Konec -Varování! - Spoilery!

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Odpovědět

Jednoduse...

Dobry
50
88%
Spatny
7
12%

Celkem hlasů: 57

vypité_oko
Sigilan

Příspěvek od vypité_oko »

MCZ píše:vypité_oko: je to KONEC. Kde je psáno, že konec nemůže být otevřený aniž by se nepřipravoval druhý díl? Myslím, že ani ten největší naivka z BIS nepředpokládal pokračování Tormentu (další hru z PS možná, nikoli však Torment 2 s NO coby hlavním hrdinou).
Njn,byl to jen můj pocit.Možná spíš že bych to tak chtěl.Možná mám divokou fantas a asi sem se nechal unést :-D
Možná sem ten konec chtěl mít tak otevřený...no kdo by nechtěl.Myslím jako nášup v podání druhého dílu.O tom jestli jim bylo jasné že to bude po komerční stránce propadák,bych trochu polemizoval.Přece jen PS má jméno.Torment byl jen jakýmsi vyvrcholením.Teda měl být.A je...Nikdo z těch moci pánů z vrchu by jim nedalo souhlas,kdyby v tom nečuchaly love.A mezi náma...kdyby všichni fandové(a jsem si jistý,že jich je hooodně) koupili origoš a ne smah nebo kdyby třeba neměli rádi Score(z těch českých),bylo by to finančně jinde.No,ale co si budem povídat,že.Dopadlo to jak dopadlo.Money makin´ money takin´.

A asi ano.Asi by druhý díl popíral příběh a "logiku"(všimněte si těch uvozovek :-D ) toho prvního,ale byl by to mazec.Mohli aspoň vykoumat datadisk.Decentní...Dyť ty se dělaj bez ohledu na lovky.Teda jako že většinou je datadisk hotovej a vydanej dřív,než se ta hra alespoň zaplatí...viz.Starcraft(RTS-ja wim) nebo W3(mimochodem,to prej byl první tři měsíce ------(minus jak sv..a))
Ice thronem a WoW se to prej dostalo teprve do zisku.
Docela si dovedu ps:t představit jako mulťárnu,po netu,a když už ne ps:t,tak ps určitě.Dyť ten svět nabízí kotel děje a tak...No a kdyby jednou z herousů byl TNO,no nebyl by to mazec:-)
No jo,kupecký počty sou neúprosný.Ale celkem mě to štve...
Mimochodem...Dante se taky dostal z očistce...jenže hodnej TNO by asi nebyl to pravý ořechový.Teda ten můj určitě ne.Ten byl dacan:-)
I když jsem Godsman:-)))))Bo sem prásk´ tu sabotérku:-)
Sonduji duše - diskrétně a tiše...
Pokud si člověk nepřeje nic jiného než klid a mír,touží po smrti...
Dattebayo!!!

Obrázek
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

vypité_oko: neříkám, že předpokládali propadák, ale nějaký megahit určitě taky ne. Snad jen doufali, že se to zaplatí. Myslím, že originál (ať už klasický nebo Score) má většina fanoušků této hry (neříkám vlastníků, spousta lidí si hru koupila/vypálila a nakonec se jim nelíbila). Problém je ale v tom, že těch fanoušků zase není tolik, takže finančně by se toho stejně moc nezměnilo.

A dodatek ;-) . PST vyšel na konci roku 99. V tom období vycházelo spousta "divných" experimentálních her (Sacrifice, Giants a spousta dalších). Dobrých a nadějných, ale nakonec všechny propadly. Stejně jako PST. Z tohoto důvodu se dnes takové hry nedělají - vydavatelé se "poučili".
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

No jo, o originální a duširvoucí hru dnes jeden nezakopne, kdyby se zbláznil...a myslím si, že hra ze světa PS by byl skvělý nápad, ale už bez TNO 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
vypité_oko
Sigilan

Vampiria píše:myslím si, že hra ze světa PS by byl skvělý nápad, ale už bez TNO 8-)
No jo,TNO bych teda oželel(pár nocí bych nespal a svíjel se bezmocí),ale moc by mě zajímala Annah :twisted:
Víš jak :-D
Přece jen byla do TNO piclá,že...
No,a teda můžete mi prozradit jak se tno teda fakt menoval?Dost bych to chtěl vědět,ale s mou inteligencí(MYSLÍM TNO!!!!! :-D ) to nevyňúrám.A za mága to rozjíždět nechci,už z podstaty ne...Já rád když můj bezejmenný sype cizí zuby...
Dattebayo!!!

