Volná diskuze - archív č. 1
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Jistě- jak říká Yenn- pro nějakého dědka je klasika něco ještě z automatu, pro Tebe je třeba Albion, pro mne budou klasikami BG1 či FO2, pro hráče, co začíná dneska, to bude HL2- a taky za 10 let bude skuhrat, že "klasika" byla v době Doomu3....
Klasiku určují lidé vždycky z pohledu jejich současnosti, která ale nejni nějaký konečný stav, velmi brzo se stane zase minulostí...
Klasiku určují lidé vždycky z pohledu jejich současnosti, která ale nejni nějaký konečný stav, velmi brzo se stane zase minulostí...
Sacrifice som dohral, ale dohromady je to stále o tom istom v každej misii - keby som mal všetky príšerky a kúzla hneď od začiatku tak by to možno bola paradoxne väčšia zábava ako dostávať ich postupne.
K článku: ja preferujem hry s príbehom, a keďže sa teraz robia prevažne akčné hry tak som dosť na suchu; a keď sa aj urobí nejaké RPG tak je v ňom dôraz kladený na grafiku a príbeh je na nižšej priečke - veď všetky upútavky na hry hlásajú vždy o super grafike, ale to že je to hra s rozhovormi typu áno/nie to tvorcov asi netrápi.
K článku: ja preferujem hry s príbehom, a keďže sa teraz robia prevažne akčné hry tak som dosť na suchu; a keď sa aj urobí nejaké RPG tak je v ňom dôraz kladený na grafiku a príbeh je na nižšej priečke - veď všetky upútavky na hry hlásajú vždy o super grafike, ale to že je to hra s rozhovormi typu áno/nie to tvorcov asi netrápi.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Rimmer k Listerovi: "Proč neposloucháš nějakou klasiku, třeba Beethovena nebo Motörhead"?

Pojem "klasika" je individuální a mění se s dobou - tj. nějaká "klasika" přibývá, nějaká naopak ubývá...
A dnešní hry - akci mám velice ráda, ale současné akční hry mi občas vadí tím, že jsou příliš složité a namísto krystalického vraždění mne kolikrát nutí i přemýšlet, což já osobně v tomto žánru opravdu nemusím...na to hraju RPG a adventury..jinak mi vadí, že se nedělají hry s nějakým nemocným a úchylným námětem, ale na druhou stranu to chápu, kdo by to krom pár magorů, jako jsem já, chtěl hrát a kdo by si to hlavně koupil, že ano...takže nezbývý, než své naděje upřít k Asii a naučit se japonsky a korejsky, anžto 99% této tvorby se k nám nedostane a já čenichám velmi zajímavý potenciál tam

Pojem "klasika" je individuální a mění se s dobou - tj. nějaká "klasika" přibývá, nějaká naopak ubývá...
A dnešní hry - akci mám velice ráda, ale současné akční hry mi občas vadí tím, že jsou příliš složité a namísto krystalického vraždění mne kolikrát nutí i přemýšlet, což já osobně v tomto žánru opravdu nemusím...na to hraju RPG a adventury..jinak mi vadí, že se nedělají hry s nějakým nemocným a úchylným námětem, ale na druhou stranu to chápu, kdo by to krom pár magorů, jako jsem já, chtěl hrát a kdo by si to hlavně koupil, že ano...takže nezbývý, než své naděje upřít k Asii a naučit se japonsky a korejsky, anžto 99% této tvorby se k nám nedostane a já čenichám velmi zajímavý potenciál tam

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hej - to se nedělá brát mi slova z klávesniceAjantis_CG_thief píše:MCZ: Jistě- jak říká Yenn- pro nějakého dědka je klasika něco ještě z automatu, pro Tebe je třeba Albion, pro mne budou klasikami BG1 či FO2, pro hráče, co začíná dneska, to bude HL2- a taky za 10 let bude skuhrat, že "klasika" byla v době Doomu3....

Je to přesně tak. A je to tak se vším - s hudbou, filmy atd. Vždy když se v tom kterém odvětví objeví nový styl, či žánr a vývoj se začne ubírat novým směrem, tak lidé zvyklí na 'svou klasiku' jen řkají - ''JJ, už to není co to bývalo''... A mají pravdu, ale je to tak špatně? Dle mě není..
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- crovax en-vec
- Sigilan
Tady si chce někdo nahrabat příspěvky...MCZ píše:Nezdá se vám náhodou, že je tu nějak mrtvo na to, že je tam dole vypsáno tolik lidí?![]()
Tak už pište!

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No chtěl jsem to podotknout už dříve, jelikož většina mého času tady byly soboty a neděle a pokaždé tu bylo strašné mrtvo. Jednou jsem tu zavítal v "normální" den a narváno. Co všichni děláte o výkedech? 

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Všichni?
To se mi nechce věřit... 

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Já vím, jen dělám že to nevím.