Jinak dobrou náladu vskutku nemám a nepokrytě ji závidím všem, co ji mají!
Dobrá nálada I: Archív
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
U nás je teprve stavba v počátcích, ale jde to od ruky, takže mám dobrou náladu.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
yenn: congratulation
To mě se dobrou náladu před chvílí snažily sebrat nechutné davy lidí ve flusu, kteří do mě věčně naráželi košíky přeplněnými k prasknutí
ale já se tak lehce nedám. Zákeřně jsem jim pak odstavené vozíky bránící mi v cestě přesouval tak důmyslně, že je mnohdy hledali dobrých 10 vteřin
a hnedle jsem měl lepší náladu

To mě se dobrou náladu před chvílí snažily sebrat nechutné davy lidí ve flusu, kteří do mě věčně naráželi košíky přeplněnými k prasknutí
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Takže mám dobrou náladu, repro funguje, zvukovka taky a mám po šichtě, která dnes utekla velmi rychle.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já mám teda kurva dobrou náladu!
Ráno si prostě jdu do školy s tim, že na první dějepisný dvouhodinovce dopisuju písemku, na kterou sem se celkem vykašlal. Takže v 7:59 přicházim se dvěma spolužačkama do třídy, otevřeme a valíme oči. Všude naskládaný kopy lidí, učitel v kvádru a u tabule stojí nějakej fuhrer sdružení bejvalých politických vězňů, či co... Kvůli tomu, že tam nebylo už místo ani na stání NÁS POSLAL PRYČ!
Musim přiznat, že to je poprvý, co mě někdo bez problémů vykopl z hodiny!
Takže si teď sedim v prázdný učebně informatiky, nohy na stole a fakt pohoda.
Ráno si prostě jdu do školy s tim, že na první dějepisný dvouhodinovce dopisuju písemku, na kterou sem se celkem vykašlal. Takže v 7:59 přicházim se dvěma spolužačkama do třídy, otevřeme a valíme oči. Všude naskládaný kopy lidí, učitel v kvádru a u tabule stojí nějakej fuhrer sdružení bejvalých politických vězňů, či co... Kvůli tomu, že tam nebylo už místo ani na stání NÁS POSLAL PRYČ!
Musim přiznat, že to je poprvý, co mě někdo bez problémů vykopl z hodiny!
Takže si teď sedim v prázdný učebně informatiky, nohy na stole a fakt pohoda.