Obrázek
vypité_oko
Sigilan

Když tak na mejl,kdyby ste to nechtěli dat na sklo z pochopitelných důvodů.Ani newim jestli sem ho vyplnil,saqua
flowtech.nr@centrum.cz
Dattebayo!!!

Obrázek
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

vypité_oko: Jméno se ze hry nedozvíš 8-) myslím, že to bylo myšleno tak, že TNO má Tvé jméno.
A můžeš si přeci sám pro sebe sepsat či vymyslet jen pokračování či alternativní konec s Annah v hl. roli, ne ;-) ?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
vypité_oko
Sigilan

Vampiria píše:můžeš si přeci sám pro sebe sepsat či vymyslet jen pokračování či alternativní konec s Annah v hl. roli, ne ;-) ?
:shock: :lol: :-D
njn
Asi se nechám najmout do BIS a poremuju to tam:-)
Pro sebe by to nemělo moc smysl,bo co bych napsal už dávno vím:-) :twisted: ;-)
Dattebayo!!!

Obrázek
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Bezejmenný své jméno zjistí a jak už jsem někde psal, ono není vlastně vůbec důležité, jaké to jméno je ;-)

Další hra z PS by samozřejmě byla parádní, ale to dost těžko realizovatelné. Hry z Planescapu jsou dost specifické jak na tvorbu, tak na hru - důležité tam jsou zcela jiné hodnoty než ty preferované v dnešních hrách. Svět je hodně výstřední a jak se ukázalo, ne každým akceptovatelný...

Jediné, jak by se asi PS mohl teoreticky objevit na našich obrazovkách, je hack'n'slash, který autoři obalili pozlátkem sfér - a to fakt, díky, nechci...

V neposlední řadě tu je taky skutečnost, že už jde o neaktivní setting, takže nemám tušení, jak by se s tím dalo po stránce práv nějak naložit (a DnD 3e derivace sfér je teda dost šílená...).

Pak je tady PT:Vengeance... tedy spíš neni :-?
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
vypité_oko
Sigilan

Vlasák píše: V neposlední řadě tu je taky skutečnost, že už jde o neaktivní setting (a DnD 3e derivace sfér je teda dost šílená...).
???Definuj,pls... :?:
Dattebayo!!!

Obrázek
vypité_oko
Sigilan

Vlasák píše:Bezejmenný své jméno zjistí a jak už jsem někde psal, ono není vlastně vůbec důležité, jaké to jméno je ;-)
No a přesto...nechceš mi to říct???Pls...newim proč ale je to pro mě důležitý...
Dattebayo!!!

Obrázek
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

vypité_oko: Definovat 3e pojetí sfér? Mno... jsou to sféry, ale není to Planescape. Je to tak, jak to bylo v původním DnD - o sférách se zmiňuje třeba i klasický Dungeon Master's Guide. Chybí tomu pořádná atmosféra, pořádné fraktoření, pořádné sigilení... Je to spíš výčet ala "tohle je takové a makové, žijí tam ty a ony potvory, šlus, konec".
3e má Manual of the Planes - což není zas tak špatná příručka, ale je to odvar. No, a bohužel - takhle se má v dnešní době "oficiální" Planescape (který ani není Planescapem).
A navrch, jak jednou prohlásil Markus - co nekreslil diTerlizzi, to je houby Planescape 8-)

Já to jméno nevim, nikdo ho neví... Bezejmenný ho ví ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Vlasák píše:Já to jméno nevim, nikdo ho neví... Bezejmenný ho ví ;-)
A to je ten hroznej podvod na mně!
Žralok, který štěká, nekouše.
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

je to uplne skvely - urcite originalnejsi nez kdyby si tam vymysleli nejakou blbost...
Ticha kocka brehy mele...
Slither
Sigilan

Příspěvek od Slither »

A nevite nekdo ci bylo to jmeno Adahn?Kterym se nejednou NO predstavil ac nevedel ci je?
vypité_oko
Sigilan

Slither píše:A nevite nekdo ci bylo to jmeno Adahn?Kterym se nejednou NO predstavil ac nevedel ci je?
A nevite náhodou něco o Yemethovi?:-) :lol:
Dattebayo!!!

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“