Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
V ten samy den probehl o koncert Gorgoroth a 1349:
Taaakze... jako support meli hrat Solfernus, samozrejme nehrali. Vystoupeni 1349 nemelo chybu, hrali 13 pisnicek, z toho 5 z noveho alba + klasiky ze starsich. Videt Frosta nazivo bylo naprosto skvele :). Kytaristi na konci rozhazovali trsatka, Frost si podal ruky s fans a cela skupina udelala papa :). Pak nastoupili Gorgoroth, odehrali asi 11 pisnicek (jejich vystoupeni bylo kratsi nez vystoupeni 1349) a bez jakehokoliv rozlouceni odesli
.
Hehe, jo a porezal jsem si ruky o Ravnuv (zpevak 1349) naramek :). Mam od toho napuchlou pravou ruku, doufam, ze tam budu mit nejakou infekci :).
Po koncerte jsme 5 hodin cekali na autobus, fakt super :). Z toho hodinu venku, kde byla uplne nadherna zima a jeste k tomu snezilo... uplna lahoda :).
Jo a byl tam Attila... Bohuzel jen jako divak.
Mimochodem... na tom koncerte bylo docela dost nacku... Jeden povalil kamose na zem a zacal mu kopat gladou do hlavy... jak tam tak kamos lezel, nekdo mu ukradl penzenku. Dalsimu kamosovi tam nejaky nazi dal nekolik celicek a pak na neho vytahl macetu a sekl ho do nosu. Pri Gorgorothech tam nejaky typek hailoval...
.
Taaakze... jako support meli hrat Solfernus, samozrejme nehrali. Vystoupeni 1349 nemelo chybu, hrali 13 pisnicek, z toho 5 z noveho alba + klasiky ze starsich. Videt Frosta nazivo bylo naprosto skvele :). Kytaristi na konci rozhazovali trsatka, Frost si podal ruky s fans a cela skupina udelala papa :). Pak nastoupili Gorgoroth, odehrali asi 11 pisnicek (jejich vystoupeni bylo kratsi nez vystoupeni 1349) a bez jakehokoliv rozlouceni odesli

Hehe, jo a porezal jsem si ruky o Ravnuv (zpevak 1349) naramek :). Mam od toho napuchlou pravou ruku, doufam, ze tam budu mit nejakou infekci :).
Po koncerte jsme 5 hodin cekali na autobus, fakt super :). Z toho hodinu venku, kde byla uplne nadherna zima a jeste k tomu snezilo... uplna lahoda :).
Jo a byl tam Attila... Bohuzel jen jako divak.
Mimochodem... na tom koncerte bylo docela dost nacku... Jeden povalil kamose na zem a zacal mu kopat gladou do hlavy... jak tam tak kamos lezel, nekdo mu ukradl penzenku. Dalsimu kamosovi tam nejaky nazi dal nekolik celicek a pak na neho vytahl macetu a sekl ho do nosu. Pri Gorgorothech tam nejaky typek hailoval...

Ta dnešní mládež.necrotising_ píše:Mimochodem... na tom koncerte bylo docela dost nacku... Jeden povalil kamose na zem a zacal mu kopat gladou do hlavy... jak tam tak kamos lezel, nekdo mu ukradl penzenku. Dalsimu kamosovi tam nejaky nazi dal nekolik celicek a pak na neho vytahl macetu a sekl ho do nosu. Pri Gorgorothech tam nejaky typek hailoval....

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Náckové jsou vypatlaná pakáž, která ani neví proč dělá to, co dělá. Abych nebyl OT: u nás dělají náckové vyhazovače na punkových koncertech a nejednou už někomu rozbili hubu bezdůvodně.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je protože se majitelé klubu bojí poškození, a tak najmou vyhazovače. A v Trutnově platí, že vyhazovač=nácek.
Posledně tam dostalo pár punkáčů přes hubu kvůli tomu, že znali člověka, který nezaplatil pár piv.
Posledně tam dostalo pár punkáčů přes hubu kvůli tomu, že znali člověka, který nezaplatil pár piv.
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Je slabý, ale to jsem zjistil za 150,-.
Myslíš, že se nebrání? Když tam je 5 nácků co chodí jak s melounama podpaží a mezi punkáčema ne tak moc namakanců. Já osobně jsem při poslední rvačce měl to štěstí, že jsem odešel o čtvrt hodiny dřív.

Myslíš, že se nebrání? Když tam je 5 nácků co chodí jak s melounama podpaží a mezi punkáčema ne tak moc namakanců. Já osobně jsem při poslední rvačce měl to štěstí, že jsem odešel o čtvrt hodiny dřív.
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion