu havrana

Naposledy upravil(a) Sadako dne 31.3.2007 15:13, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Anyndur Sannesem
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt strašně hezká hra. Trošku pohádková ale i napínavá. Dialogy mi přišly v pohodě. Jen občas tam bylo textu trošku moc (viz jedna knihovna).MCZ píše:The Longest Journey mám taky někdy v plánu, ale nejsou tam zase občas moc dlouhé rozhovory?
Je to taková milá odpočinková záležitost. I když začátek mi trochu připomínal Beverly Hills.